Családi kiruccanásBalcsiCsobbanóhelyekNyári vakációUtazói történetekWellness + Hotelek

Peller Anna és családja Hévízen vakációzik

1 perces olvasási idő

A színész- és énekesnő évek óta Hévíz szerelmese, így nem csoda, hogy az idén is visszatérnek egyik kedvenc pihenőhelyükre, a Hotel Európa fit****superior-ba!

„Gyermekem születése óta nem egyszerű feladat összehoznom a munkámat a családdal és persze a pihenéssel. Egyre több feladatom van, amelyeket persze élvezek és imádok. Családi pihenést tervezni azonban tényleg nem egyszerű, Mikikével és Annabellával. De az idei eseménydús színházi évad és a sok korán kelés után augusztusban elmegyünk abba a szállodába, amit évek óta felkeresünk, ha van pár napunk és egy jót akarunk pihenni és lazulni.

Mi Hévízen, a Hotel Európa fit****superior-ban találtuk meg az ideális szállodát, ahol tényleg odafigyelnek az emberre, az egész családra. A szálloda egész évben a családok kedvében jár! A gyerekeket 10 hetes vakációs program és profi animátorcsapat várja a szünidőben, így a szülőknek is igazi pihenés lehet a nyaralás! Népi mesterségek hete, egyenruhás hivatások hete, medical wellness hét, egészségmegőrző hét Porci Berci kalandjaival és sok minden más érdekességgel várják a kicsiket és nagyokat egyaránt!

Tavaly és idén is lesz főzőiskola, amiben mi is részt veszünk Mikivel, szerencsére nem csak ránk van bízva, mit tanítunk meg a gyerekeknek a főzésről, a szálloda séfje viszi a prímet, mi inkább csak a segédek vagyunk, így tudunk beszélgetni a többi szülővel és gyerekekkel. Imádjuk a pörgést a szállodában.

Kisgyermekes anyukaként oda kell figyelned a tervezéskor: az uszodában jó legyen a medencevíz PH értéke, kérés nélkül kapjak etetőszéket, legyen egy játszószoba, ahol kedvére jöhet-mehet a gyermek, és persze találjunk egy olyan szobát, ahol együtt is vagyunk, de kicsit külön is a férjemmel. Na erre az Európafit apartszobáját nekünk találták ki. Minden együtt van, egy fedél alatt: tágas családi szobák, játszótér, óvoda, profi animátorcsapat, beltéri gyermekpancsoló, kültéri Acapulco családi élménymedence, gyermekétlap és etetőszék, gyermekkerékpárok, valamint gyermekfelügyelet (térítés ellenében) várja a kisgyermekkel érkezőket. Mindez kevesebb, mint két óra Budapestről.

A víz élvezete minden évszakban nagy élmény, a konyhát pedig nem kell dicsérnem, azt elég, ha megkóstolja az ember és máris tudja, jó helyen van. Nem túlzás, de ide tényleg mintha hazajönnék.

A pihenés mellett a szállodában ráadásul időnként fellépésem is van, ahol nagyon hálás a hazai közönség. Szeretek itt koncertezni, a közönség operett és musical slágerekre egyaránt vevő, de ha a hangulatot még fokozni kellene, a titkos fegyverem kerül elő: jódli a szálloda halljában, garantált közönségsiker!

Nagyon várom már és tényleg ránk fér az augusztusi lazítás, hiszen egész nyáron próbálok és a szegedi bemutatóm izgalmas és szórakoztató darab lesz, Magyarországon először lesz látható az Apáca-show. Valódi főszerep, a szó legszorosabb értelmében, aki nem kapott jegyet, ne legyen bánatos, ősszel érkezik a várhatóan közönség kedvenc darab a Budapesti Operettszínházba, addig meg úgyis találkozunk az Európafitben… Ki jön?”

További részletek és szállásfoglalás ⇒

 


 

Fotók: Bakonyi Bence


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%