Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekŐszi élményszüretTéli tájolóToplisták

Vizes élmények rossz időben is – Top 12 wellness szálloda beltéri élménymedencével

2 perces olvasási idő

Csobbanni mindig jó, de az időjárás nem mindig engedi, hogy a szabad ég alatt lubickoljunk. Semmi gond, azért van a wellness szálloda beltéri medencével! Ez lehet termálvizes gyógymedence, úszómedence, vagy olyan élménymedence, amiben nyakzuhany, vízi gomba, sodrófolyosó vagy ülő pezsgőpad található, hogy csak néhány példát említsünk. Ezek közül szemezgettünk most – íme, 12 szuper wellness szálloda, élménymedence nyújtotta élvezetekkel!

Vizes élmények rossz időben is – Top 12 wellness szálloda beltéri élménymedencével
Thermal Hotel Visegrád ****superior 

Wellness szállodák medencékkel – tető alatt, élményelemekkel:

Prémium Hotel Panoráma Siófok ****

Jöhet egy izgalmas barlangfürdő, követlenül a Balaton partján? A különleges hangulatú beltéri élménymedence mellett a szálloda egyik vonzereje a kiterjedt szaunapark is, ahol a fényterápiás infraszaunától kezdve a jégkútig minden van. Felújított kétágyas szobákban pihenhettek, vagy akár nagyobb családi szobát is foglalhattok.

Siófokon képtelenség unatkozni, itt találjátok a rengeteg programot és látnivalót >>

Hotel Karos Spa Zalakaros **** 

Csobbanjatok a zalai dombok között, hála a hatalmas területű, és nagy részben fedett wellness részlegnek! Vár az élményelemekkel teli medence, a gyógyvízű termálmedence, az úszómedence, a szaunák, és még egy jégbarlang is. Ráadásul kifejezetten gyerekbarát hely, ha kölykökkel érkeznétek!

Látnivalók és programok Zalakaroson >>

Erzsébet Park Hotel Parádfürdő ***

Nincs is annál jobb, mint amikor a természet és a wellness találkozik. Irány a Mátrában található, festői szépségű Parádfürdő, és a wellness szolgáltatásokkal teli Erzsébet Park Hotel! Lazítsatok a beltéri élménymedencében, a jacuzziban, vagy a török gőzfürdőben. Sőt, egyedülálló módon mofettával is várnak, ami a szálloda területén található természetes száraz szén- dioxiodos gázfürdő. Tudtátok, hogy 54 féle betegséget gyógyít?

Tipp: Azt se felejtsétek, hogy Magyarország egyik legszebb vízesése, az Ilona-vízesés is Parádfürdőn található! 

Danubius Hotel Bük Bükfürdő ****

Nemrégiben megújult és kibővült a szálloda wellness részlege, így most már tényleg nagyon sok szolgáltatás közül válogathattok! A sodrófolyosós melegvízű medence például osztatlan sikert szokott aratni, de a különféle elemekkel tűzdelt élménymedence és a pezsgőfürdő is a bevált kedvencek közé tartozik. Ráadásul all inclusive ellátást biztosítanak, így teljes kényelemben és kiszolgálásban lesz részetek.

Thermal Hotel Visegrád ****superior

A wellness centrumra már ránézni is jó, hála a különleges korinthoszi oszlopoknak – használni pedig pláne! A wellness szálloda az élménymedence nyújtotta élvezetek mellett gyógyító termálvízzel is szolgál. Az pedig, hogy a helyszín Visegrád, magáért beszél: festői panoráma, friss levegő, és sok-sok kirándulási lehetőség vár a közelben! 

Fedezzétek fel Visegrád megannyi kincsét >>

Hotel Narád & Park Mátraszentimre ****

810 méteren, erdők ölelésében már sem a szmog, sem a városi zaj nem fogja zavarni a töltődéseteket. A hab a tortán a wellness részleg, beltéri élménymedencével, jacuzzival, úszómedencével, és persze az elmaradhatatlan szaunákkal. Odakint is érdemes barangolni: a szálloda parkjából gyönyörű őstölgyesen keresztül közvetlen sétaút vezet a Narád-patakhoz, ahol ha szerencsétek van, egy-egy vadat is megleshettek. 

Mátraszentimrén kilátó, ásványmúzeum, csillagvizsgáló és állatpark is vár >>

Hotel Villa Völgy Eger ****

Csodálatos helyen, a Szépasszonyvölgy borospincékkel teli részén található Eger egyik legjobb wellness szállodája. A beltéri részen élményelemekkel és pezsgőágyakkal bővített medence, illetve úszómedence vár, de a sókamrát és bioszaunát se hagyjátok ki! Tökéletes hely egy romantikus, kettesben eltöltött hétvégéhez, finom borokkal és fogásokkal, valamint kényeztető wellnessel.

A látnivalók listája egy romantikus egri városnézéshez >>

Velence Resort & Spa ****

Családbarát szállodát kerestek, ami Budapesthez is közel van? Vagy az elsődleges szempont, hogy tóparti wellness szálloda legyen? Mindkét esetben ez a tökéletes választás. Annyiféle beltéri medence és wellness élmény vár rátok, hogy felsorolni is nehéz, emellett csodálatos, tóra néző panorámában lesz részetek. A szálloda abszolút gyerekbarát hely!

A Velencei-tó körül számos látnivaló és program vár – nem csak nyáron >>

Hotel Kapitány Wellness Sümeg ****superior

Talán már hallottatok erről a fantasztikus helyről, de újdonság, hogy 2021 tavaszától a szálloda saját, fúrt kútjából származó termálvízzel is várja a vendégeket! Így már nem csak „sima” lazulásra van lehetőségetek a szálloda különféle medencéiben, de hatékony gyógyulásra is. A panoráma a sümegi várra továbbra is káprázatos, és a szálloda gasztronómiájára, kényelmére sem lesz panaszotok.

Hotel Atlantis Hajdúszoboszló ****superior

Az egy dolog, hogy Hajdúszoboszlón nem nagyon lehet melléfogni wellness tekintetében, de ez a szálloda önmagában véve is főnyeremény. Formabontó kialakítása és elegáns stílusa ugyanúgy vonzóvá teszi, mint a csónakázó tóra nyíló kilátása. Az élménymedencés, sóbarlangos, és szaunás wellness részlegén pedig ugyanúgy kikapcsolódhattok, mintha átballagnátok a szemközti Aqua Palace épületébe.

Hotel Európa Fit Hévíz ****

A 2020-as Év Szállása díj nyertese kültéri és beltéri élmény- valamint úszómedencékkel csábít egy jóízű csobbanásra, de a gyógyvízű termálmedencéről sem feledkezhetünk meg. A dizájnos, kényelmes szobák mindegyike rendelkezik erkéllyel, az étteremben pedig ínycsiklandó fogások várnak a félpanziós ellátással. Ha a Hévízi-tó vagy Keszthely közelében foglalnátok, ez szuper választás lesz! 

Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal ****

Ez nem ám egy tipikus wellness szálloda beltéri medencével; ez egy tematikus szobákból és fürdőkből álló, különleges hangulatú wellness szálloda! Hogy milyen is az a francia fürdőtér? Vagy a mediterrán, marokkói fürdő, esetleg a reneszánsz palotafürdő? Menjetek el, és megtudjátok! A szomszédos, középkori Bikal élménybirtok pedig kicsiknek és nagyoknak is hatalmas élmény lesz.

Olvassátok el, pontosan mire számíthattok a Bikali Élménybirtokon:

Irány egy wellness szálloda beltéri medencével, ahol a hűvösebb őszi-téli napokon is élvezhetitek az élménymedencét! További klassz wellness szállodák medencékkel, Magyarországon >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
91%
Imádom
Imádom
6%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
3%