Wellness + HotelekNyári vakáció

Napfény, kikapcsolódás, élmények – TOP 10 belföldi hotel a nyárra

1 perces olvasási idő

Minden szállástípusnak megvan a maga előnye – a hoteleké például az, hogy teljes kényelemben pihenhettek, esetleg nem kell főzni, vagy az, hogy sokszor saját medencével rendelkeznek. Ha pedig nyár, akkor bizony jár a hotelekre jellemző színvonalas kiszolgálás! Összegyűjtöttünk 10 hazai wellness hotelt, városban és vidéken, vízparton és hegyvidéken – ezeket érdemes felkeresni!

10 remek hotel a nyárra:

Egy rejtett gyöngyszem: Hotel Villa Pax Balatonalmádi ***

Szeretnétek a Balatonnál nyaralni, mégis csendes, eldugott helyen? Íme: a barátságos légkör adott, a tömeget pedig elfelejthetitek! Napozzatok, grillezzetek a kerthelyiségben, csobbanjatok a hangulatos medencében, vagy irány a Balaton-part, ami néhány perc sétával elérhető.

Gyönyörű környezetben: Tisza Balneum Hotel Tiszafüred ****

Már önmagában a hotel elhelyezkedése feltölti a lelket: közvetlenül a Tisza-tó mellett található, így  csodálatos panorámával ajándékoz meg. Félpanziós ellátással, valamint gyerekbarát- és wellness szolgáltatásokkal várnak; a ti dolgotok már csak annyi, hogy élvezzétek a tóparti nyugalmat.

Üdítő oázis: Elizabeth Hotel Gyula ****

A Gyulai Vár és a Várfürdő szomszédságában található a század eleji hangulatot árasztó szálloda, melynek egyik fő vonzereje a takaros udvar, színes virágokkal, árnyékot adó fákkal, és napozóterasszal. Szuper választás, ha szeretnétek strandolni, de az is fontos, hogy legyenek programok és városnézési lehetőség a környéken!

Csúszdás móka: Gunaras Resort Spa Hotel Dombóvár ****

Ha egy kevésbé közismert helyet kerestek a nyaraláshoz, de szállás tekintetében nem adjátok alább, akkor irány Dombóvár! Csúszdák, medencék, gyógyfürdő, félpanziós ellátás és vidéki nyugalom vár rátok, a bowlingpálya és koktélbár pedig már csak hab a tortán.

A természet lágy ölén: Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak Szilvásvárad ****

Ki mondta, hogy nyaralni csak vízparton lehet? Irány a Bükk mesés erdősége! Önálló apartmanokban pihenhettek, friss levegőn, karnyújtásnyira a fáktól és turista útvonalaktól. Persze azért a strandolásról sem kell lemondani, hála a saját medencének. 

5 ok, amiért Szilvásváradot látni kell >>

Privát balatoni stranddal: Residence Hotel Balaton Siófok ****superior

Nehéz kivetnivalót találni abban, ha egy kulturált, privát balatoni strandot kapunk! A felújított hotel nem Siófok zajos, zsúfolt részén található, hanem kertvárosi övezetben, 100 méterre a Balatontól. Családias környezetben relaxálhattok, csobbanhattok, és ehettek finom fogásokat.

Tudtátok? Számos hotelben találtok szuper kedvezményeket a nyárra! >>

Gyógyító nyaralás: Ensana Thermal Hévíz ****

A szálloda saját forrásból biztosítja ugyanazt a gyógyító termálvizet, ami a világhírű tófürdőben is megtalálható, de ha „csak” lubickolni szeretnétek, ott van az élményfürdő is. Nem hiába nyerte el néhány éve Az Év Szállása díjat; színvonalas szobákban és kifogástalan kiszolgálásban lesz részetek. 

Víziparadicsom: Velence Resort & Spa ****

Vízimádók figyelem: közvetlenül a tóparton terül el a wellness hotel, ami kint is és bent is számos különféle medencével csalogat az önfeledt lubickolásra. Kifejezetten ajánlott kisgyerekes családoknak is. Ráadásul a tóparti panoráma valami elképesztő!

Hegyvidéki vakáció: Avar Hotel Mátrafüred **** superior

Ha jobban szerettek a hegyekben kirándulni, mint strandolni, akkor remek választás lesz a Mátra lábánál található Avar Hotel. Kristálytiszta levegőt szippanthattok és élvezhetitek a csendet, a saját medencének hála pedig akár úszkálhattok is egy jót.

A festői környékhez fantasztikus kilátás társul, számos turista útvonallal és kilátóval a közelben.

Családbarát szállás: Hotel Atlantis Hajdúszoboszló ****

Hajdúszoboszló egyik legkedveltebb szállodája éppen az Aqua Palace épületével szemben található, és a csónakázó tó szelíd látványa tárul a vendégek szeme elé. Gyerekbarát szolgáltatásokat nyújtanak, 6 éves korig ingyenes a szállás, és az étteremben a speciális diétát követőknek is kínálnak opciókat. 

Hajdúszoboszló – Programok és látnivalók a fürdőn túl családoknak és pároknak >>

Melyik hotelbe vagytok visszajáró vendégek, vagy melyiket szeretnétek elsőre kipróbálni? Válogassatok, válasszatok, számos szálloda és wellness hotel van még kínálatunkban >>

Ha pedig Szép-kártyával szeretnétek fizetni, akkor ezeket a hoteleket ajánljuk >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%