Wellness + HotelekTippek utazáshoz

Super Day a Szallasguru.hu-n! Wellness és utazási akciók csak 1 napig!

1 perces olvasási idő

Március 7-e idén tényleg SZUPER lesz!

A Szallasguru.hu 2018. március 7-én, fennállása óta először rendezi meg a Super Day kampányát, amelyre kiemelt figyelemmel, gigantikus ajánlatokkal és árengedményekkel készül! A kedvezményes utazások meghatározó portálján ez lesz az év első GIGANTIKUS wellness és utazási akciója, s ezúttal is kényelmesen, mobilról, vagy tabletről pár kattintással tudtok majd vásárolni, és ezáltal most is egy életre szóló élményt szerezni saját magatoknak vagy szeretteiteknek.

Ez lesz a Szallasguru.hu idei első, legnagyobb utazási és szállás kiárusítása, azaz számtalan jobbnál-jobb bel- és külföldi ajánlatokkal, szuper kedvezményekkel és meglepetésekkel várja a Szallasguru.hu az állandó és új vásárlóit ezen a kiemelt szerdai napon!

A Szallasguru.hu már hetek óta nagyon izgatottan készül és várja újszülöttjét, a Super Day-t! Készülj fel velük Te is, és ne maradj le az idei első, egyszeri, megismételhetetlen Super Day utazási és szállás akciókról! Iratkozz fel most a Super Day ajánlatokra és csapj le a többiek előtt a legjobb akciós utazásokra március 7-én!


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%