ToplistákCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretWellness + Hotelek

TOP 10 családbarát hotel a hosszú hétvégére

2 perces olvasási idő

Idén ősszel két alkalommal, október végén (okt. 19-23.) és november elején (nov. 1-4.) is örülhetünk hosszú hétvégéknek. Valaki kirándulást vagy külföldi váronézést tervez ilyenkor, mások pedig családi wellnesshétvégét szerveznek valamelyik belföldi hotelben.

Szeptember végén – október elején már nem könnyű ezekre a napokra szabad szállást találni, ám mi most kiválasztottunk 10 családbarát hotelt, ahol garantáltan tudtok még szobát foglalni a hosszú hétvégére. Siessetek, le ne maradjatok az őszi pihenésről!

Pangea Hotel Nyíregyháza ***+superior

Különleges környezetben, a 35 hektáron elterülő Nyíregyházi Állatpark területén elhelyezkedő 38 szobás szálloda várja a pihenni vágyókat. Kiváló helyszín családoknak, pároknak, akik szeretik az állatok közelségét, ugyanis a szoba ára tartalmazza még a korlátlan belépést is a Sóstó Zoo-ba. Nem mindennapi élmény zsiráfok, cápák, fehér tigrisek és további 500 faj szomszédságában ébredni.

További részletek >>

Balneo Hotel Zsori Thermal és Wellness Mezőkövesd ****

Balneo Hotel Zsori Thermal és Wellness Mezőkövesd ****

A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** Mezőkövesden, a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő mellett található. A Wellness részlegben egy 2 részre osztott élménymedence, 2 gyógyvizes medence és úszómedence található, a szaunavilág kiválóan alkalmas a modern élet okozta stressz és megterhelés oldására.

Szállásfoglalás >>

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel ****+superior

Park Inn by Radisson Zalakaros

A hotel a Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában található, a vendégek egy fedett, fűtött folyosón keresztül kényelmesen sétálhatnak át a fürdő épületébe.

A 214 standard és 24 családi szoba mindegyike pótágyazható. A legtöbb szobában 1 pótágy és 1 babaágy is elhelyezhető. A kisgyermekek részére a babaágy ingyenes. Zalakaroson minden szállóvendég megtalálhatja a számára legideálisabb gasztronómiai élvezeteket. A Korus Bar-ban kávé különlegességek, desszert specialitások, snack-ek, sütik és fagylalt is várja a család minden tagját gyereksarokkal és játékgépekkel.

Még több fotó és információ >>

 

Hotel Silver Hajdúszoboszló ****+superior

Hotel Silver Hajdúszoboszló****

A Hotel Silver****superior Hajdúszoboszlón, a világszerte gyógyvízéről híres kelet-magyarországi fürdőváros szállodanegyedében, a Városi fürdő és az Aquapark szomszédságában található. A szálloda két épületből áll (Főépület és Új épület), amelyek egymással szemben, a Mátyás király sétány két oldalán helyezkednek el. Mindkét épületrész rendelkezik saját fürdőrészleggel, gyermekeknek megfelelő számú érdeklődő esetén játszóházi foglalkozások állnak rendelkezésre.

További részletek >>

Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók ****+superior

Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók ****+superior

A Saliris Hotel Egerszalókon, Budapesttől mindössze 130 km-re található, festői környezetben. A szálloda különlegessége a Sódomb, amely az évek során egyedülálló jellemzői miatt a környék szimbólumává vált. A Saliris Resort 204 szobája közül 99 Standard (ebből 40 összenyitható), 3 akadálymentesített, 58 Superior, 34 Superior plus, 9 Lakosztály és 1 Luxus lakosztály. Bababarát szálláshely, 4 éves korig ingyenes.

Szállásfoglalás >>

 

Danubius Health Spa Resort Aqua Hévíz ****

Danubius Health Spa Resort Aqua Hévíz ****

Hévíz első all inclusive gyógy- és wellness szállodája, a híres hévízi tó közelében várja vendégeit. Igazi családbarát hotel, ahol a Danubius Bubbles Club keretében nyáron és szünidőben animációs programok, valamint számos gyerekbarát szolgáltatás biztosítja a legkisebbek kikapcsolódását is.
Nagyobb létszámú család esetén családi apartman vagy összekötő ajtós szobák is rendelkezésre állnak.

A víz világban élményfürdő fedett és szabadtéri medencével, fedett termálfürdő, kerti úszómedence, Kneipp-taposómedence, kKerti gyermekpancsoló, 2 fedett gyerekmedence csúszdával, vödör-zuhannyal, vízsugárvetővel , valamint szaunavilág (finn szauna, infraszauna, bioszauna, gőzfürdő és merülő medence) és sókamra várja a vendégeket.

Szállásfoglalás >>

Hunguest Hotel Pelion Tapolca ****+superior

Hunguest Hotel Pelion Tapolca ****+superior

Tapolca, a gyógybarlangjáról méltán híres, különleges hangulatú kisváros a Balaton-felvidék nyugati részén fekszik. A szálloda alatt található karsztbarlang nemcsak szép látványt nyújt, hanem speciális mikroklímával és gyógyhatással is rendelkezik. A hotelben élménymedence, termálmedence, kerti úszómedence, gyermekmedence, szauna, infraszauna, bioszauna, merülőmedence, gőzkamra, spa és wellness testkezelések állnak a vendégek rendelkezésére. A szálloda óvodájában játékkal, sportolással és egyéb érdekes elfoglaltsággal kényeztetik a legkisebbeket. A wellness részlegen gyermekpancsoló is található.

Még több fotó és információ >>

Hotel Európa Fit Hévíz ****+superior

Hotel Európa Fit Hévíz ****+superior

A hévízi hotel idális választás lehet a családok részére, hiszen szolgáltatásaival mindhárom generáció pihenését igyekeznek varázslatossá tenni. A hotel célja, hogy a legkisebbektől a nagyszülőkig, mindenki megtalálja a számítását, és felejthetetlen élményekkel gazdagodjon.

Az animátorok színes programokkal, kreatív foglalkozásokkal, vetélkedőkkel, mesesarokkal és sok meglepetéssel várják a kicsi és nagyobb vendégeket egyaránt (hétvégeken és az iskolai szünetekben). A kényelmes kétlégterű családi szobák kihúzható kanapéval garantálják családos vendégek kényelmét.További családbarát szolgáltatások: játszótér, gyermekjátszó, Acapulco családi élménymedence 270 m² vízfelülettel (júliusban és augusztusban), etetőszék, gyermekkerékpárok (tavasztól őszig) és gyermekfelügyelet (térítés ellenében, 3 éves kor felett).

Szállásfoglalás >>

Velence Resort & Spa ****+superior

Velence Resort & Spa

A Velence Resort & Spa****superior szálloda és wellnessfürdő a Velencei-tó első olyan resort komplexuma, amely egyszerre spa-, wellness-, konferencia és gyermekbarát szálloda is. A hotel közvetlenül a tó partján helyezkedik el. A legkisebbek számára gyermekbarát környezet került kialakításra: játszószoba, gyermekmedence, játszótér és homokozó.

Egész évben hétvégén, valamint kiemelt időszakokban és iskolai szünetekben szakképzett pedagógus foglalkozik a 3 évesnél idősebb gyerekkel, hogy a szülők valóban átélhessék a tökéletes relaxáció élményét. A szálloda animátorai változatos gyermek- és felnőtt programokkal várják a vendégeket hétvégén, kiemelt időszakokban és iskolai szünetekben.

További információk a szállodáról >>

Hotel Wellamarin Zamárdi ****+superior

Hotel Wellamarin Zamárdi ****+superior

Budapesttől 115 km-re, a Balaton déli partján, Zamárdi 3 km-es szabadstrandján található a négycsillagos wellness szálloda. A hotel közvetlenül a tóparton helyezkedik el, gyönyörű, festői környezetben. A Black & Orange wellnessrészlegen beltéri vagy szabadtéri élménymedence, finn- bio szauna, gőzkabin és jégbarlang is található. Bababarát szálláshely, 4 éves korig ingyenes.

Szállásfoglalás >>


Még több családbarát hotel Magyarországon


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%