Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramjaWellness + Hotelek

16 gyönyörű hotel, ahová Szallas.Hű! kedvezménnyel foglalhatsz – 3. rész

2 perces olvasási idő

Utazz többet, fizess kevesebbet! Csatlakozz a Szallas.hu új Hűségprogramja, a Hű!, tagjainak egyre népesebb táborához, hogy 10-20 százalékkal olcsóbban foglalhass válogatott szállások közül. Jól hangzik az ajánlatunk? Akkor annak is örülni fogsz, hogy 10-50% kedvezménnyel vehetsz részt a szállásod közelében található belföldi programokon, a foglalásod mellé járó programkuponok beváltásával. Mutatunk 16 szuper hazai és külföldi hotelt, ahol máris felhasználhatod Hű! tagságod kedvezményeit!

Szállodák Magyarországon Hű! tagoknak

1. Janus Boutique Hotel & Spa Siófok ****

Siófok szívében található az egyedi hangulatú butikhotel, amelynek minden szobája más-más stílust képvisel. Szeretni fogod a szálláshelyet, ha a Balaton közelsége mellett a wellness szolgáltatásokat is kedveled, ugyanis a szálloda alagsorában a Janus Wellness Klub uszodával, infraszaunával, gőzkabinnal és pezsgőfürdővel vár. 

Top programok Siófokon >>

2. Holiday Resorts Balatonszárszó ***+superior

A Balaton déli partján, Balatonszárszó üdülőövezetében helyezkedik el a wellness szálloda, ahonnan bámulatos panoráma nyílik a Balatonra. A hotel tökéletes választás családi kikapcsolódáshoz, hiszen Szárszón található a Csukás István Színház, ráadásul a közelben vitorlázni, kerékpározni és kirándulni is lehet. 

Balatonszárszó programkínálata >>

3. Aqua Hotel Gyula ***

A gyulai hotel a Várfürdő bejárata mellett fekszik, wellness részlegén infraszauna, finn szauna és különféle masszázsszolgáltatások teszik pihentetőbbé a kikapcsolódást. A családbarát szálloda egyedi kialakítású játszórésszel bővült, amely a gyerekeket egy csodás mesevilágba varázsolja. A környéket bejárhatod akár két keréken is, a közelben kerékpárbérlésre is van lehetőség. 

Látnivalók és programok Gyulán >>

4. Holdvirág Hotel Sárvár ***

Sárvár csendes részén, a Nádasdy vár közelében helyezkedik el az újonnan felújított szálloda, amely nem a központban van, mégis minden könnyen és gyorsan elérhető még gyalogosan is. A hangulatos környezet, a tiszta szobák és a barátságos vendégszeretet gondoskodik arról, hogy a pihenés valóban emlékezetes legyen Sárváron. 

Sárvári látnivalók >>

5. Bonvital Wellness & Gastro Felnőttbarát Hotel Hévíz ****+superior

Magyarország egyik legkedveltebb fürdőhelyén, Hévízen található a felnőttbarát szálloda, ahol tárt karokkal várják a 14 éves kor feletti vendégeket. A belvárosi négycsillagos hotel mindössze 100 méterre fekszik a Tófürdőtől, a látványos wellness részleg és a kulináris élmények garantáltan visszacsalogatnak még a kényelmes szobák vagy exkluzív lakosztályok egyikébe.

Hévíz programkínálata >>

6. Palace Hotel Hévíz ****

A hévízi Hotel hangulatos szobákkal, minden igényt kielégítő wellness részleggel, tradicionális hévízi gyógykezelésekkel, kiváló gasztronómiai élményekkel és segítőkész személyzettel fogad. A kutyabarát szálloda a kis kedvenceket is örömmel látja, de fontos tudnod, hogy Buksi érkezését előre kell jelezned

Fedezd fel Hévíz kirándulóhelyeit >>

7. Barack Thermal Hotel & Spa Tiszakécske ****

A négycsillagos hotel gyönyörű folyóparti zöld környezetben, a kedvelt tiszakécskei termálfürdő területén fekszik. Hamar közel kerül a szívedhez, ha családias hangulatú szállodát keresel, amely elsősorban a helyi gyógyvízre épülő gyógyászati és wellness szolgáltatásokkal kényeztet. Szereted a tiszai halételeket és a barackos finomságokat? Akkor a hotel nagy kedvenced lesz! 

Megnéznéd Tiszakécske látnivalóit? >>

8. Hotel Adalbert-Szent Tamás Ház Esztergom ***

Pihenj a Dunakanyar fővárosában, a csodálatos Esztergomban, ahol több program és látnivaló vár, mint hinnéd. A hotel a Bazilika közvetlen szomszédságában és a Várhegy szívében, csendes, nyugodt környezetben fekszik, néhány perces sétára a dunai sétánytól és a belvárostól. A Szent Tamás hegyre néző panoráma pillanatok alatt megszeretteti magát veled. 

Térképezd fel Esztergom programjait >>

9. Cardoner Hotel és Konferenciaközpont Dobogókő ****

Élvezd a kikapcsolódást a Visegrádi-hegység szívében, Dobogókőn, és merülj el a hotel egyedi légkörében. Ha szeretsz kirándulni, vagy kerékpározni, akkor neked éppúgy ideális választás a szálloda, mint a kulináris élmények és a panoráma rajongóinak. A tökéletes természetközeli kikapcsolódást a szálloda rekreációs részlege teszi még teljesebbé.

Különleges élményeket tartogat Dobogókő >>

10. Hotel OTP Balatonszemes

Balatonszemes egy csendes, nyugodt kis település a Balaton partján, itt található a teljeskörűen felújított balatoni panorámás hotel. A környék programjainak feltérképezése mellett a wellness részleget is érdemes felkeresned, itt edzőterem, panorámás finn szauna, infraszauna, merülődézsa, beltéri gyermek-, élmény-, és úszómedence, valamint bár található.

Programok és látnivalók a közelben >>

Horvát szállodák Hű! kedvezményekkel

11. Arbiana Heritage Hotel Rab ****

A hangulatos horvát hotel tökéletes választás számodra, ha az Adria egyik legzöldebb és legnaposabb szigetén pihennél. A szálloda a tengerparton helyezkedik el Rab óvárosában, az erkélyekről gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, az étteremben pedig európai és mediterrán ételkülönlegességekkel és a legjobb horvát borokkal várnak. 

12. Hotel Miramare Crikvenica *****

Crikvenica központjában, közvetlenül a tengerparti sétány mellett található a teljesen felújított, modern szálloda. A wellness részleg fedett medencéjéből gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, emellett masszázs szolgáltatások és 3 különböző szauna teszi pihentetőbbé a kikapcsolódást. A kisállatbarát hotelben a macskákat és a kutyákat is örömmel látják. 

13. Hotel Punta Vodice ****

Dalmácia szívében, Vodicében fekszik a 128 szobás hotel, melynek erkélyei a tengerpartra, a parkra és Vodice városára néznek. A főépületben a recepción kívül egy wellness központ kapott helyet, amiről fontos tudni, hogy a belső medencéket és szaunát csak 16 éves felüliek használhatják. A légkondicionált szobák modernek, letisztult színeikkel és berendezésükkel minden igényt kielégítenek. 

TOP látnivalók a strandjairól és pezsgő életéről híres Vodice városában >>

Szállodák Romániában Hű! ajánlatokkal

14. Hotel International Bucuresti ****

Szívesen felfedeznéd Bukarestet? Románia fővárosa történelmi értékekkel, múzeumokkal és változatos programokkal teszi felejthetetlenné a kikapcsolódást. Foglalj szállást az állatbarát hotelben, amely kényelmes ágyakkal és fenséges ételekkel kényeztet, és tölts el több napot a környék feltérképezésével. 

15. Werk Hotel & SPA Hunedoara ****

Barangold be Erdély legszebb részeit, és szállj meg a 20 szobás, barátságos hotelben, amelyből csodás kilátás nyílik Vajdahunyad városára. A szálloda wellness részlegén jakuzzi, medence, szauna, gőzkamra és napozóterasz található, míg a közelben autóbérlésre és kerékpár kölcsönzésre is van lehetőség. 

16. Hotel Campeador Inn Cluj-Napoca ****

Erdély ékköve Corvin Mátyás szülővárosa, a „kincses Kolozsvár”, ahol középkori emlékek, egyházi épületek, természeti kincsek és színes gasztronómiai kínálat fogad. A hotelben a parkolás és a légkondicionálás ingyenes, a személyzet közvetlen és barátságos, a Bánffy-kastély pedig csak 3,6 km-re fekszik. 

Ne maradj ki a Szallas.hu hűségprogramjából, hiszen Hű! tagként számtalan előnyt élvezhetsz. Itt találod a neked szóló kedvezményes szállásaink gyűjteményét >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
82%
Imádom
Imádom
18%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%