ToplistákCsaládi kiruccanásKülföldi kalandokŐszi élményszüretTéli tájoló

TOP10 szálláshely Krakkóban

1 perces olvasási idő
Smart Studio Kraków

Egy krakkói városnézős hétvége minden évszakban tökéletes program lehet. De ha csak egyetlen időszakot kellene ajánlani, mi mindenképp az adventi forgatagot választanánk! Krakkó belvárosa ilyenkor megtelik fényekkel és igazi varázshangulatot áraszt az egyébként is gyönyörű város.

Ha Te is szeretnéd megnézni, milyen arcát mutatja Krakkó télen, az alábbi listából tudsz választani a legjobb szálláshelyek közül!

Hogyan tölts el egy hétvégét Krakkóban? >>

Krakkó belvárosa ünnepi díszben

TOP10 krakkói szálláshely:

Zulian Aparthotel by Artery Hotels Kraków ****

Zulian Aparthotel by Artery Hotels Kraków ****

Vendégeink értékelése:

Megbízható, segítőkész, korrekt, figyelmes személyzet. Makulátlan tisztaság. Finom reggeli. Kényelmes szoba.

Még több fotó és információ a szállodáról >>

Hotel Ester Kraków ****

Hotel Ester Kraków ****

A Posztócsarnoktól 1 km-re fekvő hotel 32 szobával, wellness szolgáltatásokkal és saját étteremmel várja vendégeit. A szálláshely 6 éves korig ingyenes!

Szállásfoglalás >>

 

Avena Boutique by Artery Hotels Kraków ****

Avena Boutique by Artery Hotels Kraków ****

Családias hangulatban, összesen 10 szobával rendelkezik az Avena butikhotel, amely Krakkó belvárosában, a karácsonyi vásáról alig egy kilométerre fekszik.

További részletek a szállásról >>

 

Hotel Polski Pod Bialym Orlem Krakow ****

Hotel Polski Pod Bialym Orlem Krakow ****

A Flórián kapu közvetlen szomszédságában, Krakkó egyik legszebb belvárosi részén található a négycsillagos hotel saját étteremmel és 60 barátságosan berendezett szobával.

Szállásfoglalás >>

 

Apartamenty InPoint Compact Kraków

Apartamenty InPoint Compact Kraków

A 2 hálótérrel rendelkező apartman összesen 4 fő részére kínál kényelmes szállást Krakkó belvárosában. Családoknak, fiatal pároknak ideális kiindulópont a városnézéshez!

Még több információ az apartmanról >>

 

Platinia Apartments Kraków

Platinia Apartments Krakow

Ha hangulatos apartmant keresel a belvárosban, közel a Mária-templomhoz és az egyéb látnivalóhoz, válogass a Platinia apartmanok kínálata között!

Részletek >>

 

Apartament Beauty Of Krakow 1

Apartament Beauty Of Krakow 1

Vendégek értékelése:

„Kellemes kis modern bútorozású, tetőtéri apartman, rendezett házban. A bemutató képeknek megfelelő a berendezés. Minden alapvető háztartási kisgéppel felszerelt (pirító, mikró, kávéfőző, vízforraló, hajszárító) + hűtő, főzőlap, edényekkel. A főtértől valóban csak 5 perc sétával. Mint Krakkóban általában, minden parkoló fizetős, az apartmantól kb. 50 m-re őrzött, 24 órás parkoló található.

Szállásfoglalás >>

 

Homely Apartment’s Cracow Old Town Kraków

Homely Apartment’s Cracow Old Town Kraków

Ideális helyszín lehet egy krakkói hosszú hétvégéhez a Homely Apartment’s Cracow Old Town Kraków. A szálláshelyen öt kényelmes apartman található, a szobákban gyerekágynemű, bébiétel melegítési lehetőség és kiságy biztosítja az egész család számára a kellemes időtöltést.

Szállásfoglalás >>

 

4Seasons Apartments Kraków

4Seasons Apartments Kraków

Igényes berendezés, ideális elhelyezkedés és megfizethető árak a 4Seasons apartmanjaiban!

Foglalj szállást Krakkóban >>

 

Smart Studio Kraków

Smart Studio Kraków

Válogatás a vendégértékelésekből:

A szállás elhelyezkedése kiváló, a városközpont közvetlen közelében található. A lakás egy csendes ház harmadik emeletén a tetőtérben került kialakításra. IKEA stílusban berendezett és háztartási gépekkel jól ellátott. Az egész lakásra jellemző a tisztaság és a racionalitás. Ez utóbbi miatt nagyobbnak tűnik, sok a „láthatatlan” tárolóhely. A háló részek kényelmesek, a fürdő kellően tágas, automata mosógép is található benne. A konyha-nappali a lakás központja, ennek megfelelően kényelmesen használhatja egyszerre négy személy. A bútorok kényelmesek, szépek, a konyha felszerelése nagyon jó. A lakás berendezése egységes, jó ízlésű. A foglalás könnyedén ment, a tulajdonossal elegendő volt két e-mail váltanunk és az általunk megadott időpontban megkaptuk a kulcsokat. Teljes volt a bizalom mindkét irányban.

Még több fotó az apartmanról >>

 

ÉS Te melyik szállást választanád?

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%