Kedvenc szállásokBudapest és környékeCsaládi kiruccanásNyári vakáció

Szállások Budapest környékén

1 perces olvasási idő
Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom****

Nem mindig van időnk és kedvünk több száz km-t levezetni egyetlen hétvégén csak azért, hogy a maradék időt wellness hotelben töltsük. Néha érdemes körülnézni a közeli szálláshelyek között is, kincsekre lehet találni!

Az alábbiakban a fővárosiaknak kedvezünk, hiszen Budapest környéki hoteleket és egyéb, különleges szállásokat gyűjtöttünk egy csokorba, lehet válogatni!

Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom ****

Az Abacus Business & Wellness Hotel**** Budapesttől 25 km-re, Herceghalmon található. A szálloda inspiráló légköre, innovatív környezete, világszínvonalú technikája, egyedülálló gasztronómiai filozófiája miatt a családi pihenések, wellness hétvégék, üzleti találkozók, konferenciák és esküvők tökéletes helyszínéül szolgál.

Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom

A négycsillagos, intelligens komplexum 128 szobával illetve emelt szintű lakosztállyal, 6 automatizált konferenciateremmel rendelkezik, első osztályú éttermében elismert mesterszakácsok várják a Kedves Vendégeket.

Abacus Spa

Az 1600 m2-es ABACUS Spa kialakítását a testi és lelki megújulás igénye inspirálta. Komplett életmódprogramok, vízi és szauna világ, fitness terem, relaxáló és szépítő kezelések teljes skálája garantálja a tökéletes felfrissülést.

Foglald le most a szobád >>

Völgy Vendégház Etyek

Az új építésű Völgy Vendégház Etyeken, a település központjában mégis csendes környezetben helyezkedik el.

Völgy Vendégház – Etyek

A központi elhelyezkedésnek köszönhetően a településen található borpincék, éttermek sétatávolságra találhatók, így kiváló szálláshely lehetőséget jelent az egész évben megrendezésre kerülő borfesztiválok ideje alatt is. A családias, barátságos, zöld környezet megfelelő lehetőséget biztosít a pihenni, kikapcsolódni vágyóknak. A vendégház mindenki előtt nyitva áll és mindenki számára kitűnő választás lehet, legyen szó kisgyermekes családokról, kisebb – nagyobb baráti társaságokról vagy éppen azokról, akik szívesen eltöltenének pár napot távol a város zajától, kiszakadva a hétköznapi környezetükből, hiszen a fővárosból mindössze fél óra alatt autóval egyszerűen elérhető a szálláshely.

Foglalás >>

Lovas Zugoly Csabdi

A Lovas Zugoly Vendégház és Lovarda a Vértes és a Gerecse lábánál helyezkedik el, gyönyörű, érintetlen természeti környezetben, alig 45 kilométerre Budapesttől.

Lovas Zugoly Csapdi

Nyugodt, családias, barátságos Vendégház, távol a világ zajától, közel a természethez. Ideális hely az aktív pihenést választók, a lovaglás, a túrázás, a biciklizés szerelmeseinek.

A Lovas Zugoly Vendégház és Lovarda 5 szobával várja kedves vendégeit, melyekhez kényelmes közös nappali és jól felszerelt konyha tartozik. Az udvarban fedett lovaspálya, gyerek-játszótér, úszótó, trambulin, nyílt tűzrakóhely, függő-, hinta- és napozóágyak várják a vendégeket.

Foglalás >>

Málnáskert Vendégház Kóspallag

Vendégházunk a Börzsöny szívében, Kóspallag település mellett, a Szűz Mária templom feletti dombon található. A házból szép kilátás nyílik délen Kóspallag településre, valamint a Dél-Börzsönyi hegyekre, háttérben Dobogókővel. Északon a Vastag-hegy, Kopasz-hegy, Só-hegy, és Nagy-Sas-hegy domborulatai alkotnak lenyűgöző panorámát.

Málnáskert Vendégház

A vendégház a vidéki szálláshelyek közül a legmagasabb, négy napraforgós minősítéssel rendelkezik. A 8 darab, kétágyas szoba mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik. A szobák fenyőfa bútorzata az ágyakon kívül szekrényt, fésülködőasztalt és éjjeli lámpát tartalmaznak, továbbá TV-vel és vezetékes Internettel is el vannak látva. A kényelem érdekében a nyári időszakban a szobák légkondicionáltak. A szálláshely tágas parkolóval is rendelkezik (12 db személygépkocsi), zárt udvarban.

Megtetszett a szálláshely? Kattints a további részletekért >>

Mathias Rex Panzió Szentendre

A Mathias Rex Panzió Budapest mellett, Szentendre központjában található. Budapest belvárosából közúton vagy helyiérdekű vasúttal (HÉV) egyszerűen és gyorsan elérhető.

Mathias Rex Panzió

Az épület Szentendre központjában, jól megközelíthető helyen, mégis csendes, barátságos környezetben fogadja a vendégeket. A létesítmény a HÉV- és autóbuszállomást a város főterével összekötő Kossuth Lajos utcában, mindezektől ötpercnyi sétaútra található.

Szolgáltatásaink: Széf, csomagmegőrző, 24 és 72 órás Budapest kártya váltható, helyszíni jegyfoglalás a Gellért-, és Széchenyi fürdőbe, valamint Budapesti hajóútra, folklore estre.

Foglalás >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%