Wellness + HotelekVízparti szállások

Velence Resort & Spa – tópart, wellness, programok: szuper választás a családi nyaraláshoz!

2 perces olvasási idő

Jó hírünk van a családi utazóknak: június 18-án újranyit a Velence Resort & Spa! Ennek kapcsán pedig arra gondoltunk, hogy részletesen bemutatjuk nektek, miért is érdemes ide foglalnotok, ha most szervezitek a családi vakációt. Megmutatjuk, mi minden vár rátok egy aranyfokozatú minősítést szerzett, családbarát szállodában. A Budapesttől mindössze 46 km-re található Velence Resort & Spa-ban nem csak újdonságok és élmények várnak, de itt még soha nem találkozhattunk egyetlen unatkozó gyerekkel sem.

Velence Resort & Spa - tópart, wellness, programok: szuper választás a családi nyaraláshoz!
Velence Resort & Spa

Velence Resort & Spa wellness – élmény a gyerekeknek, relaxáció a szülőknek

Mielőtt rátérnénk az animációk és a gyerekprogramok bemutatására, járjuk körbe kicsit virtuálisan a szállodát! Utunk első állomása a wellness részleg. Ahogy a szálloda minden helyiségében, úgy a wellnessben is igazi szülői megfontoltság rejlik a kialakítás mögött. A tér és a kiegészítők egyszerre kényeztetik a pihenésre vágyó szülőket és nyújtanak élménydús pillanatokat a gyermekek számára is. 

Ennek megfelelően a szülők kikapcsolódását segíti a 3 600 négyzetméteres wellness részlegen 11 medence, szaunák, jacuzzik, masszázsok, testkezelések, valamint egy privát wellness, a Day Spa is. A gyerekekre pedig pancsoló és játékos elemekkel felszerelt medencék formájában vár ezernyi élmény és móka.

MEGNÉZEM A SZABAD IDŐPONTOKAT >>>

Pihenésre csábító szobák, tóra néző kilátással – minden család megtalálja a számára ideális megoldást

A Velence Resort & Spa szobaválasztékából garantáltan mindenki megtalálja a számára ideális megoldást. Ha például kettesben, vagy kisbabával utazol, elég lehet számodra a kétágyas szoba is, ahová babaágyat kérhetsz, de akkor is találsz megfelelő szállást a családnak, ha már kamaszodnak a gyerekek. Erre az esetre a 2 légterű szobát ajánljuk, ahol együtt, de mégis külön lehettek. Ráadásul minden szoba légkondicionált, tökéletes kényelmet nyújt, az erkélyről vagy teraszról pedig a Velencei-tavat is láthatod!

Tóparti gasztrokaland kicsiknek és nagyoknak

Mi az egyik legfontosabb egy családi vakáción? Természetesen az étkezés. Szülőként biztosan el fog varázsolni a sok gasztronómiai különlegesség, amit a csodás kilátással rendelkező étteremben fogyaszthattok el, de még fontosabb, hogy a gyerekek itt is kiemelt figyelemre számíthatnak. A babák számára minőségi bébiételek közül választhattok, a nagyobbak pedig saját svédasztalról szemezgethetnek a számukra összeállított ínycsiklandó fogásokból.

Velence Resort & Spa - tópart, wellness, programok: szuper választás a családi nyaraláshoz!
Tóparti gasztrokaland

Saját partszakasz, ahol biztonságban strandol az egész család

Virtuális túránkat a szálloda saját használatú strandjánál zárjuk. Bizony, a saját partszakasz minden előnyét élvezheted itt, a parti sétány ráadásul gyönyörű. A mélyzöld színű, mezítlábas sétára csábító pázsittal borított hely ideális helyszín a játékon túl a pihenésre is, melyhez a kényelmet és a stílust a színes napágyak és napernyők biztosítják. A hangulatról pedig a csodás panoráma, a napsütés, és a halkan csobogó víz gondoskodik. 

MEGNÉZEM A SZABAD IDŐPONTOKAT >>>

Velence Resort & Spa - tópart, wellness, programok: szuper választás a családi nyaraláshoz!
Velence Resort & Spa

A gyerekek kedvencei: ismerd meg Ele-Fülöpöt és Ele-Fannit!

Most pedig jöjjenek a programok! Első lépésként ismerd meg a szálloda vidám elefántjait, Ele-Fülöpöt és Ele-Fannit.

A két elefánt igazi sztárnak számít a szállodában. Naponta kétszer látogatják meg a gyerekeket, ami mindig hatalmas siker, sőt, új házukat, az Ele-Lakot akár ti is megcsodálhatjátok. A vadonatúj kőházba belesve láthatjátok, hogyan él a két barátságos elefánt. Amit érdemes még róluk tudni, hogy imádnak táncolni. Ha a kislányod vagy kisfiad szeretne egy kedves elefánttal bulizni, akkor este irány a minidisco!

Velence Resort & Spa - tópart, wellness, programok: szuper választás a családi nyaraláshoz!
Találkozás a kedvencekkel

A szálloda, ahol nem találkozol unatkozó gyerekkel – animációs programok nyáron

Ezen a nyáron sem múlhat el nap izgalmas programok nélkül a Velence Resort & Spa-ban. Az Ele-Klub felkészült animátorai mindig megújuló izgalmas tematikákkal várják a kicsiket. Nem szeretnénk lelőni előre az összes témát, de párat nem tudunk nem megemlíteni. Olyan kalandos napok várnak a gyerekekre, mint a “Tóparti kalóz nap”, a “Királyok napja”, vagy éppen az “Irány az űr nap”. Ezeken a tematikus napokon mindig szerepel ügyességi és kézműves program, sőt gyakran izgalmas kincskeresés is szerveződik a hotel területén.

Velence Resort & Spa - tópart, wellness, programok: szuper választás a családi nyaraláshoz!
Animációs programok

Az élményekkel teli nap után este sem ér véget a szuper programok sora. A vacsora után kezdődik a mini disco és  a programokon való részvételért járó oklevelek kiosztása, vagy a meghívott vendégelőadók produkciói, ahol többek között számíthattok minikoncertre, táncházra, mesemondóra, bábszínházra és bűvész előadásra is.

MEGNÉZEM A SZABAD IDŐPONTOKAT >>>

Velence Resort & Spa, ahol minden gyerekre gondolnak – programok minden korosztálynak

A szállodában kifejezetten figyelnek arra, hogy minden korosztály a lehető legjobban szórakozzon. Ezért külön programokkal várják a kisgyermekes családokat is. Hetente kétszer a kodályi alapelvekre épülő Ringató foglalkozásra várják a kisgyermekes családokat. A Ringató olyan családi program, mely a felnőtteknek szól, a kicsik nem kapnak feladatot, nem várnak tőlük semmilyen teljesítményt. Értékes zenei anyaggal, élő énekszóval és hangszerjátékkal veszik körül őket. Ha kedvük van, bekapcsolódhatnak a játékba, de megfigyelői is lehetnek az eseményeknek. A foglalkozással épül a gyermeki lélek, erősödik a családi összetartozás. Ezen felül pedig mindenképp ajánljuk, hogy próbáljátok ki a babamasszázsokat is!

A programok mellett állandó szórakozási lehetőségek is biztosítottak a gyerkőcök számára. Vár például Ele-Fanni szépségkuckója, valamint 4 izgalmas játszóház, 4 korosztályra szabva:

  • Dzsungel játszóház az óvodás és kisiskolás korosztály számára 
  • Mini dzsungel játszóház a legkisebbeknek
  • Hempergő, mely 4 éves korig várja a kisbabákat és szüleiket a nap 24 órájában. 
  • Játéksziget, ami 3 éves kortól biztosítja a játék örömét és külön jó hír a szülőknek, hogy itt gyermekfelügyeletet is biztosítanak, így szakemberek gondos kezeire bízhatod a csemetét, amíg ti a wellnessben vagy a tóparton lazítotok.

MEGNÉZEM A SZABAD IDŐPONTOKAT >>>

Velence Resort & Spa - tópart, wellness, programok: szuper választás a családi nyaraláshoz!

Kirándulós programok a Velencei-tó környéken, amit a gyerekek is élvezni fognak

Akármennyi tartalmas és minőségi programmal várjon a szálloda, mindig érdemes felfedezni a környéket is, ahol nyaraltok. El is hoztuk kedvenc programjainkat, amiket a gyerekek sem fognak unni!

  • Kölcsönözzetek bringát a szállodától és tekerjétek körbe a Velencei-tavat! A kör néhány óra alatt kényelmesen teljesíthető, akár idősebbek és gyerekek számára is.
  • Ne hagyd ki az impozáns Halász Kastélyt sem a programból, ahol színes programokkal, változatos kiállításokkal várnak benneteket.
  • Érdemes meglátogatni a Bence-hegyi kilátót is, ahonnan tiszta időben a Velencei-tó mellett a Budai-hegység, a Vértes és a Bakony egy kis részlete is megcsodálható!
  • Látogasd meg a békésen éldegélő őzeket, szarvasokat, vaddisznókat és fácánokat a Pákozdi Pagony Arborétum és Vadaspark területén! Ráadásul itt akár egy családi sütögetést is szervezhetsz a szabadon használható tűzrakók egyikénél.
  • A közeli Dinnyésen találhatói Várpark minivilága a Guinnes rekordok könyvébe is bekerült. Különlegessége, hogy a parkban ma már csak romokban létező középkori magyar várak (44 db.) kicsinyített eredetijei látható, melyek rekonstrukciós elképzelések alapján készültek el. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már egy Árpád-kori skanzen is megépült, illetve szekérvár és palánkvár is várja a látogatókat. Izgalmas kaland különösen az óvodás, kisiskolás korosztálynak.
Velence Resort & Spa - tópart, wellness, programok: szuper választás a családi nyaraláshoz!
Családi kerékpártúra a Velencei-tó körül

Miért ideális választás a Velence Resort & Spa családoknak?

A Velence Resort & Spa egy modern, családi wellness szálloda a Velencei-tó partján. Pihenhetsz és kényeztetheted magad a hatalmas wellnessben, gasztrokalandokat élhetsz át az étteremben. A saját partszakaszon biztonságban és önfeledten szórakozhat az egész család, a szálloda és a környék izgalmas programokat rejt. És mindeközben a legfontosabb: ezernyi élményt szereznek a gyerekek egy olyan nyaralás során, ahol biztos nem fog elhangzani a kérdés, hogy “mikor indulunk már haza?”.

Válaszd az újranyitó Velence Resort & Spa-t és legyen ez a családi nyaralás olyan, amilyenre mindig is vágytál! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%