Wellness + HotelekRomantikus kikapcsolódásTéli tájoló

Csillagporos fürdőzés és romantikus pillanatok: varázslatos Valentin-nap

1 perces olvasási idő

Tegyétek különlegessé a Valentin-napot egy- vagy akár többnapos meghitt pihenéssel, mert az ünnep alkalmából olyan szuper csomagajánlatok közül válogathattok, amikben gyertyafényes vacsora, csillagfényes fürdőzés, kényeztető masszázs és rengeteg wellness kaland is akad…

1. Relaxáció a Pilis ölelésében: Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád****

Gyönyörködjetek a Dunakanyarra nyíló panorámában a Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád****-ban, mely fejedelmi wellness részlegével és az antik ókor hangulatát megidéző szaunavilágával azonnal levesz majd benneteket a lábatokról! Az élményeket most grátisz welcome-drinkkel, ízléses szobai bekészítéssel, valamint gyertyafényes vacsorával is fokozhatjátok!

2. Szerelmes pillanatok: Dráva Hotel Thermal Resort Harkány****

Töltsetek el egy romantikus hétvégét a Dráva Hotel Thermal Resort Harkány****-ban, ahol mennyei falatok, gyönyörű környezet és pihenésre csábító wellness oázis vár benneteket! A közelgő Bálint-nap alkalmával meglepetés bekészítéssel és 30%-os masszázzsal is jutalmazzák a foglalásotokat, ha február 11-13. között érkeztek, minimum két éjre a párotokkal.

3. Csillagporos hétvége: Allure Healthy Hotel & Spa Eger****

Exkluzív és lenyűgöző – ilyen érzésetek lesz az Allure Healthy Hotel & Spa Eger****-ben, miután körbenéztek. Szürcsöljétek fel a mámorító welcome drinket, lazítsatok a fantasztikus wellness birodalomban, élvezzétek ki a hangulatos szaunaszeánszokat és a csillagfényes éjszakai fürdőzést – édes kettesben!

4. Közös kalandok – olcsóbban: Aquincum Hotel Budapest****

Fűszerezzétek meg ízléses eleganciával és tökéletes kényelemmel a közösen töltött időt ezen a szuper szálláshelyen! A Valentin-napi ajánlatban extra pezsgő- és desszertbekészítés, valamint 20% kedvezmény is jár az elfogyasztott ételek és italok, illetve a spa kezelések árából.

5. Gyertyafény és pezsgő: Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom****

Maxoljátok ki az egy- vagy akár többnapos kikapcsolódást ebben a remek hotelben, ahol jégbe hűtött pezsgővel, gyertyafényes vacsorával és láblógatós wellnessel hangolódhattok igazán egymásra!

6. Kalandok a vizek városában: Kristály Imperial Hotel Tata****

A legrégebben működő hazai szállodában tudják, hogy mivel csábíthatnak el benneteket. Válasszátok az „Egy éjszakás kaland” csomagot, melyben 30 perces aromaolajos masszázs, pezsgőkoktél és kényeztető wellness örömök egész sora áll rendelkezésetekre!

7. Fotózás a vakációhoz: Hunguest Hotel Palota Lillafüred****

A vadregényes bükki erdő és a szomszédos Hámori-tó festői látványára ébredhettek ezen a mesés helyen. A Bálint-napi csomag tartalmazza a sütit a lobby bárban, a romantikus fotózást és a gyertyafényes wellness hosszabbítást is – tea és gyümölcs bekészítéssel. Miért hagynátok ki?

8. Alföldi kikapcsolódás: Hotel Délibáb Hajdúszoboszló ****

Egy vagy több éjszakát is eltölthettek a „Bálint Napi Hétvége” jegyében a Hotel Délibábban, ahol édes meglepetés, pezsgős és élőzenés vacsora, valamint különleges szauna showk várnak rátok. A gyertyafényes wellness estét pedig garantáltan imádni fogjátok!

9. A Balaton szíve: Hotel Wellamarin Zamárdi**** +superior

Ünnepeljétek a szerelmet a Balaton partján álló Hotel Wellamarin Zamárdi**** +superior
-ban, ahol rózsaszirmok, pezsgő és ízletes aprósütemény fogad benneteket a komfortos szobákban!

10. Meghitt nyugalom: Bassiana Hotel & Étterem Sárvár ****

A pár lépésre található arborétum, az igényes wellness részleg, a kedves kiszolgálás és a barátságos, otthonos légkör vonzó igazán a Bassiana Hotel & Étterem Sárvár ****-ban. A „Valentin-nap a Bassianában” csomagban pedig pezsgőbekészítés és masszázskupon is rejtőzik.


(Képek: Szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
100%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%