BarátokkalCsaládi kiruccanásTéli tájolóToplisták

10 szállás újévezésre, ahol nagyobb társaság is kényelmesen elfér

2 perces olvasási idő

Azt már biztosan tudjátok, hogy együtt szeretnétek az év utolsó napján pezsgőzni, de még nem találtátok meg hozzá az ideális szálláshelyet? Mutatjuk, melyik az a 10 szállás újévezésre, ahol a közös koccintás mellett a környék programjai is mosolyt csalnak majd az arcotokra. 

Állatbarát szálláshely Debrecenben – Fráter Tanya Panzió 

A Fráter Tanya a Nagycserei erdőben egy 4 hektáros területen fekszik, körülötte 8 ezer hektár fenyő és akácerdő található. 

Programok Debrecenben >>

A közelben van a Zsuzsi kisvasút, a Hármashegy, és a Bodzás tó, emellett az Országos Kéktúra útvonala is a tanya mellett halad. A szállás újévezésre kiváló választás nagyobb baráti társaságok számára. 

Szálláshely wellness szolgáltatásokkal – Flóra Apartman Parádsasvár

A 10 apartmanház 25 férőhellyel várja azokat a társaságokat, akik egy 150 éves erdő szélén, patakparton szeretnének pihenni. 

Látnivalók a közelben >>

Az apartmanok 2-4-6-8 férőhelyesek, a nagyobb apartman tágas, 10-15 főt is tud fogadni. A szálláshelyen infra és finn szauna várja a vendégeket. 

Hangulatos szállás újévezésre – Tulipános Vendégház Kiskunmajsa

Távol a város zajától, nyugodt, csendes környezetben vár minden kedves pihenni vágyó vendéget a Tulipános vendégház, a szállás újévezésre és kikapcsolódáshoz is remek választás. 

Programok a környéken >>

Az erdő mellett fekvő kis vendégházban három külön bejárattal rendelkező otthonos mini apartman található, alig 50 méterre pedig egy különálló, tágas 10 férőhelyes ház áll. 

Élvezd a lovak közelségét! – Kerca BioFarm Kercaszomor

Az Őrségi Nemzeti Park területén, Kercaszomoron, egy 10 hektáros lovasbirtokon található a négy különálló ház, ahol összesen 25 főt tudnak fogadni

Megnéznéd a helyi látnivalókat? >>

A birtok közvetlenül az erdő mellett, a Kerca-patak partján terül el. Különleges szállás szilveszterre, annál is inkább, mert a vendégek kedvük szerint részt vehetnek a farmon élő andalúz lovak és szürkemarhák ellátásában.

Csalogat a téli Őrség! – Eldugott mesevilág az ország csücskében >>

Baráti társaságoknak szállás szilveszterre – Őr-ség Vendégház Őrség

A vendégház az Őrség, a Hetés, és Göcsej néprajzi tájegységek határánál, Kerkakutason található, a Kerka-völgyben.

Programok az Őrségben >>

Az 5 szobás, 16 férőhelyes ház ideális hely pihenésre, kikapcsolódásra, de kiváló kiindulópont aktív pihenéshez, és a környék látnivalóinak felfedezéséhez is.

Vendégház a Zemplénben – Enyh-hely Vendégház Boldogkőváralja

Boldogkőváralja központjában, csendes környezetben található a légkondicionált, kényelmes, nagy alapterületű vendégház, amely közös társalgóval és felszerelt konyhával rendelkezik. 

Látnivalók a Zemplénben >>

A vendégház 5 különálló vendégrészből áll, minden egység külön előtérből nyílik, a szobákhoz pedig saját zuhanyzós fürdőszoba tartozik.

Türkizkék tengerszemek, pazar várak, felejthetetlen élmények – Zempléni kalandok és szállások >>

Szállás újévezésre a Börzsönyben – Lila Akác Vendégház Drégelypalánk

Drégelyvár romjaihoz közel, a Börzsönyben található a 3 szobás, 10 férőhelyes vendégház, amely jó választás azoknak, akik a világtól elvonultan, a családdal, vagy a barátokkal szeretnének néhány nyugodt, kellemes napot eltölteni.

A Börzsöny látnivalói >>

A vendégház egyben kiadó, így nem kell más vendéghez alkalmazkodni, a zavartalan kikapcsolódásnak semmi nem állhat az útjába. Ingyenes a wifi és a parkolás. 

15 nógrádi csoda, amit látnod kell! >>

Kikapcsolódás minden korosztálynak – Ostorházi Vendégház Kemence

A 6 férőhelyes, 3 szobás vendégház családoknak, baráti társaságoknak kínál nyugodt pihenést Kemencén, gyalog 2 percre a Kemencei kisvasút végállomástól és a Kemence pataktól.

Programok a közelben >>

A szállás újévezésre családoknak és baráti társaságoknak is ideális választás. A vendégház területén ingyenes a wifi. 

Észak-Börzsöny felfedezése – Csóványostól Kemencéig >>

Kutyabarát szállás szilveszterre – Hotel Róz Szentendre

A Hotel Róz a Dunakanyar egyik legszebb városában, Szentendrén várja azokat, akik az újévezést nagyobb társasággal tervezik. 

Látnivalók Szentendrén >>

A szálláshelyen 2 és 3 ágyas szobák biztosítják a kikapcsolódást, a családias hangulatú étteremben bőséges reggelivel kínálják a vendégeket.

Szálláshely Pécs szomszédságában – Csipke Lovaspanzió Orfű

A festői hangulatú Orfű csendes, családias környezetben fekszik, Pécstől mindössze 15 km-re. A 12 személyes panzióban 4 önálló, teljesen felszerelt minikonyhás apartman található, a szobák 2 és 3 ágyasak, mindegyik pótágyazható. 

Közeli programok >>

TIPP: Töltsd le most a Szallas.hu mobil appot ingyenesen, találj és foglalj szállást egyszerűen! Letöltöm Androidra >> , Letöltöm iOS-re >>

A közelben számos program és látnivaló várja azokat, akik úgy döntenek, hogy Orfűn töltenék az év végét. 

Toplistás látnivalók és 10 szuper szállás Orfűn >>

Kedvet kaptatok a közös szilveszterezéshez? A felsorolt 10 szállás újévezésre remek választás, további tippekért böngésszetek a Szallas.hu kínálatában >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
108 bejegyzés

A szerzőről
Turisztikai újságírással foglalkozom, utazás közben elsősorban az élményeket gyűjtöm, egy-egy új hely megismerését valódi kalandként élem meg. A belföldi utakat kedvelem, az otthonom a Dunakanyar, de az ország legszebb vidékeit járva a Balatonon, egy kutyás túra során, motorozás közben, vagy egy kirándulóhajó fedélzetén is éppen olyan jól érzem magam.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    TOP 50 családbarát wellness hotel – íme a Blog.szallas.hu országos összeállítása

    9 perces olvasási idő
    Családi kiruccanás

    Magyarországi állatkert gyűjtemény - "Állati jó" helyek térképpel

    9 perces olvasási idő