Vízparti szállásokCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekNyári vakációWellness + Hotelek

Tóparti wellnesshotelek, amelyekben tovább tart a nyár

2 perces olvasási idő
Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy ****+superior

Bár hivatalosan június közepétől indul és augusztus 20-án zárul a nyaralási szezon, hiba lenne nem kihasználni az elő-és utószezon nyújtotta napsütéses napokat egy kis extra pihenésre. Aki szeretné meghosszabbítani a nyarat, nyugodtan próbálja ki a következő hotelek valamelyiket akár az indiánnyár idején is, hiszen ezek közül mindegyik tópart közelében fekszik, tökéletes „nyaralós” hangulatot teremtve ezzel.

Velencei-tó

Velence Resort & Spa ****+superior

A Velence Resort & Spa****superior szálloda és wellnessfürdő a Velencei-tó első olyan resort komplexuma, amely egyszerre spa-, wellness-, konferencia és gyermekbarát szálloda is.

Velence Resort & Spa ★★★★

A hotel közvetlenül a tó partján helyezkedik el. Az éttermekből, a szobák erkélyéről, a konferenciatermekből csodálatos kilátás nyílik a Velencei-tóra és a környező dombokra.

További részletek >>

Vital Hotel Nautis Gárdony ****

A Vital Hotel Nautis****superior 2010. márciusban nyitotta meg kapuit a Velencei-tó partján, a gárdonyi kikötő és szabad strand szomszédságában.

Vital Hotel Nautis****superior

A szálloda kitűnő helyszínt biztosít aktív pihenésre, családi kikapcsolódásra, de ugyanakkor konferenciák és egyéb rendezvények lebonyolítására is.

Szállásfoglalás >>

Tisza-tó

Tisza Balneum Hotel Tiszafüred ****

A Tisza Balneum Hotel**** Konferencia és Wellness központ egyedi és különleges környezetben, közvetlenül a Tisza-tó partján található Tiszafüreden.

Tisza Balneum Hotel Tiszafüred ****

A szállodakomplexumot egy háromszintes 51 szobás (44 db kétágyas és 7 db lakosztály) főépület és 8 különálló kétszintes ház alkotja, ahol további 16 lakosztály áll vendégeink rendelkezésére.

Még több fotó >>

Hévízi-tó

Hotel Európa Fit Hévíz ****+superior

Kiváló szakemberek, minőségi szolgáltatások széles választéka, exkluzív környezet és nyugodt atmoszféra…

Hotel Európa fit****superior (fotó: Bakonyi Bence)

A Hotel Európa fit**** az elmúlt időszakban látványosan megújult. Újjászületett spa & wellness világ, modern szállodahall, Vinobar, valamint új fürdőszobák várják a vendégeket a Hévízi-tó partján.

További infók >>

NaturMed Hotel Carbona Hévíz ****+superior

A NaturMed Hotel Carbona**** a fürdőváros központjában, egy 4,6 hektáros parkban helyezkedik el. A szállodában nyugalom és kikapcsolódás várja a család minden tagját: klimatizált szobák, csodálatos élményfürdő, uszoda, római korok hangulatát idéző termálfürdő.

NaturMed Hotel Carbona Hévíz****+superior

A tradicionális kúra mellett a wellness kényeztető szolgáltatások – különleges masszázsok és fürdők, relaxációs programok, keleti mozgásterápiák -, thalasso terápia és az Esteticum Beauty Salon speciális kezelései igazi kényeztetést ígérnek a szülőknek, míg a gyermekek színes programokon vehetnek részt.

Szállásfoglalás >>

Danubius Health Spa Resort Hévíz ****

Négycsillagos kényelem Hévízen, a Danubius Health Spa Resortban! 18-féle wellness és gyógy-masszázs (jáde-köves, Thai, vitál, szőlőmag-olajos, relax, stb.), hagyományos hévízi gyógykezelések, kozmetikai kezelések várnak mindenkit.

Danubius Health Spa Resort Hévíz****

A wellness részlegen fedett termálmedencék (33 és 37 °C), úszómedence, 200 m2-es kerti élményfürdő víz alatti zenével és esténként fényjátékkal, májustól szeptemberig kerti termálmedence napozóterasszal, whirlpool, gőzfürdő, bioszauna, finn szauna, finn rönkszauna a kertben, hetente több alkalommal szaunashow várja a vendégeket.

Még több fotó a szállodáról >>

Bonvital Wellness & Gastro Felnőttbarát Hotel Hévíz ****

A négycsillagos superior szálloda mindössze 100 méterre a Tófürdőtől, a belváros szívében helyezkedik el.

Bonvital Wellness & Gastro Felnőttbarát Hotel Hévíz ****

80 jól felszerelt szobával, 10 exkluzív lakosztállyal, látványos wellness részleggel, kulináris élményeket nyújtó bisztróval és étteremmel várja az ide érkezőket. Ugyanakkor nem csak a kikapcsolódni, de a gyógyulni vágyó vendégek is számos kezelés közül választhatnak.

További részletek >>

Balaton

Hotel Wellamarin Zamárdi ****+superior

Budapesttől 115 km-re, a Balaton déli partján, Zamárdi 3 km-es szabadstrandján található az újonnan épült négycsillagos wellness szálloda. a HOTEL WELLAMARIN.

Hotel Wellamarin Zamárdi****+superior

A szálloda közvetlenül a tóparton helyezkedik el, gyönyörű, festői környezetben, a dombok szegélyezte északi part és a Tihanyi apátság látképének közvetlen előterében. Az épület és belső tereinek kialakítása magukon hordozza az ősi keleti bölcsesség évszázados tudományát, valamint az egyes elemek mint a föld, a fém, a víz, a fa és a tűz jótékony hatását, melyek eredményeként nyugalom és harmónia köszönti a betérő vendégeket, ideális helyszínt kínálva a feltöltődésre.

Szállásfoglalás >>

Két Korona Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszó ****

A Két Korona Konferencia és Wellness Hotel a Balaton déli partján, a fővárostól mindössze egy órányi autóútra – Magyarország egyik legimpozánsabb természeti környezetében – helyezkedik el.

Két Korona Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszó ****

A 76 szobával rendelkező családias szálloda 2008. október közepén új szárnyában nyitotta meg „Nyugalom Szigete” Wellness Központját, mely a test és a lélek együttes harmóniájának megteremtésére törekszik. Élménymedence sodrófolyosóval, nyakzuhanyokkal, hátmasszírozókkal, és feltörő gejzírekkel, pezsgőfürdő, gyermekmedence, szaunasziget várja a feltöltődésre vágyó vendégeket.

További részletek >>

Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy ****+superior

Keszthelytől 5, Hévíztől 9 km-re, Budapesttől kevesebb, mint 2 órára fekszik a Zenit Hotel Balaton**** wellness szálloda. A Balaton északi partján, Vonyarcvashegyen, csendes, nyugodt környezetben, az erdő szélén található (Balaton-Felvidéki Nemzeti Park szomszédságában).

Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy ****+superior

A hotel környezete ideális gyermekes családok számára: csendes, biztonságos, tiszta levegőjű helyen fekszik a Balaton Felvidéki Nemzeti Park mellett, erdős területen, mégis közel a Balatonhoz. A 35 négycsillagos erkélyes, balatoni panorámás szobája mellett kedvezőbb árfekvésű Zenit Hotel Vendégház 11 tetőtéri kétágyas szobájával és családi apartmanjával is a kényelmet szolgálja. A két szállástípus zárt folyosóval összekötött.

Még több infó a szállodáról >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%