Őszi élményszüretToplisták

TOP 20 apartman a tökéletes, őszi mini szabihoz

2 perces olvasási idő

Lehet, hogy a nyár már lassan összecsomagolja bőröndjét, és az annyira várt nyaralás emléke is távolodik, de mindezek csak tökéletes ürügyet adhatnak arra, hogy belecsapj egy őszi mini szabi megszervezésébe. Mindegy, hogy az utolsó meleg napokat szeretnéd még elcsípni, vagy a csodás színekbe boruló, avar borította erdőket járnád, szállásra szükséged lesz. Íme TOP 20 hangulatos apartman a tökéletes, őszi mini szabidhoz.

1. Love and Dream Élményvilla Zalakaros

Töltsetek romantikus napokat luxuskörnyezetben Zalakaroson. A Love and Dream Élményvilla igazi romantikus paradicsom pezsgőfürdővel és infraszaunával, ahol nyugalom és pihenés vár rátok! A hely felnőttbarát, csak 16 éven felüli vendégeket fogad.

2. Borbarátok Panzió és Étterem Badacsonytomaj

Zamatos borkóstolók és kulináris élvezetek várnak rátok a Borbarátok Panzióban Badacsonytomajon. A kis családi panzió saját borászattal is rendelkezik, így a borbarátok számára igazán izgalmas szálláshely lehet.

Badacsonyi Tűzgyűrű tanösvény – Pillants be a vulkánok világába! >>

3. Weinberger Vendégház Zamárdi

A lassan őszi színekbe öltöző Balaton megkapóan szép látvány tud lenni. Foglaljatok szállást Zamárdiban, a Weinberger Vendégházban, ahonnan egy tóba benyúló móló mindössze 50 méterre található.

4. Zöldtető Panzió Balatonfüred

Élvezzétek ki a szezonon kívüli nyugalmat a varázslatosan szép Balatonfüreden! Gázoljatok bokáig a színes falevelekben a Tagore-sétányon, és figyeljétek, ahogy az őszi napsugarak esténként aranyszínűvé varázsolják a tavat. Szállásnak válasszátok a parttól csak 200 méterre található, családias és minden komfortot kielégítő Zöldtető Panziót!

5. Viktória Apartman**** Gyula

Ha szeretitek, ha egy szállás teljesen új és modern, akkor irány a 2023-ban nyitott, napfényes Viktória Apartman Gyulán. A vízparton álló, új építésű ház ráadásul okos technológiával felszerelt, így itt még azt is kipróbálhatjátok, hogy milyen például telefonnal bezárni egy ajtót.

6. Pelso Panzió**** Balatonmáriafürdő

Töltődjetek fel a Balaton csodaszép látványával Balatonmáriafürdőn. A Pelso Panzió családok számára is tökéletes választás, hiszen játszószobával, szaunával és egy fedett, fűthető medencével is várja a vendégeit.

7. Hercegasszony Birtok Mezőtúr

Ha a természetet, a csendet és a nyugalmat keresitek, akkor a Hercegasszony Birtok a vadregényes Körös partján ideális választás lehet. A különleges hangulatú szállás a holtág közvetlen partján, hatalmas gyümölcsfák árnyékában, a névadó egykori hercegasszony nemesi életének elegáns ízlésével, kényelmével és meghitt hangulatával várja az itt megszállókat.

8. Optimus Residence Apartman Balatonföldvár

Fedezzétek fel az őszi Balatont, és szálljatok meg a századforduló báját őrző Balatonföldváron. Az otthon melegét árasztó Optimus Residence Apartman kiváló választás lehet egy balatonföldvári mini szabihoz. A modern, hívogató berendezés és online bejelentkezés teszi kényelmessé az itt tartózkodást.

9. Gejzír Vendégház Tihany

Bújjatok el a nagyvilág szeme elől, és legyetek kettesben a természettel a tihanyi Gejzír Vendégházban! Az apró és bűbájos házikó ízléses berendezést kapott, és udvaráról festői kilátás nyílik a Balatonra.

15 szenzációs élmény Tihanyban, ami csak rád vár >>

10. Bazilika alatt Panzió ****Esztergom

A minden évszakban varázslatos Dunakanyar egyik szépséges látnivalója Esztergom. A belváros szívében elhelyezkedő Bazilika alatt Panziótól minden látnivaló karnyújtásnyira van. A városnézés után pihenjetek meg a szállás wellnessrészlegében, ahol gőzkabint, szaunát és pezsgőfürdőt is találtok.

11. Keltaur Studio Apartman Pécs

A középkori városfal szomszédságában élvezhetitek a történelmi Pécs hangulatát, ha a Keltaur Studio Apartmant választjátok. Kapjatok fel egy kardigánt, és fedezzétek fel az emelkedőkkel teli, mediterrán várost!

12. Gyopár Lodge Apartman Gyopárosfürdő Orosháza

Figyeljétek a Gyopár Lodge Apartman ablakaiból, ahogy az őszi hajnalok színesre csípik a faleveleket az ágakon. Az erdei és tóparti környezetben megbújó faborítású kabinok nyugalma igazi feltöltődésre ad lehetőséget.

Az ízlésesen berendezett házikókból 5 is található a birtokon, így ide akár nagyobb társasággal is jöhettek. 

13. Villa Cuvée Egerszalók

Hajtsátok álomra a fejeteket guszta szőlőfürtök alatt az egerszalóki Villa Cuvée boros tematikájú szobáiban. A gyerekekkel érkező családok számára külön öröm lehet ezen a szálláson a nagy, beltéri játszóház, ahol többek között egy óriás spirál alakú csőcsúszda kápráztathatja el a legkisebbeket. 

14. Vendégház a Tábornokhoz Visegrád

Merüljetek el a talpatok alatt zizegő, színes falevelek látványában a Vendégház a Tábornokhoz csodálatos kertjében. A bámulatosan berendezett apartmanokból elképesztő kilátás nyílik a hegyekre vagy a Fellegvárra, de minden visegrádi látnivaló is elérhető közelségben található tőlük.

15. Napraforgó Wellness Ház és Panzió Pécs

Látogassatok el Pécsre ősszel, amely a lehulló levelek őszi záporában legalább olyan szép, mint nyáron. A családi üzemeltetésű Napraforgó Wellness Ház és Panzió felújított szobákkal, ingyenes udvari parkolással és wellness-szolgáltatásokkal is vár benneteket.

16. Xendala Panzió**** Balatonakarattya

A kéklő tóra néző panorámával és megújult külsővel várja vendégeit a Xendala Panzió Balatonakarattyán. Esténként egy pohár borral a kezetekben szívjátok magatokba a lemenő nap fényében fürdő Balaton látványát, míg a gyerekek a panzió udvarán álló játszótéren játszanak. 

17. Káli Cool Apartmanház Káptalantóti

Egyedi és kreatív megoldások jellemzik a Káli Cool Apartmanház szobáit. A kortárs képzőművészet ihlette ház minden szegletében valami izgalmas dolgot fedezhettek fel. Ráadásul az ősz végéig az épületegyüttesben működik a Közért Bár, ahol isteni reggelit és gőzölgő olasz kávét is kaphattok.

18. Korkóstoló Vendégházak Aggtelek

Járjátok be bakancsban az Aggteleki Nemzeti Parkot, hogy aztán a nagy túra után ejtőzzetek egy jót a Korkóstoló Vendégház dézsafürdőjében. A házak időutazásra is hívnak, hiszen berendezésükkel különböző történelmi korszakokat jelenítenek meg

19. RegE Apartman Eger

Eger város „tüdeje” mellett, az Érsekkert szomszédságában találjátok a RegE Apartman jól felszerelt, kellemes lakásait. Az otthonos hangulatú apartmanház a várost átszelő kerékpárút mentén fekszik, így a sportosabbak innen akár két kerékre pattanva is felfedezhetik a történelmi várost.

20. Almásy Apartmanház Gyula

Madárcsicsergős környezetben várja vendégeit az Almásy Apartmanház Gyulán. A 2017-ben épült, megújuló energiával fenntartott apartmanház modern, ízléses és kényelmes szobákkal várja a Gyulára érkezőket. A szállás különlegessége, hogy mozgásukban korlátozott vendégek számára is tudnak megfelelő lakrészt biztosítani.

Gyula, ahová visszahúz a szíved >>

Akár természetközeli, akár vízparti belföldi apartmant kerestek az őszi mini szabihoz, biztosan fogtok találni kedvetekre valót! >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%