Utazói történetek

Utazói történetek: A nyaralás után eldöntöttük, összeköltözünk

1 perces olvasási idő
utazói történetek: velence

Napjainkban valószínűleg elszigeteltebbnek érezzük magunkat, mint valaha, de ezek az utazói történetek színt visznek az olvasóink hétköznapjaiba. Tervezgetni egy következő utazást mindig jó! Elhoztunk ezért egy igazi romantikus olasz úticélt a képzeletbeli utazós bakancslistádhoz. Köszönjük az élmények megosztását a Szallas.hu munkatársának, Daniellának. 

Utazói történetek: A nyaralás után eldöntöttük, összeköltözünk
Daniella utazós története: A velencei nyaralás után eldöntöttük, összeköltözünk

Meséld el, mi volt a fotó/videó sztorija! 

Az első közös nyaralásunk úticéljának valami romantikus helyszínt szerettünk volna, így esett a választásunk a gondolákkal és kanyargó sikátorokkal teli Velencére. Alig két héttel megismerkedésünk után, együtt indultunk útnak. A fotó és a velencei vakáció kifejezetten kedves emlék számomra, hiszen a nyaralás annyira jól sikerült, hogy hazafelé eldöntöttük, össze is költözünk.

Hol szálltál meg, és mi tetszett a legjobban?

Antik kis panzióban, a kilátás csodás volt a teraszról.

Antik kis panzió velence egy szűk sikátorában. Rengeteg hasonlót találsz a Szallas.hu-n >>

Mi volt a legjobb étel, amit ettél az úton?

Az olasz Velence szinte adja a választ a kérdésre…Margarita pizza nyammii

Mi tipped annak az utazónak, aki ide látogat?

Velencében sok eldugott hangulatos kis utca van, kávézók, éttermek. A legjobb választás mindig az, ha a helyieket figyeljük, akkor biztos nem csalódunk.

Miért jó az úticél gyerekszemmel?

Velencében sok árus van, így szerintem a gyerekek mindig találnak valami érdekeset, amire felhívják a szülők figyelmét. Sok a szökőkút ahol lehet pancsolni.

Mottó: „Akkor érzi mindenki jól magát az utazás alatt, ha …

…kiléphet a hétköznapokból és ki tud kapcsolni.”

Mi a következő úticél a bakancslistádon?

Nászúton meg sajnos nem voltunk a párommal, de azt már tudjuk, hogy mindenképpen valamilyen távoli egzotikus helyre mennénk. A listánkon szerepel például Bali, Thaiföld vagy Peru.

Crystal Bay Beach Resort, Koh Samui

A szerzőről 

Daniella a Szallas.hu munkatársa, számára hivatás az utazás, szeret segíteni másoknak, abban, hogy megtalálják a megfelelő úticéltjukat. Szabadidejében is szeret utazni, megragadja az alkalmat, amikor lehetősége adódik rá. Azt vallja, hogy minél többet látsz a világból, annál több vagy. 


Reméljük, tetszett az olvasói történet, és meghozta a kedved a következő utazáshoz. Ha úgy érzed, szívesen ragadnál tollat, oszd meg velünk saját élményeidet!

Készítsük el a legnagyobb online fotós útinaplót, őrizzük közösen az utazás szenvedélyét! Miért ne osztanád meg a legjobb pillanatokat másokkal is? Havonta 500.000 magyar utazót inspirálhatsz a történeteddel! Lássam a részleteket >>

Küldd be a sztoridat a blog.szallas.hu-ra, most közzétesszük a legjobb útinaplókat!

Még több történet a Szallas.hu utazóitól:


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%