ÍzkalandCsaládi kiruccanásŐszi élményszüret

Top 5 gasztro úti cél a DiningCity Országos Étterem Héten

1 perces olvasási idő

Október 8-án megkezdődött az DiningCity Országos Étterem Hét. A hétvégéig az ország legjobb éttermeiben ehettek, jelentős kedvezményekkel. Ezeken a napokon a toplistás éttermekben egységes áron fogyaszthattok 3 fogásos ebéd vagy vacsora menüket. A kedvezményt online, előzetes foglalás alapján lehet igénybe venni, ehhez látogassátok meg a www.etteremhet.hu weboldalt. A gasztronómia szerelmesei feltétlenül olvassanak tovább, mert megtudhatják, melyik étterembe érdemes ellátogatni, és milyen kedvezményt biztosítanak a vendéglátók.

Il Pastaio Ristorante & Bar – Budapest

A belvárosban található Il Pastaio az olasz ízek rajongóinak kedvez. Kóstoljatok tészta különlegességeket, érlelt húsokat vagy igazi nápolyi recept alapján készült pizzát, és a héten az étterem az italkedvezményekről is gondoskodik.

A legjobb budapesti szállások ide kattintva>>

4 Évszak – Palóc Bistorant – Gyöngyös

Ha inkább a Mátra ízeit kóstolnátok meg, látogassatok el a 4 Évszakba. A hangulatos kis étteremben biztosan a legjobb minőséget kapjátok majd. A finom ételek mellett igazi italkülönlegességek és mátrai borok várnak rátok. Az Étterem Hét alkalmából pedig extra negyedik fogással is kedveskednek nektek.

A legjobb gyöngyösi szállások ide kattintva>>

Dűlő Étterem és Bormúzeum – Miskolc

Stílusos, egyedi környezetben várja vendégeit a Dűlő, Miskolcon. A hazai ízek kedvelői nem csalódnak majd, ha az avasaljai étteremre esik a választásuk, hiszen regionális, őstermelőktől származó alapanyagokból készült ételek és kézműves borok közül válogathatnak.

A legjobb miskolci szállások ide kattintva>>

Mirage Étterem & Kávézó – Hajdúszoboszló

Ugyancsak a környék legjobb alapanyagaiból, házi hozzávalókból készülnek a finom fogások a Mirage-ban. A nemzetközi és a magyaros konyha ízeit egyaránt megtaláljátok, ha a hajdúszoboszlói fine dining étteremre esik a választásotok.

A legjobb hajdúszoboszlói szállások ide kattintva>>

Solier Cafe, Étterem, Cukrászda & Catering – Gödöllő

Sütemények, kávékülönlegességek, kézműves édességek vagy fagylaltkelyhek közül válogathattok a Solier földszintjén, míg a galérián a’la carte ételeket fogyaszthattok. A gasztroélmény garantáltan nem marad el. Október 14-ig pedig extra 4. fogás is jár az ebédetek vagy vacsorátok mellé.

A legjobb gödöllői szállások ide kattintva>>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%