Utazói történetek: A nyaralás után eldöntöttük, összeköltözünk

Szallas.blog.hu 2020-04-08
szallas.blog.hu

Napjainkban valószínűleg elszigeteltebbnek érezzük magunkat, mint valaha, de ezek az utazói történetek színt visznek az olvasóink hétköznapjaiba. Tervezgetni egy következő utazást mindig jó! Elhoztunk ezért egy igazi romantikus olasz úticélt a képzeletbeli utazós bakancslistádhoz. Köszönjük az élmények megosztását a Szallas.hu munkatársának, Daniellának. 

Utazói történetek: A nyaralás után eldöntöttük, összeköltözünk
Daniella utazós története: A velencei nyaralás után eldöntöttük, összeköltözünk

Meséld el, mi volt a fotó/videó sztorija! 

Az első közös nyaralásunk úticéljának valami romantikus helyszínt szerettünk volna, így esett a választásunk a gondolákkal és kanyargó sikátorokkal teli Velencére. Alig két héttel megismerkedésünk után, együtt indultunk útnak. A fotó és a velencei vakáció kifejezetten kedves emlék számomra, hiszen a nyaralás annyira jól sikerült, hogy hazafelé eldöntöttük, össze is költözünk.

Hol szálltál meg, és mi tetszett a legjobban?

Antik kis panzióban, a kilátás csodás volt a teraszról.

Antik kis panzió velence egy szűk sikátorában. Rengeteg hasonlót találsz a Szallas.hu-n >>

Mi volt a legjobb étel, amit ettél az úton?

Az olasz Velence szinte adja a választ a kérdésre…Margarita pizza nyammii

Mi tipped annak az utazónak, aki ide látogat?

Velencében sok eldugott hangulatos kis utca van, kávézók, éttermek. A legjobb választás mindig az, ha a helyieket figyeljük, akkor biztos nem csalódunk.

Miért jó az úticél gyerekszemmel?

Velencében sok árus van, így szerintem a gyerekek mindig találnak valami érdekeset, amire felhívják a szülők figyelmét. Sok a szökőkút ahol lehet pancsolni.

Mottó: “Akkor érzi mindenki jól magát az utazás alatt, ha …

…kiléphet a hétköznapokból és ki tud kapcsolni.”

Mi a következő úticél a bakancslistádon?

Nászúton meg sajnos nem voltunk a párommal, de azt már tudjuk, hogy mindenképpen valamilyen távoli egzotikus helyre mennénk. A listánkon szerepel például Bali, Thaiföld vagy Peru.

Crystal Bay Beach Resort, Koh Samui

A szerzőről 

Daniella a Szallas.hu munkatársa, számára hivatás az utazás, szeret segíteni másoknak, abban, hogy megtalálják a megfelelő úticéltjukat. Szabadidejében is szeret utazni, megragadja az alkalmat, amikor lehetősége adódik rá. Azt vallja, hogy minél többet látsz a világból, annál több vagy. 


Reméljük, tetszett az olvasói történet, és meghozta a kedved a következő utazáshoz. Ha úgy érzed, szívesen ragadnál tollat, oszd meg velünk saját élményeidet!

Készítsük el a legnagyobb online fotós útinaplót, őrizzük közösen az utazás szenvedélyét! Miért ne osztanád meg a legjobb pillanatokat másokkal is? Havonta 500.000 magyar utazót inspirálhatsz a történeteddel! Lássam a részleteket >>

Küldd be a sztoridat a blog.szallas.hu-ra, most közzétesszük a legjobb útinaplókat!

Még több történet a Szallas.hu utazóitól: