Szavazz Te is kedvenc településedre! Keressük az Év Turisztikai Települését.

Szallas.blog.hu 2016-10-03
szallas.blog.hu

Mindenki életében létezik legalább egy olyan település, amelyhez szorosabb szálak fűzik, mint bármely más városhoz. Lehet ez szülőváros, lakóhely, az első szerelem vagy épp a kedvenc nyaralás helyszíne, mindenkinek más és más az érzelmi kötődése bizonyos településekhez és ez így van rendjén.

Mi, a szallas.hu-nál nem is szeretnénk sorrendet tenni Magyarország szebbnél szebb városai, úti céljai között, ezért kértünk meg Titeket, hogy szavazzatok kedvencetekre!

A tavalyi győztes, Hajdúszoboszló (f: hajduszoboszlo.hu)

A tavalyi győztes, Hajdúszoboszló (f: hajduszoboszlo.hu)

AZ ÉV TURISZTIKAI TELEPÜLÉSE 2016 szavazáson a turizmussal kiemelkedően törődő városokat, településeket díjazzuk és minden olyan magyarországi település részt vesz a versenyben, ahol legalább 1, a Szallas.hu oldalon érvényes regisztrációval rendelkező szálláshely található.

A szavazás jelenlegi (2016.10.02-i) állása:

TOP 10 település

Település neve Pontszám
1. Budapest 414 pont
2. Hajdúszoboszló 305 pont
3. Siófok 166 pont
4. Eger 162 pont
5. Balatonfüred 148 pont
6. Gyula 130 pont
7. Zalakaros 124 pont
8. Egerszalók 103 pont
9. Balatonlelle 87 pont
10. Héviz Szent András 87 pont

Ha Te is szeretnél voksolni, nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.evszallasa.hu oldalra, beírni a keresőbe a település (vagy szálláshely – Év Szállása) nevét akire szavazni szeretnél és elindítani a szavazási folyamatot. Fontos, hogy a szavazat csak akkor lesz érvényes, ha válaszoltok az e-mailben kiküldött kérdésre és megadjátok az sms kódot. (Az sms kódot nem minden szavazótól kérjük!)

Miért érdemes?

A nyertes település értékes megjelenésekkel lesz gazdagabb és a szavazók között kisorsolunk 10 db választható ÁLOMUTAZÁST és egy Nissan tesztvezetést is!

Kattints a képre és indulhat is a szavazás:

kepkivagas

 

Tavaly AZ ÉV TURISZTIKAI TELEPÜLÉSE Hajdúszoboszló lett, vajon 2016-ban melyik város nyeri el azt a címet?