Programok hétvégéreBalcsiBarátokkalBudapest és környékeCsaládi kiruccanásÍzkalandŐszi élményszüretTavaszi zsongásTéli tájolóVidéki víkend

6+1 szuper téli program – védettségi igazolvány nélkül

1 perces olvasási idő

Ne csüggedjetek, ha nem rendelkeztek védettségi igazolvánnyal, ugyanis attól még nem kell lemondanotok a jobbnál jobb téli programokról! Fantasztikus ízutazást, városnéző sétát, kalandos barangolást és üdítő wellness eseményt is tartogat nektek a hideg évszak… mutatjuk, hol!

1. Óévbúcsúztató Túra, Gyenesdiás

Dátum: 2021. december 30., csütörtök
Szívesen járjátok a természetet, hogy feltérképezhessétek hazánk legszebb helyeit? Akkor semmiképp ne hagyjátok ki az év egyik utolsó kirándulását, az Óévbúcsúztató Túrát, mely a vad szurdokvölgyekkel, tölgyesekkel és bükkösökkel színezett Keszthelyi-hegység titkairól rántja le a leplet! Az út a Községháznál veszi kezdetét, 13 órakor.

6+1 szuper téli program - védettségi igazolvány nélkül
Óévbúcsúztató Túra, Gyenesdiás

2. Év végi malackodás és kolbásztöltő verseny, Tapolca

Dátum: 2021. december 30., csütörtök
Nem hiába a Malom-tó az egyik legnépszerűbb turistacélpont Tapolcán, hiszen az itt magasodó, mesebeli házikók, a víz fölé hajló fák és a ráérősen úszkáló, színes halak valóban egyedülálló hangulatot kölcsönöznek a városkának. Ha úgy döntötök, hogy erre jártok, akkor érdemes az Év végi malackodás és kolbásztöltő verseny napjára időzíteni az érkezéseteket. Ilyenkor a part megtelik serényen munkálkodó csapatokkal, akik mennyei ételeket készítenek, amiket természetesen meg is kóstolhattok! 

6+1 szuper téli program - védettségi igazolvány nélkül
Év végi malackodás és kolbásztöltő verseny, Tapolca

3. Hello Buda Winterland, Budapest

Dátum: 2022. február 15-ig, keddig
Csöppenjetek bele egy életre kelt mesevilágba a Hello Buda Winterland segítségével, ahol izgalmas élményeket, fantasztikus harapnivalókat és csodás italokat találtok majd! Korizzatok a szabad ég alatt, majd teszteljétek le a gasztroudvar ínycsiklandó, széles kínálatát! Lesz itt minden, ami kell: parázson sült kürtőskalács, óriási sajtok, édes minifánkok, de még extravagáns téli koktélok is!

4. Szilveszteri séta Győrben

Dátum: 2021. december 31., péntek
A Kisalföld szívének rejtett történetei, legendái nem csupán azoknak tartogatnak lebilincselő perceket, akik most járnak először a barokk belvárosban, hanem azoknak is, akik már úgy hitték: nem lehet nekik újat mondani. Vegyetek részt a délelőtt 10 órakor kezdődő, Káptalandombról induló Szilveszteri sétán és másfél óra tömény szórakozás lesz a jutalmatok! 

6+1 szuper téli program - védettségi igazolvány nélkül
Szilveszteri séta Győrben

5. Fonyódi Kolbászfesztivál, Fonyód

Dátum: 2022. február 11-13., péntek-vasárnap
A Balaton-part egyik legklasszabb rendezvénye a Fonyódi Kolbászfesztivál, ahol 100%, hogy nem maradtok majd éhesek. Fűszeres húsok, zamatos borok, kemencében sült langallók és hagyományos, házi rétesek sorakoznak majd mindenfelé. 

6+1 szuper téli program - védettségi igazolvány nélkül
Fonyódi Kolbászfesztivál

6. Magyar Ízek Utcája, Budapest

Dátum: 2021. december 24-ig, péntekig
Hangolódjatok a karácsonyra a Magyar Ízek Utcájának téli kiadásával, ahol disznótoros- és bejgliverseny bolondítja meg a töltött káposzták és halászlék felhozatalát! Ezen az eseményen azonban nem csak a kitűnő fogások dominálnak majd, hanem a remek programok is, melyek között minden generáció megtalálja a kedvencét. (A gyerkőcöknek óriásbábos előadással is kedveskednek!)

6+1 szuper téli program - védettségi igazolvány nélkül
Magyar Ízek Utcája, Budapest

+1 Éjszakai fürdőzés a barlangban, Miskolctapolca

Dátum: 2022. január 1., szombat
Kezd meg a 2022-es évet egy igazán különleges élménnyel: egy éjszakai fürdőzéssel a Miskolctapolcai Barlangfürdőben! A 16-23 óráig tartó eseményen megéri belekóstolni az egyedülálló szaunaprogramokba is, ahol három különböző felöntés után frissítő limonádéval és gyümölcspohárral kedveskednek nektek a szervezők. 

6+1 szuper téli program - védettségi igazolvány nélkül
Éjszakai fürdőzéssel a Miskolctapolcai Barlangfürdőben

FIGYELEM! A járványhelyzet előre nem látható változásai miatt, kérünk benneteket, hogy indulás előtt minden esetben keressétek fel a kiszemelt program szervezőit, hogy megbizonyosodjatok róla: még mindig fogadnak-e látogatókat védettségi igazolvány nélkül! Megértéseteket köszönjük, és jó szórakozást kívánunk!

(Képek: Szallas.hu, pixabay)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%