Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramjaKedvenc szállásokRomantikus búvóhelyek

10 különleges faház Szallas.hű! kedvezménnyel

2 perces olvasási idő

Mindig is vonzódtál a faházak egyedi hangulatához? Akár egy rejtett erdei házikót keresel, akár egy panorámás vízparti helyen töltődnél fel, biztos lehetsz benne, hogy a következő 10 különleges faház Szallas.hű! kedvezménnyel olyan élményekkel ajándékoz meg, hogy haza sem akarsz majd utazni a pihentető napok végén. Szemezgess bátran, a jókedvet mi álljuk! 

10 különleges faház Szallas.hű! kedvezménnyel

Tudtad, hogy Szallas.hű! tagként nemcsak kedvezményesen foglalhatsz szállást, de foglalásod mellé ajándék programkuponokat is küldünk? 

A kuponokkal kedvezményes áron gyűjthetsz élményeket éttermekben, fürdőkben, állatkertekben, vagy akár várakban. Ráadásul programkuponjaidat már a Szallas.hu appon keresztül is beválthatod. 

Így lesz olcsóbb az éttermi számlád, a múzeum- és a fürdőbelépőd is! >>

Mutatjuk azokat a faházakat Szallas.hű! kedvezménnyel, amire érdemes lecsapni! 

Woody Faház Szigetvár

Ha szereted a friss levegőt, a napkelte látványát és szívesen ébrednél madárcsicsergésre, a hangulatos kétszemélyes faház tökéletes választás számodra. A légkondicionált vendégház teraszba süllyesztett fürdődézsával és kültéri szaunával vár az év minden napján. 

Bújj el a szürke hétköznapok elől, élvezd a kikapcsolódást Szigetvár szőlőhegyének lankáin, és gyönyörködj a panorámában. A környéken erdei vonatozásra, túrázásra és borkóstolásra is van lehetőség. 

Programok a környéken >>

Stagland Cabins Hosszúhetény

Jártál már a szarvasok földjén? Két varázslatos, panorámás prémium öko-kabinház vár a Zengő lábánál Hosszúhetényben, a Kelet-Mecsek csodálatos túraútvonalainak szomszédságában. 

A Jávorszarvas kabin színei a jávorszarvasok sötétebb, markánsabb árnyalataihoz igazodnak, míg a Rénszarvas kabin a rénszarvasokra jellemző fehéresebb, világosabb bézs színárnyalatokkal csalogat.

A kabinok teraszainak fedett részén egy-egy 2 személyes, hidromasszázs funkciós elektromos fűtésű dézsafürdő kapott helyet, a privát wellness élményt pedig a beltéri finn szaunák teszik még különlegesebbé.

Látnivalók a közelben >>

Fakocka Apartman Noszvaj

Ha mindig is szeretted Noszvaj hangulatát, akkor itt az ideje, hogy megtapasztald a település kedves vendégszeretetét. A faház csendes, nyugodt erdei környezetben várja a pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat. A berendezés egyedi hangulata barátságos megjelenést kölcsönöz a háznak, amely fák ölelésében helyezkedik el. 

A kertben bográcsozni, tárcsázni és sütögetni is lehet, emellett a vendégek kedvence a kültéri jakuzzi, amely különféle masszázsfunkciókkal kényeztet egy-egy túra, kerékpáros program után. 

Mutatjuk a legjobb látnivalókat a Bükk kapujában >>

TIPP: Itt találsz még több Szallas.hű kedvezménnyel foglalható faházat >>

Jázminka Alpesi Házikó Bükkszentkereszt

A hangulatos faház Bükkszentkereszten, az ország második legmagasabban fekvő településén fekszik, ahonnan könnyen elérhetőek a környék túraútvonalai.  A ház 2-4 fő számára kényelmes kikapcsolódást nyújt erdei, nyugodt környezetben, távol a városok zajától. 

Ha elvonulnál egy pohár bor vagy egy csésze kávé társaságában olvasni, esetleg társasjátékozni, megtaláltad a számodra ideális szálláshelyet, ahol még szalonnasütésre is van lehetőség

Programtippen a közelben >>

A Fák Ölelése Vendégház Bükkaranyos

Bükkaranyoson, a Bükk hegység lábánál található a kétszintes faház, amelyet azoknak ajánlunk, akik teljes csendre vágynak. A házban internet sincs, így könnyedén ráhangolódhatsz a természet hangjaira pihenés közben, ráadásul a kényeztetésről a kertben elhelyezett 6 fős jakuzzi is gondoskodik.

A hatalmas fenyőkkel körbevett, kíváncsi tekintetek elől elrejtett udvaron elkészítheted a kedvenc bográcsos ételeidet, miközben a mókusok körülötted ugrándoznak.

Látnivalók a környéken >>

Galamboki Rönk Vendégház Galambok

Kipróbálnád, milyen a hamisítatlan rönkház-élmény a Zala vármegyében? A Zalakaros szomszédságában található romantikus vendégház a környék legszebb tavának partján fekszik.  

A ház gyerekbarát szolgáltatásokkal, sütögetési lehetőséggel és saját kerékpártárolóval várja vendégeit. Az állatbarát szálláshely ideális választás természetkedvelő baráti társaságoknak és gyermekes családoknak egyaránt.

Programtippek Galambok közelében >>

Zöld Kabin Faház Kismaros

Ki mondana nemet a Dunakanyar vendégszeretetére? Az erdő mellett fekvő épület teraszán ámulatba ejtő erdei kilátás vár, míg a faház eklektikus berendezéssel teszi színesebbé a kikapcsolódást. 

A 700 nm-es vadkertben kényelmes függőfotelben, függőágyban pihengethetsz, ha pedig felfedeznéd Kismaros környékének látnivalóit, bátran használd a vendégház kerékpárjait a tekeréshez.  

A kertben sütögetnél? A hobbi üvegházban található szezonális fűszernövényeket, zöldségeket, salátákat bátran használhatod a grillételek díszítéséhez. 

Fedezd fel a Dunakanyar kincseit >>

Zsóry Liget Camping & Resort**** Mezőkövesd

Ha nem jártál még Mezőkövesden, de szívesen feltérképeznéd, milyen érdekességeket tartogat számodra Matyóföld, foglalj szállást a település üdülőterületén, Zsóry-fürdőn, a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában. Az állatbarát faházakban 4-4 fő fér el kényelmesen. 

A Camping területe közel 2,5 hektár, az ősfás parkban csend és nyugalom fogadja a vendégeket. A környéken a városnézés mellett túrázásra, biciklikölcsönzésre és várlátogatásra is van lehetőség. 

Megnéznéd Mezőkövesd látnivalóit? >>

Duna Glamping Faház Dunabogdány

Visegrádtól mindössze 10 perces autóútra fekszik Dunabogdány, ahol a szálláshely egy botanikus kertben rejtőzik, 40 éves hatalmas fák árnyékában. 

A területen kettő két fős Glamping sátor és egy négyszemélyes mongol jurta található, különálló, de közösen használható zuhanyzóval, WC-vel és teljesen felszerelt konyhával. 

A glamping egy természetközeli kis ökolábnyomú szállástípus, ahol a hangsúly az egyediségen, természetközeliségen és tudatos fogyasztáson van. Azoknak ajánljuk a szállást, akik szívesen kilépnek a hétköznapokból, hogy egybeolvadjanak a természettel. 

Programok Dunabogdány környékén >>

Tisza-Parti Rönkház Tokaj

A Tisza-part üdülőterületén, gyönyörű zöld övezetben épült rönkház a Tokaji hegyvidék és a Tisza-Bodrog találkozásánál fekszik. 

A klímás, összkomfortos ház udvarán filagória, sörpad, szabadtéri sütésre-főzésre alkalmas terület és trambulin várja a vendégeket. Az épülethez stég is tartozik.

A vízi sportok és a hajózás szerelmeseinek, illetve a túrázásra és a gasztroélményekre nyitott családoknak, baráti társaságoknak ideális választás a 6 férőhelyes rönkház.

Fedezd fel Tokaj-Hegyalja varázslatos borvidékét >>

Még több gyönyörű és különleges faház közt válogatnál? Szemezgess és foglalj Szallas.hű kedvezménnyel >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
67%
Imádom
Imádom
22%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
11%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%