Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramjaCsaládi kiruccanásProgramok hétvégére

10 állatkert, amit Szallas.hű! tagként kedvezményesen látogathatsz

2 perces olvasási idő

Vidám szurikáták, tevék, színes madarak, egzotikus és őshonos állatok várnak hazánk legnépszerűbb állatkertjeiben. Örömmel megismerkednél velük? Szallas.hű tagként a foglalásod mellé ajándék programkuponokat küldünk, amelyekkel kedvezményes áron vásárolhatsz jegyet fürdőkbe, múzeumokba és állatkertekbe, emellett még az éttermi számlád is olcsóbb lehet. Kíváncsi vagy, melyik a 10 legjobb állatkert, amit Szallas.hű! tagként kedvezményesen látogathatsz

TIPP: Csatlakozz a Szallas.hu új hűségprogramjához, és szerezz azonnali 10% szálláskedvezményt! Foglalásaid mellé programkuponokat is kapsz, amelyekkel olcsóbban ehetsz éttermekben, pancsolhatsz fürdőkben, nézelődhetsz múzeumokban. 

10 legjobb állatkert, amit Szallas.hű! tagként kedvezményesen látogathatsz

Összegyűjtöttük azokat az állatkerteket, ahova bátran útnak indulhatsz kisebb és nagyobb gyerekekkel is, itt senki sem fog unatkozni. 

Pécsi Állatkert, Pécs

Szallas.hű kedvezmény: 15%

A Pécsi Állatkert a Mecsek oldalában található, gyönyörű környezetben. Magyarország legmagasabban fekvő állatkertje több földrész állatvilágát is bemutatja. A látogatók találkozhatnak oroszlánokkal, zebrákkal, vízilovakkal, pumával, leopárddal és fehér bengáli tigrissel is.

A főépület százezer literes medencéjében számos halfaj, többek között szirti cápa, rája, bohóchalak és makrélák élnek. A terráriumban krokodil, leguánok, teknősök, kígyók, és nyílméregbékák várnak. Az útvonalak akadálymentesítettek, így kerekesszékkel és babakocsival is jól bejárhatók.

Szallas.hű! kedvezményes pécsi szállások >>

Bella Állatpark, Siófok

Szallas.hű kedvezmény: 20%

A Bella Állatpark pár perces útra fekszik Siófok központjától, a parkban gyerekek és felnőttek egyaránt izgalmas látnivalókkal, illetve barátságos, szabadon mozgó állatokkal találkozhatnak. A kétpúpú teve, a láma, az alpaka, a szurikáták és a színes halak a látogatók nagy kedvencei.

Kis mérete ellenére a park egész délutános elfoglaltságot kínál, kisgyerekes családok számára különösen izgalmas kiruccanást biztosít. A park, amely sokak szerint a környéken a legjobb állatkert, babakocsival is kényelmesen megtekinthető.

Szallas.hű! kedvezményes siófoki szállások >>

Tropicarium, Budapest

Szallas.hű kedvezmény: 15%

A Tropicarium Közép-Európa legnagyobb tengeri akváriuma, a cápás állatkertet a Campona földszintjén alakították ki, mintegy háromezer négyzetméteren. A látogatókat cápaetetés, látványalagút és rájasimogató várja. A Tropicarium legnépszerűbb része a 12 méter hosszan elnyúló látványalagút.

A koi pontyok pillanatok alatt magukra vonják a gyerekek figyelmét, de az aligátoroknak sincs oka panaszra. Az igazi esőerdő hangulatról fikuszok, pálmák és szüntelen madárcsiripelés gondoskodik. 

Szallas.hű! kedvezményes budapesti szállások >>

Kecskeméti Vadaskert, Kecskemét

Szallas.hű kedvezmény: 10%

Kecskeméten található hazánk egyik legkisebb, egyben legbájosabb állatkertje, a Kecskeméti Vadaskert, amely kezdetben hazai vadakat és háziállatokat mutatott be. Az évek során az állatállomány bővült, nagyobb beruházásként elkészült a tigrisház, a medveház, a majomház és az oroszlánház is.

Napjainkban a vadaskertben a Föld minden kontinense képviselteti magát, a színes programok között látványetetések és zenés flashmob is szerepel.  

Szallas.hű! kedvezményes kecskeméti szállások >>

Pákozdi Pagony Vadaspark és Arborétum, Pákozd

Szallas.hű kedvezmény: 10%

A Velencei-tó északi partjának egyik leglátogatottabb pontja a Pákozdi Pagony Vadaspark és Arborétum. A 96 hektáron elterülő élő gyűjtemény kortól függetlenül minden érdeklődőt tárt karokkal vár. 

A park 160 méteres magasságban bújik meg a Mészeg-hegy erdeiben. Az arborétum növényvilágát feketefenyő, molyhos tölgy, virágos kőris, nőszirom, vetővirág és kökörcsin színesíti, míg a vadasparkban gím- és dámszarvasok, japán szikák, emuk, vaddisznók és muflonok élnek. 

Szallas.hű! kedvezményes szállások a közelben >>

Balatoni Madárkert, Díszmadár és Kisállatpark, Kereki

Szallas.hű kedvezmény: 10%

A Balatoni Madárkert, Díszmadár és Kisállatpark az elsőként megnyitott hazai díszmadár tenyészpark, ahol európai színvonalú madárröpdékben, gyönyörű természeti környezetben él a madárpark állatállománya.

A 84 állatkifutó előtt 1-3 személyes padokat találunk, ahova nyugodtan leülhetünk, hogy megfigyelhessük az itt élő madarak színes életét. A Gyugy-hát oldalában kiépült park felső szintjeiről csodálatos kilátás nyílik a környező dombokra. Aki szereti a madarakat, annál biztosan a madárpark viszi a legjobb állatkert címet. 

Szallas.hű! kedvezményes szállások a közelben >>

Safari Park, Pusztaottlaka

Szallas.hű kedvezmény: 15%

Érdemes tesztelni, hogy milyen élményeket tartogat az autós Safari Park Pusztaottlakán, Gyulától és Békéscsabától mindössze pár perc autóútra

A parkban egzotikus állatok, például púpos teve, zebra és szurikáta, illetve tipikus őshonos állatok, például őz, szarvas, mangalica és a szürkemarha várja a család apraja-nagyját.

A parkban saját autónkból etethetjük az állatokat, az állatsimogatóban közelebbről is megismerkedhetünk az itt élő vidám és barátságos négylábúakkal. A játszhatóházat és a vidámpark részt a belépőjegy megvásárlása után ingyenesen használhatjuk. 

Szallas.hű! kedvezményes szállások a környéken >>

Kimba Elefántpark, Töltéstava

Szallas.hű kedvezmény: 10%

A Kimba Elefántpark egyedülálló élményt kínál Töltéstaván, Győr közelében. A parkot a világhírű Casselly család alapította, akik évtizedeken át lenyűgöző előadásokkal kápráztatták el a közönséget világszerte, most pedig gyönyörű, otthonos környezetet alakítottak ki szeretett állataik számára.

A park különlegessége, hogy a belépőjegy nemcsak az állatkert és a vidámpark egésznapos, korlátlan látogatását tartalmazza, hanem a cirkusz és az elefánt show izgalmas előadásain is részt vehetünk. 

Szallas.hű! kedvezményes győri szállások >>

Mini Zoo, Komló

Szallas.hű kedvezmény: 10%

A Mecsek dombvidékén, Komló belvárosától nem messze található a Mini Zoo Komló, ahol megközelítőleg 60 állatfaj és 150 egyed nyugodt, családias mindennapjaiba kaphatunk betekintést.

Az idelátogatók a szabadon sétálgató őzeket, nyulakat, alpakákat, csirkéket bármikor megsimogathatják, de a kedves állatokkal akár egy közös fotót is készíthetnek a vadaspark területén. 

Szallas.hű! kedvezményes komlói szállások >>

Bíróréti Állatsimogató, Esztergom

Szallas.hű kedvezmény: 10%

Sokan nem tudják, hogy Esztergomnak is van állatsimogatója, a Bíróréti Állatsimogató a Dunakanyar fővárosától kb. 2 km-re található, a Dédai-tó szomszédságában. 

Az állatsimogató őshonos állatokkal várja a látogatókat, a kellemes, hegyvidéki környezetben kecskék, nyulak, mangalicák és emuk leltek otthonra. A birtokon pihenőhely és egy kisebb játszótér is helyet kapott, emellett egy minibüfé is üzemel. 

Szallas.hű! kedvezményes esztergomi szállások >>

Még több állatkerti látogatást tervezel? Nézelődj a Szallas.hű kedvezményes állatkertek között, és foglalj hozzá kedvezményes szállást akár már ma >>

A magyarországi állatkertek teljes gyűjteményét itt találod >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
67%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
33%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%