ToplistákCsaládi kiruccanásHegyek-völgyekTéli tájolóVidéki vendégségWellness + Hotelek

TOP10 hegyvidéki szállás Magyarországon

2 perces olvasási idő

Egyszerűen csak igazi téli kikapcsolódásra vágytok? Akkor a legjobb egy hegyvidéki szállás! Hogy miért? A hegyekben nagyobb valószínűséggel lehet részünk havas tájban és valljuk be, télen nincs szebb látvány ennél.

Szerencsére az országban rengeteg hegyi szállás közül válogathatunk, mi most 3-4 csillagos hoteleket válogattunk Komlótól Nagyhutáig.

 

Hegyvidéki szállás a Zemplénben: Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments Nagyhuta *** 

Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments Nagyhuta  ***

Ha szeretnétek kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszátok a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.

A „Kőkapu” szó hallatán mindenkinek a sziklaszirten magasodó Vadászkastély jut eszébe, amelyben jelenleg 5 db igényesen berendezett, napjaink luxusával felszerelt lakosztály található, gyönyörű kilátással a környező hegyekre és a méregzöld víztükrű horgász- és csónakázó tóra.

A kastély szomszédságában található Hotel Kőkapu 24 szobával várja vendégeit, emellett rönkházakban és apartmanokban is van lehetőség a hegyvidéki pihenésre. A Kőkapu Vadászkastély téli varázsát mi is kipróbáltuk, beszámolónkat itt találod.

További információk és árak⇒

 

Hegyvidéki szállás Visegrádon: Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád **** 

Hegyvidéki szállások - Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád ****

Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád ****

Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád ****

Az ország egyik legszebb panorámájával büszkélkedhet a visegrádi Silvanus Hotel, hiszen a 151 db kétágyas, kényelmes szobából, illetve lakosztályból pazar kilátás nyílik az erdőre, a Dunakanyarra vagy a Fellegvárra.

További információk ⇒

 

Hegyvidéki szállás a Mátrában: Hunguest Grandhotel Galya Galyatető **** 

Hunguest Grandhotel Galya Galyatető****

A Mátra és az ország második legmagasabb csúcsán 957 méter magasan, 5 hektáros park közepén, gyönyörű panorámával várja vendégeit Magyarország 4 csillagos magaslati szállodája, a Hunguest Grandhotel Galya****.  Ráadásul a Felső-Mátra remek kirándulási és programlehetőségeket is kínál, amelyet a család is élvezni fog.

További információk ⇒

 

Hegyvidéki szállás a Bükkben: Hotel Experience Élmény és Wellness Szálloda Dédestapolcsány ***

Hotel Experience Élmény és Wellness Szálloda Dédestapolcsány ***

A Bükk hegység lábánál, a Lillafüred, Eger, Aggtelek települések által alkotott háromszög közepén, a Bükki Nemzeti park szomszédságában Dédestapolcsány településen található a Hotel Experience, amely egy hektáros parkban, egész évben teljes wellness szolgáltatással várja az aktív pihenést kedvelő, kikapcsolódásra vágyó Vendégeket. A téli sportok szerelmeseinek jó hír, hogy a bánkúti sícentrum csupán 16 km-re található a hoteltől.

További információk ⇒

+1 hegyvidéki szállás a Mátrában: Hotel Narád & Park Mátraszentimre ****

A négycsillagos Hotel Narád & Park 810 m-es magasságban, gyönyörű erdei környezetben helyezkedik el.  A hotel Mátraszentimre egyetlen négycsillagos, minőségi szolgáltatásokat nyújtó szálláshelye, és vendéglátó egysége. A közeli túraútvonalon haladva gyönyörködhetünk a Kékes, illetve Galyatető panorámájában, a mátraszentlászlói Vöröskő-kilátóból tiszta időben felfedezhetőek a Tátra csúcsai. A közelben ráadásul kiváló pályák találhatók a szánkózáshoz is, így az aktív pihenésre vágyók is találnak programot.

További információk ⇒

 

Hegyvidéki szállás a Mecsekben: Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Komló ****

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Komló ****

A négycsillagos Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda**** Magyarország első illat- és wellness hotele Zólyomi Zsolt illatszelekciójával, beltéri és kültéri medencékkel és szaunaparkkal várja a felfrissülni vágyó vendégeit a Mecsek festői völgyében, Pécstől 19 km-re.

További információk ⇒

 

+1 hegyvidéki szállás a Bükkben: Hunguest Hotel Palota Lillafüred ****+superior

Hunguest Hotel Palota Lillafüred ****+superior

Miskolctól 10 km-re, a Bükk-hegység keleti részén, három hegy által körülvett festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred. Az 1927-30 között, eklektikus stílusban épített kastélyt függőkert és hatalmas park veszi körül.

További információk ⇒

 

Hegyvidéki szállás Zalában: Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel Gosztola ***

Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel Gosztola ***

Magyarország nyugati szegletében, a zalai dombok között vár mindenkit a Gosztola Gyöngye Hotel. A friss levegőjű erdei környezetben található szálláson wellness, a’la carte étterem, grillkert, teniszpálya, feng shui relaxációs kert várja a vendégeket.

További információk ⇒

 

Hegyvidéki szállás a Pilisnél: Bellevue Hotel Esztergom ****

Bellevue Hotel Esztergom ****

A Bellevue Hotel**** Esztergom első négycsillagos konferencia és wellness szállodája, amely a belvárostól mintegy 5 km-re fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található. A 80 szobával rendelkező hotelből csodálatos kilátás nyílik a Dunakanyarra.

További információk ⇒

 

Hegyvidéki szállás a Dunakanyarban: Hotel Visegrád ****

Visegrád központjában, mégis csendes környezetben várja vendégeit a Hotel Visegrád négycsillagos szálloda.

Hotel Visegrád ****

A szobák többsége mind a franciaágyas, mind a különágyas elhelyezést is lehetővé teszi. Érdemes panorámás szobát választani, hiszen azok egy része a visegrádi Fellegvárra, másik része a Dunára néz, fantasztikus kilátást nyújtva ezzel.

További információk ⇒

 

Még több hegyvidéki szállást keresel? Mesés hegyvidéki vendégházak a Börzsönyben >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
33%
Imádom
Imádom
17%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
50%