Családi kiruccanásWellness + Hotelek

Top 20 szállás, ahol 6 év alatt ingyenesen fogadják a gyerekeket

3 perces olvasási idő

Gyerekzsivaj, csillogó szemek, móka és kacagás várja a családokat az ország gyerekbarát hoteljeiben. Azonban néhány szállás nemcsak a gyerekekkel szemben figyelmes, hanem a pénztárcánkat is tiszteletben tartja azzal, hogy 6 éves korig ingyen fogadja őket. Ebben a cikkben most azokat a szálláshelyeket gyűjtöttük össze, ahol iskolás korig nem kell kifizetni a csemeték szállását. Íme a lista:

1. Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom

A Prímás-szigeten a Kis-Duna partján magasodik a Portobello Wellness Hotel épülete Esztergomban. Az Esztergomi Bazilikára csodálatos kilátással rendelkező hotelben 95 szobával, kényelmes mélygarázsos parkolással várnak titeket a belváros szívében.

A szálláshelyen a kisgyermekkel érkezőknek többek között babaágy, gyermek ágynemű, fürdetőkád, etetőszék és gyerekbüfé is a rendelkezésükre áll, de van itt játszóház és animáció is.

Az abszolút bónusz pedig a 6 év alattiak ingyenességén kívül, hogy az árak minden esetben tartalmazzák a belépőjegyet az Aquasziget Élményfürdőbe is, ahová a zárt folyosós összeköttetésnek köszönhetően akár egy fürdőköpenyben is átsétálhattok. 

2. Residence Hotel Balaton Siófok**** +superior

A Balaton partján pihenni télen-nyáron felüdülés. A Residence Hotel ráadásul egy privát balaton-parti stranddal kényeztet majd benneteket az év naposabb felében. De a fürdésről rossz időben sem kell lemondanotok.

A szálloda wellnessoázisa az impozáns mozaikkal borított, meleg vizes medencékkel és a változatos élményelemekkel felejthetetlen pillanatokat garantál.

A szállodában csúszdás játszóházi labirintus, továbbá gyermek éttermi és fürdőszobai bekészítések könnyítik meg a kisgyerekkel érkezők dolgát, és 6 éves korig még fizetni sem kell a foglalásért.

3. Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel**** +superior

Ha a családdal indultok útnak, a lendületes színvilágú Park Inn Hotel nem csupán azért ideális választás, mert 6 éves korig ingyenes a gyerekek szállása, hanem azért is, mert a hely közvetlen összeköttetésben áll a zalakarosi Gyógyfürdővel, ahol mesestrand és egy csúszdapark is elkápráztatja a vendégeket.

Természetesen a fürdőbelépőt az árak minden esetben tartalmazzák. Az összenyitható vagy nagyméretű családi szobáknak, a játszóháznak, a gyerekmenünek és a különböző bekészítéseknek köszönhetően az egész család otthonosan érezheti magát ebben a fantasztikus komplexumban.

4. Ensana Thermal Aqua Hévíz****

A gondtalan pihenést és a termálvíz simogató érintését kínálja az Ensana Thermal Aqua Hotel. A szállodában minden generációra gondoltak: a felnőtteket az all inclusive lehetőségek és a sokszínű élményfürdő varázsolhatja itt el, míg a család apraját a saját medence, a kültéri játszótér, a játszószoba, és az iskolai szünetekben feltűnő Bubbles Club sárkányai.

5. Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa**** +superior

A 6 éves korig ingyenes szállás lehetőségét a Park Inn Hotel elképesztő szállodájában is kihasználhatjátok. Fedezzétek fel a Sárvári Arborétum 300 éves mocsári tölgyeit, vagy kiránduljatok a Csónakázó-tó körül!

Ha az idő rosszra fordul, akkor pedig egy fűtött folyosón keresztül sétáljatok át az elképesztő Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe, ahol egész évben élvezhetitek a különböző élményelemekkel felszerelt kül- és beltéri medencéket.

Tegyétek próbára a bátorságotokat a különféle vízi csúszdákon, vagy csak lubickoljatok egy nagyot a családi és gyerekmedencékben!

6. Thermal Park Egerszalók****

A Mátra és a Bükk között, az erdők és egy patak szomszédságában fekszik a Thermal Park szálloda Egerszalókon. A természet csendjét élvező komplexumban nemcsak szállodai szobákat választhattok, hanem remekül felszerelt apartmanszobákban és teljes apartmanokban is alhattok, sőt még kempingezésre is van lehetőségetek.

Ráadásul a hely kutyabarát is, így itt szó szerint a család minden tagját vendégül látják. 6 éves korig a szállás itt is ingyenes.

Egyedülálló természeti csoda Egerszalókon >>

7. Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal****

A bikali Puchner Kastélyszálló és élménybirtok valószínűleg minden család bakancslistáján szerepel. Azt azonban lehet, hogy kevesen tudják, hogy itt sem számolnak fel 6 éves korig szállásdíjat a gyerekekre. A hétféle szálláshangulat, a mesefürdő, a középkor világát megidéző szobák és lakosztályok, illetve a minőségi élményprogramok miatt ez a szállás kihagyhatatlan, ha a családdal utaztok.  

8. Danubius Hotel Bük Bükfürdő****

A családi utazásnak az egyik fontos kérdése az étkezés. Válasszátok a korlátlan fogyasztást biztosító Danubius Hotel Bükfürdőt, és a kérdést egy huszárvágással meg is oldhatjátok. A szálloda étterme ugyanis svédasztalos reggelivel, reggeli plusz kínálattal, a különleges étrendet követőket „mentes övezettel” várja.

Délben büféebéd, délután pedig snack, fagylalt- és gyümölcskínálattal is csillapíthatjátok az éhségeteket. Ráadásul a szállodában a gyerekek saját fürdőrészlegen és egy új kalandmedencében is pancsolhatnak. A szülők és pénztárcáik dolgát pedig a 6 éves korig tartó ingyenesség, a játszószobák, a kamasz játékterem és a Bubbles Club animációs programjai könnyítik meg.

9. Napfény Hotel Zalakaros***

A Napfény Hotel közel 100 m2-es vízfelülettel rendelkező, saját wellnessrészlege minden korosztály igényeit kielégítheti. A termálvizes medencékben a nagyszülők gyógyulhatnak, a szülők a szaunákat élvezhetik,  míg a legkisebbel érkezőket gyermekpancsoló, játszószoba, sőt bababarát, pelenkázóval ellátott gyermekpihenő is várja. Mindez ráadásul 6 éves korig ingyenesen.

10. Szent Gellért Hotel Székesfehérvár**** 

A történelmi belváros szívében elhelyezkedő Szent Gellért Hotelben sem számolják fel a szállás és az étkezés költségeit 6 éves korig, amennyiben az apró vendég a szülőkkel egy szobában kerül elhelyezésre pótágyon. A hotelben gyereksarok és egy pazar kilátást biztosító körpanorámás wellnessterasz is a tökéletes pihenéseteket szolgálja.

11. Aurora Hotel Miskolctapolca****

A sarki fény ihlette Aurora Hotel különleges fényjátékkal, közel 400 m2-es wellnessrészleggel és 6 éves korig ingyenes szállással várja a családotokat a Bükk lábánál fekvő bájos kisvárosban, Miskolctapolcán. A Bükk-hegység és a város számtalan látnivalót kínál, így ez a szállás tökéletes választás bármely évszakban egy remek családi kiránduláshoz.

12. Hotel Piano Szeged***

A napfény városában, Szegeden egy igazi mediterrán hangulatú szálláson is megszállhattok úgy, hogy a gyerekekért 6 éves korig fizetnetek sem kell. A Hotel Piano minden látnivalóhoz közel, a belváros szívében várja itáliai hangulatot idéző szobáival a családokat. 

Extrém élményeket tartogat a szegedi wellness! >>

13. Hotel Marina-Port Balatonkenese**** 

A Balaton-parti, gyermekbarát Hotel Marina-Port szolgáltatásainak kialakításakor a családi pihenést tartották szem előtt. A hatalmas wellnessrészlegen beltéri gyermekmedence és babapancsoló várja az apróságokat szivárványos csúszdával, vízköpő békával és spriccelő óriáskígyóval.

A balatoni tematikájú kültéri játszótér, a labirintus játszóház, a szórakoztató programok a kicsiket veszik le a lábukról, míg a felnőtteket a tóra néző, minden igényt kielégítő wellnessrészleg nyűgözheti le. A Hotel Marina Port családbarát meseországában a legkisebbek 6 éves korig ingyen szállhatnak meg. 

14. Velence Resort & Spa****

Magyarország egyik legnépszerűbb gyermek- és családbarát wellness-szállodájában, a Velence Resort Spában sem kell 6 éves korig a gyermekek költségével számolnotok. Ráadásul itt minden a gyerekekről szól: háromszintes játszóház, egész napos animációs programok az év 365 napján, baba- és gyermekeszközök szobai bekészítése, gyermekbüfé és bébiétel-kínálat könnyíti meg a dolgotokat, ha kisgyerekkel érkeztek ide.

15. Globall Hotel Telki****

A négycsillagos sport-, wellness- és konferenciahotel Budapesthez közel, Telki községben hatalmas úszómedencével, remek konyhával és modern dizájnnal várja a családokat. Szuper lehetőség, hogy a hat év alatti gyermekek számára ez a szállás is ingyen van.

16. Thermal Hotel Visegrád**** +superior

A festői szépségű Dunakanyar egyik kellemes szállodája a Thermal Hotel Visegrád. A Pilisi parkerdő közvetlen szomszédságában található hotelben összenyitható családi szobák, animátorok, újonnan kialakított játszótér és játszószoba is vár benneteket.

A 3000 m2-es fürdőközpontjuk 7 medencéje közül az egész család megtalálhatja a kedvencét! Ha itt szálltok meg, akkor a 6 éves korig megspórolhatjátok a gyerekek szállásköltségét. 

17. Balneo Hotel Zsori Thermal és Wellness Mezőkövesd****

A mezőkövesdi Balneo Hotelben pihenni élmény az egész családnak. Családbarát apartmanjaiknak köszönhetően kényelmesen elfértek, a szálloda saját wellnessrészlegét pedig a család apraja-nagyja élvezheti.

Ha pedig a vizes élményekből nem lenne elég, akkor a szálloda mellett található Zsóry Gyógy- és Strandfürdő további lehetőségekkel gazdagítja a kínálatot. Válasszátok a Balneo Hotelt, és 6 éves korig a gyerekek díjmentesen élvezhetik a szálloda vendégszeretetét! 

Látogatóban Matyóföld csodás vidékén >>

18. Grand Hotel Esztergom****+superior

A káprázatos Grand Hotel Esztergom a festői Prímás-szigeten 700 négyzetméteres, futurisztikus élménybirodalommal szórakoztatja az egész családot. Használhatjátok itt a lézerszobát, az akadálypályát, a legkisebbeket pedig természetesen egy játszóház is várja. A szállás költségeivel 6 éves korig itt sem kell számolnotok.

19. Aquaworld Resort Budapest****

Az Aquaworld Resort Budapest**** wellness- és családbarát szállodájában közel 300 szoba, hatalmas parkoló, gigantikus park játszóterekkel, 200 m2-es játszóház, a Bongo Kids Club, valamint az Aquaworld fedett élményfürdőjébe való közvetlen átjárás biztosítja a felhőtlen kikapcsolódásotokat. Közép-Európa legnagyobb fedett szálloda- és élményfürdő együttese szintén elengedi 6 év alatt a szállás és az étkezés díját.

20. Danubius Hotel Marina Balatonfüred*** +superior

Vidám lubickolás vár rátok Balatonfüreden, a Danubius Hotel Marinában. A szálloda a sekély vizű, homokos öböllel rendelkező saját balatoni partszakaszán kívül egy igazi vizes birodalommal garantálja a felejthetetlen élményt, ahol vízköpő sárkány, csúszdás vízi vár és kötélhálós vízi ösvény gondoskodik az önfeledt szórakozásról.

Ha pedig egy kis énidőre vágytok, akkor a Bubbles Club animátorai számos egyéb programmal, esténként pedig gyerekdiszkóval kapcsolják le rólatok a csemetéket. 6 éves korig pedig itt is ingyenes a szállás.

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%