Wellness + HotelekTéli tájoló

Téli kiruccanás nyári hangulatban – 10 vidéki wellness szállás mediterrán hangulatú medencékkel

2 perces olvasási idő

Szerencsére nem kell feltétlenül a Bahamákig utazni, ha az ember télen is szeretne nyaralni egy jót. Itthon is bőséges a választék az olyan wellness szállások tekintetében, melyek fedett medencékkel és mediterrán hangulattal várnak! Vidéki wellness télen, nyárias hangulatban – ez a 10 szálláshely nem fog csalódást okozni.

Gotthard Therme Hotel & Conference Szentgotthárd ****

Vidéki wellness keleties stílusban: Allure Healthy Hotel & Spa Eger ****

A fókuszban az egészség! Nem csak egy rendkívül ízléses wellness részleggel vár a szállás, de ráadásul ez az ország egyetlen olyan hotelje, ahol egy 2000 m2-es fitness komplexum áll a vendégek rendelkezésére! Itt aztán bátran csobbanhattok, sportolhattok, relaxálhattok. A panorámás napozóterasz, a rönkhatású finn szauna, a himalaya sópihenő, a keleti stílusú design mind tetszeni fog, akárcsak a félpanziós ellátás és az egri dombok látványa!

Az élményfürdő, ahol minden van: Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány ****

Vidéki wellness tekintetében nem lehet melléfogni Kehidakustánnyal. A mediterrán hangulatú gyógy- és élményfürdő kinti- és benti medencékkel, óriáscsúszdával, szaunákkal és persze a jótékony, gyógyító termálvizével vár. Ha superior szobába foglaltok, közvetlen összeköttetésben lesztek a fürdővel, ha viszont standard szobát vagy apartmanházat választotok, körülbelül 150 méteres sétával éritek el a vízi paradicsomot. Szuper választás gyerekes családoknak is!

Az abszolút gyerekbarát hely: Oxigén Family Hotel Noszvaj ****superior

Íme, Magyarország első négycsillagos gyermek all inclusive szállodája, bababarát felszereléssel és 100+1 gyerekbarát szolgáltatással! Nem egy tipikus szállás, az biztos; a szobák egy vidéki angol kúriát vagy egy modernül berendezett kastélyt idéznek meg, de a legjobb, hogy hatalmas ablakaikból csodás erdei tájkép tárul elétek. A wellness részlegen csúszdák és baba szauna is van, a szülők pedig a keleties Zen Spa részen töltődhetnek. Ha családias helyre vágytok, kristálytiszta levegőn, erdő mellett, válasszátok ezt!

Wellness az Őrség kapujában: Gotthard Therme Hotel & Conference Szentgotthárd

A szállodából közvetlen átjárással közelíthetitek meg legnyugatibb fekvésű városunk izgalmas élményfürdőjét! Igazi mediterrán hangulat fogad pálmafákkal, egzotikus növényekkel és üvegkupolával, ami alatt a téli napokon is nyárban érezhetitek magatokat. A kényelmes szobák és a félpanziós ellátás is a pihenéseteket garantálja, ha pedig elég volt a fürdőzésből, felfedezhetitek a város és a csodás őrségi tájvidék látnivalóit.

Pihenés a sódombok mellett: Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók ****

A híres természeti csoda mellett, az Egerszalók jelképévé vált sódombok lábánál szuper, színvonalas helyen wellnessezhettek. Ugyanis az itteni termálforrás a gyógyvizek kategóriájában a legjobb besorolást kapta! Hatalmas wellness részleg sok-sok medencével, festői környezet és kilátás, erkélyes szobák, valamint félpanziós ellátás vár ezen a mesés helyen. A vidéki wellness hotelek közt ez mindig bekerül a top kategóriába! 

Vidéki wellness és isteni gasztronómia: Takler Kúria Szekszárd

A kúriában a nemesi vonalak és a rusztikus jegyek találkoznak, mégpedig olyan szobákkal, melyek jó része egy-egy emblematikus borról kapta a nevét. Van beltéri medence, jacuzzi, sókamra és különféle szaunák, az étteremben pedig magyaros, házias ételeket fogyaszthattok. A szekszárdi borvidék zamatos nedűit pedig bizonyára nem kell bemutatni! Ha romantikus wellness hétvége a terv, ezt imádni fogják a párok. 

Harmónia, zen, feng shui: Caramell Premium Resort Bükfürdő ****

Az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodájában nem csupán pihenni lehet, hanem újjászületni is. A különleges belsőépítészeti megoldásokat meleg színek dobják fel, így barátságos környezetben töltődhet a test és lélek. Minden elérhető egy helyen: wellness szolgáltatások, gyógykezelések, ínycsiklandó fogások, sőt egy kalandpark is közvetlenül a szállás területén! Családbarát hely, ahol kicsik és nagyok is megtalálják, amiért jöttek, legyen az pihenés, szórakozás vagy gyógyulás. 

Ahol megállt az idő: Hotel Kapitány Wellness Sümeg **** superior

Időutazás és wellness, várra néző panorámával – jöhet? A sümegi vár lábánál található hotelben a középkori stílushoz kifogástalan, modern kényelem társul, a színvonalas wellness részről nem is beszélve. Sőt, a hotel 2021 tavaszától már saját, fúrt kútjából származó termálvízzel is várja a fürdőzőket! A fürdés mellett a vár számos programot nyújt a vendégek számára, a lovagi est például nagy kedvenc szokott lenni, de ha egyik délután kirándulnátok a környéken, Keszthely és Tapolca is csak pár perc autóval!

Történelmi és tematikus fürdők: Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal ****

A wellness élmény is lehet rendhagyó! Például mit szóltok egy reneszánsz palotafürdőhöz, egy francia élményfürdőhöz, netán egy marokkói stílusú fürdőtérhez? Ám nemcsak a wellness részleg különleges, a szobák és lakosztályok is 7 féle stílussal várnak. A szállás közvetlen szomszédságában elterülő Bikali Élménybirtok egy bakancslistás hely, ahol életre kel a középkor, és izgalmas programokkal foglalhatjátok le magatokat, kicsik és nagyok egyaránt. 

Tóparti wellness kilátással: Hotel Wellamarin Zamárdi ****superior

A Balatonnál nem csak nyaralni, telelni is lehet. Nyugi, nem az 5 fokos tóvízben való fürdőzésre gondolunk! Ez a wellness hotel Zamárdiban kinti-benti wellness részleggel garantálja a csobbanás élményét, rossz időben is. A kilátás páratlan: a tóra és az északi partra néz, a szobák pedig a természeti elemek jegyében lettek berendezve. A különféle medencék és szaunák mellett akár bowlingozhattok is a szálláshelyen, vagy beülhettek a kávéházba, netán tehettek egy sétát a tóparton.

Pihenjetek télen is, mintha csak nyár lenne! Válasszatok egy wellness hotelt messze a főváros zajától >>

(Képek: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%