Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramjaBarátokkalCsaládi kiruccanásProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódásToplistákVidéki víkend

Top 15 látnivaló, amit Szallas.Hű! tagként kedvezményesen nézhetsz meg

2 perces olvasási idő

Fedezd fel motorcsónakkal a Tisza-tavat, vagy gyönyörködj a csillagokban úgy, hogy közben még spórolsz is! Az élmény és kedvezmény ugyanis most kéz a kézben jár, ha csatlakozol a Szallas.hu új hűségprogramjához. Foglalj akár csak egy utazást Hű! tagként, használd fel a szállásra járó kedvezményt, és zsebeld be az ajándék programkuponokat. Ebben a cikkben megmutatjuk azt a TOP 15 látnivalót, amelynek környékére foglalva felhasználhatod Hű! tagságod kedvezményeit.

1. Barlanglakások és Sáfránykert – Egerszalók

A Laskó-patak völgyében megbújó bájos település, Egerszalók egyik különleges látnivalója a falu keleti oldalában fekvő barlanglakás-rendszer. A riolittufába vágott egykori otthonokban a II. világháború előtti népi élet elevenedik meg előtted, a Sáfránykertben pedig a letűnt korok és a 21. század gyógynövényeivel is megismerkedhetsz. A promóciónak köszönhetően 20%-os kedvezményt kaphatsz a belépő árából.

Top 15 látnivaló, amit Szallas.Hű! tagként kedvezményesen nézhetsz meg
Barlanglakások és Sáfránykert – Egerszalók

A kupon megszerzéséhez foglalj szálláshelyet Egerszalókon >>

TIPP: Csatlakozz a Szallas.hu új hűségprogramjához, és szerezz azonnali 10% szálláskedvezményt! Foglalásaid mellé programkuponokat is kapsz, amelyekkel olcsóbban ehetsz éttermekben, pancsolhatsz fürdőkben, nézelődhetsz múzeumokban. 

2. Parádsasvári üvegmanufaktúra – Parádsasvár

A Mátra karjainak ölelésében fekvő Parádsasvári Üvegmanufaktúrában az üveggyártás több évszázados hagyományaival ismerkedhetsz meg. A műhelyekben részese lehetsz a csodának, ahogyan a forró, folyékony anyag szakértő kezek segítségével kecses tárgyakká szilárdul.

Sőt, még arra is lehetőséged van, hogy akár magadnak is készíts valamit. A manufaktúra minden nap nyitva van 9 és 15 óra között, de a műhely korlátozott befogadóképessége miatt előre be kell jelentkezni a látogatáshoz. Hű! tagságod 10% kedvezményt biztosít majd itt a belépő árából.

Top 15 látnivaló, amit Szallas.Hű! tagként kedvezményesen nézhetsz meg
Parádsasvári üvegmanufaktúra

Szemezgess a parádsasvári Hű!-szálláshelyek közül >>

3. Nemzeti Történeti Emlékpark – Ópusztaszer

Járj őseink nyomában Magyarország egyik legnagyobb szabadtéri parkjában, Ópusztaszeren. A Szegedtől egy karnyújtásnyira található park minden szeglete egy darabka múltat őriz, így itt akár egy egész napot is eltölthetsz olyan látnivalók között, mint a Feszty-körkép vagy a jurták világát bemutató Nomád Park. Ráadásul Hű! tagként 10% kedvezmény jár ennek a programnak az árából is!

Top 15 látnivaló, amit Szallas.Hű! tagként kedvezményesen nézhetsz meg
Nemzeti Történeti Emlékpark, Ópusztaszer

Maradj néhány napot a környéken, amelyhez Hű! címkés szállást itt találsz >>

4. Lillafüredi Libegőpark – Lillafüred

Hallgasd a szél zúgását és madarak csicsergését a fák fölött! Pattanj fel a meseszép Lillafüred és Jávorhegy között közlekedő libegőre, és emelkedj a magasba. Útközben gyönyörködj a Szinva-patak völgyében, felérve pedig merülj el a Bükk-fennsík lélegzetelállító panorámájában! Ha Hű!-tag vagy, akkor a libegő alapjegyeinek árából most 15% kedvezményt kaphatsz.

Lillafüredi Libegőpark

Lillafüred és környékén is találsz Hű! címkés szállásokat >>

5. Szegedi Dóm Látogatóközpont – Szeged

A szegedi Fogadalmi Templom a megyeszékhely egyik legszebb látnivalója. Csodáld meg a káprázatos templomot belülről, majd kapaszkodj fel 46 méteres tornyának kilátójába, ahonnan madártávlatból figyelheted meg a kanyargó Tiszát és a várost. A földre visszatérve pedig merülj el a múltban a Dömötör-torony ősi falai között. Szeged ikonikus jelképe is 10% kedvezménnyel várja a Szallas.hu Hű! tagjait!

Top 15 látnivaló, amit Szallas.Hű! tagként kedvezményesen nézhetsz meg
Szegedi Dóm Látogatóközpont

Kattints a kedvezményes szegedi szállásokért ide! >>

6. Motorcsónakkal a madárrezervátumba Bencsik Barnabással – Tiszafüred

Indulj vadregényes vízi túrára a Tisza-tavon egy gyakorlott vezető kalauzolásával. A különleges kirándulás az UNESCO által a világörökség részévé nyilvánított területet is érinti, ahol madárcsicsergésben biztosan nem lesz hiány, hiszen a szakasz több mint 200 madárfajnak ad otthont. A 15% kedvezményt adó Hű!-kupont erre a kalandra vagy az éjszakai csillagnéző motorcsónakos túrára érvényesítheted.

Top 15 látnivaló, amit Szallas.Hű! tagként kedvezményesen nézhetsz meg
Motorcsónakkal a madárrezervátumba Bencsik Barnabással – Tiszafüred

Tiszafüred is bővelkedik Hű! kedvezményes szállásokban >>

7. Sóstói Múzeumfalu – Nyíregyháza

A Sóstói Múzeumfalu tágas telkei és tisztára söpört házai egy 19. századi, sosemvolt falu életét mutatják be a látogatóknak. A házakba vagy a műhelyekbe lépve valóságos időutazás részese lehetsz. Ülj be a régi iskolapadba, vagy kukkants be a temetőcsősz házába! A 7,5 hektáros skanzenben rengeteg látnivaló akad, amelyeket Hű! foglalásod után 15% kedvezménnyel nézhetsz meg.

Sóstói Múzeumfalu, Nyíregyháza

Csekkold le a nyíregyházi Hű! szállásokat >>

8. Anna-barlang – Lillafüred

Mésztufabarlangot mindösszesen 6 helyen látogathatsz meg a világban. Ezek közül az egyik a lillafüredi Anna-barlang. Használd ki a 13%-os kedvezményt a belépőjegyedre, és járd végig a fokozottan védett helyet szakszerű vezetéssel!

Top 15 látnivaló, amit Szallas.Hű! tagként kedvezményesen nézhetsz meg
Anna-barlang, Lillafüred

9. Orfűi Malmok – Orfű

Látogasd meg kedvezménnyel az erdőbe simuló Orfűi Malmokat! A Malommúzeum épületéből induló túrán három malommal ismerkedhetsz meg, vagy végigjárhatod az egy kilométer hosszú fahídon vezető tanösvényt is. 

Orfűi Malmok

Orfű és a közeli Pécs is rengeteg Hű! szállással vár >>

10. Zselici Csillagpark – Zselickisfalud

Fejtsd meg kedvezményesen az univerzum titkait a Zselici Csillagparkban! A Zselici Tájvédelmi körzet szívében, egy hatalmas tisztás közepén található Csillagparkban nemcsak az égitesteket figyelheted meg, hanem felmászhatsz a 25 méter magas kilátóba, vagy akár meteorokat is szemlélhetsz testközelből. Hű!-foglalásod mellé 10% kedvezményt kaphatsz náluk a nappali programok árából.

Top 15 látnivaló, amit Szallas.Hű! tagként kedvezményesen nézhetsz meg
Zselici Csillagpark, Zselickisfalud

A Csillagpark közelében ezeken a szállásokon foglalhatsz kedvezménnyel >>

11. Ezer Év Parkja – Mórahalom

Fedezd fel a történelmi Magyarország nevezetességeit liliputi méretben a Szeged melletti Mórahalmon! A 2000 hektáros kiállítóhely 48 hazai műemléket sorakoztat fel, amelyeket az eredeti méretükhöz képest 1:25-ös méretarányban csodálhatsz meg.

Top 15 látnivaló, amit Szallas.Hű! tagként kedvezményesen nézhetsz meg

Szállások Hű! kedvezménnyel Mórahalmon >>

12. Katica Tanya Élményközpont – Patca

A Katica Tanyát a családosoknak biztosan nem kell bemutatni. A 13 hektáros élményparadicsomnak a barátságos dombjairól nevezetes Zselic ad otthont, így csodálatos természeti környezetben szórakozhatsz a gyerekekkel együtt. A játékok mellett kézművesfoglalkozástól a hagyományőrző programokig találhatsz elfoglaltságot az egész család számára. Hű! tagságodnak köszönhetően pedig 15 % kedvezményt kaphattok a jegyek árából.

Top 15 látnivaló, amit Szallas.Hű! tagként kedvezményesen nézhetsz meg
Katica Tanya Élményközpont, Patca

Hű! kedvezményes szállások a közelben >>

13. Csillagösvény Élménypark – Ópusztaszer

Vessz el egy játék erejéig a világ harmadik legnagyobb labirintusában! A napsütötte Alföldön Csillagösvény Élménypark 3,5 kilométer hosszú labirintusa kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas program lehet. Ha helyesen oldod meg a játékos feladványokat, akkor az út végén az ösvény bájos kilátója vár

Csillagösvény Élménypark, Ópusztaszer

Szállások a környéken, amelyeket Hű! kedvezményekkel foglalhatsz >>

14. Pécsi Püspökség – Püspöki Palota – Pécs

A 12. századi alapokra épült pécsi Püspöki Palota termeit bebarangolva nyomon követheted a püspöki dolgozószobák és szalonok változásait. A bútorokkal berendezett enteriőrökben 17. század végi, Mária Terézia által adományozott falikárpitok mellett 18. századi, nagyméretű olajfestmények, püspöki portrék is gazdagítják a látogatás élményét.

Fontos, hogy a palota csak fix időpontokban fogad vendégeket, amelyről a honlapjukon érdemes tájékozódni. Kedvezményként pedig 20%-ot engednek el a belépő árából a Hű! foglalóknak.

Top 15 látnivaló, amit Szallas.Hű! tagként kedvezményesen nézhetsz meg
Pécsi Püspökség, Püspöki Palota

A programkupon mellé itt találsz olcsóbb szállásokat Pécsen >>

15. Helia-D Herba-kastély – Tolcsva

A legendás Tokaji borvidéken a kozmetikumkészítés és a gyógynövények varázslatos világát fedezheted fel. A tolcsvai kastély interaktív kiállításaiból megtudhatod, hogy micsoda furfangos eszközökkel szépültek dédanyáink. A látnivalóhoz ráadásul többféle kupon is jár.

Nemcsak a belépő árából kaphatsz kedvezményt, hanem a helyszínen árult Helia-D, Zelka és Geek & Goergous kozmetikumok árából is, sőt, ha kedved tartja, még egy workshopon is olcsóbban vehetsz részt. 

Top 15 látnivaló, amit Szallas.Hű! tagként kedvezményesen nézhetsz meg
Helia-D Herba-kastély, Tolcsva

Spórolj, ahol csak tudsz! Nézd meg a Tolcsva közelében található Hű! címkével ellátott szállásokat is >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
86%
Imádom
Imádom
14%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%