Tippek utazáshozCsaládi kiruccanás

5+1 tipp, amiről érdemes tájékozódni foglalás előtt, ha gyermekkel utazol

2 perces olvasási idő

Nagyon sok wellness szálloda mondja magáról, hogy gyermek- illetve családbarát. Kisgyermekkel, pláne többel utazni kihívás, így még a foglalás előtt érdemes a fontosabb feltételekre rákérdezni az egész család nyugodt pihenése érdekedében. Az alábbiakban összeszedtük azokat a hasznos pontokat, amiknek utána járva nyugodtan indulhat útnak a család, így gyermek és szülő számára is pihentető lehet a wellness hétvége.

Íme az ígért 5+1 tipp!

1.Mit jelent pontosan a gyermekkedvezmény?

Fontos tudni, hogy hány éves korig értendő, hány gyermekre, milyen szobatípusra vonatkozik, és mennyibe kerülnek azok a gyerekek, akik nem esnek bele az ingyenes kedvezménysávba. A szállodák sokféle gyermekkedvezményt alkalmaznak, érdemes megnézni, hogy ezek pontosan mit takarnak. Nem elégséges csak az életkorsávokat nézni, ha például többgyermekes családként több kicsi korú gyermek van, nem mindegy, hogy mindenkire érvényes-e a kedvezmény, vagy csak pl. egy főre. Sok foglalási rendszer nem számít árat a gyerekekre, csak az apró betűs részben szerepel, hogy a gyermekárak iránt érdeklődjenek direkt a szállodánál.

2. Milyen szobatípus választható gyerekes családok számára-?

Lehet, hogy a szülők úgy gondolják, nekik a kétágyas szoba megfelelő akár ötödmagukkal is, de a szálloda az egy szobában tartózkodó személyek számát maximálhatja. Így fontos informálódni arról, hogy a nyaralni vágyó család milyen szobatípust választhat magának, és annak milyen ára van. A szállodák online foglaló rendszerei általában precízen és pontosan kiszámolnak mindent, érdemes közvetlenül a hotel saját felületén ellenőrizni az árakat, és végigvinni a teljes foglalási folyamatot. Gyakran előfordul, hogy pl. a fizetési kedvezmények csak a folyamat végén jelennek meg.

3. Gyermekbarát vagy csak jöhetnek gyerekek is?

Fontos utánajárni, hogy valójában mennyire gyermekbarát a hely. A gyermekbarátság kimerül-e annyiban, hogy fogadnak gyerekeket a szállodák, vagy van egyéb más is: pl. a szobákba igényelhető gyermekbarát kellékek (pl. WC- szűkítő, rácsos ágy, melegítési lehetőség,) vagy ezeken túl még sokkal több minden… Wellness szálloda esetén pedig érdemes körüljárni a medencék kérdését, van-e kint is, bent is, és azért nem árt tudni, mit lehet csinálni rossz idő esetén, van-e egyéb más helyszín, ahol kisgyermekkel el lehet lenni. Ne higgyetek kizárólag a képeknek, a „photoshop” csodákra képes… Érdemes szöveges információk után is kutatni pl. a tekintetben, hogy a medencék valójában mekkorák.

4. Animáció kérdése

Sok szálloda hirdeti, hogy folyamatos animáció érhető el a gyerekek számára. Itt is érdemes utána olvasni, hogy mekkora gyerekeknek szól az animáció, melyik generáció tagjai tudnak részt venni a programokon. Lehet, hogy valami jó egy kisiskolásnak, de mit tudnak csinálni a nagyobbak? Vagy az igazán kicsik? A gyermekanimációt hány fő végzi? Lehet, hogy van 1 óvónéni, akire egy teltházas időszakban akár 40-50 gyerek is jut? Ő napi hány órában elérhető? Jó, ha ezekre van kielégítő válasz.

5. Mit takar az animációs program?

Rajzolási lehetőséget és társasjátékot, vagy tartalmaz-e olyan elemeket, amelyek sokkal többek ennél, pl.: fejlesztik-e a kézügyességet, a testtudatot, a kreativitást, a társas kapcsolatokra való fogékonyságot, netán ismertető-tanító jellegűek is.

+ 1 személyzet

Az is fontos, hogy a szálloda személyzetének teljes stábja is kellő türelemmel legyen a kicsik iránt, egy-egy rosszul elsült gesztus a kollégák részéről a szülők jókedvét is elronthatja a nyaralás alkalmával.

Ha ilyen helyszínt keresel a kikapcsolódásra, jó helyen jársz, foglald le pihenésed a hévízi Európafitbe!

Hotel Európa fit****+superior (fotó: Bakonyi Bence)

Nézzük meg, hogy szerepel a kérdések terén a hévízi Hotel Európa fit****superior. Igen, ez akár a reklám helye is lehet: csokorba gyűjtöttük azokat a legfontosabb dolgokat, amik számíthatnak a döntésnél, és megspóroljuk neked az időt, hogy már csak foglalni kelljen, ha szolgáltatásaink elnyerik tetszésed!

1. A gyermekkedvezmény 6,99 éves korig szól, és annyi gyermekre értendő, ahány teljes árat fizető vendég lakik egy szobában. Emellett gyermek-életkorsávok vannak, amelyekről kollégáink adnak felvilágosítást, illetve az online könnyen és gyorsan, valamint biztonságosan elérhető foglalási motorunk kiszámolja az érdeklődők számára a pontos árat.

2. Kétágyas szobáinkat 2 felnőtt és egy gyermek számára biztosítjuk, két gyermekkel érkezők számára családi kétlégterű apartszobákat biztosítunk, ahol külön hálószoba és egy nappali áll a vendégek rendelkezésére.

3. A szálloda gyermek- és családbarát, pelenkázó a közös helyiségekben is elérhető.

Minden szobában található vízforraló, kávé- és teafőzési lehetőséggel, illetve kérésre a következőket biztosítjuk: mikró • wc-szűkítő • babakád • bili • babágy ágyneművel • fellépő a mosdóhoz • etetőszék (az étteremben, de a szobába is bevihető) •bébiphone • cumisüveg melegítő • konnektorba védődugó • valamint pelenkázó alátét

Az étteremben ülésmagasító és etetőszék (de a szobába is bevihető), a reggeli és a vacsora alkalmával nálunk nem találkozik bébiétellel a család, helyette adalékanyag-mentesen frissen készítünk bébiételt a szülők kérésére.

A szálloda wellness részlegén gyerekek számára található egy beltéri pancsoló és élményfürdő. Emellett van egy gyermekjátszónk, valamint ovink, ami nagyobb gyermekek számára nyújt kreatív foglalkozási lehetőséget.

A nagyobb, tinédzser korú gyerekek számára aktivitás mellett/után/helyett esténként játékterem is elérhető: XBOX ONE és PS4 játékkonzolok különböző játékokkal (FIFA, Lego  és Infinity  STAR WARS, Minecraft, Kinect Sports, Dance, stb.), de társas játékok, csocsó, és kártya partik is feldobhatják a hangulatot.

4. Animátorok: az őszi szüneti programokat profi, szakképzett animátorok segítik, sok meglepetéssel, egész napos időtöltéssel várnak minden korosztályt. Minden nap izgalmas programok várják a hotel vendégeit: mozgásos aktivitások, tornák, kreatív foglalkozások, ügyességi vetélkedők, csapatjátékok, relaxációs gyakorlatok, és az elmaradhatatlan MINI DISCO teszik teljessé a hangulatot.

5. Animációs programunk önmagáért beszél, egyedülálló családi termék a piacon. Közkívánatra az idei őszi szünet és a hosszú hétvégék a „Főzés iskolája” jegyében fognak telni, mely során a szálloda séfjei invitálják a konyhába az apróságokat közös, vidám főzésre.

+1 a személyzet… Nos, az egyik legfontosabb „értékünk”, ami minden vendégvélemény oldalon szerepel, az a személyzet udvariassága, és állandósága, amiben reméljük Ön sem fog csalódni! Ezért garanciát vállalunk…

+ még 1 – ezt nem hagyhattuk ki… a konyha is szuper… nagyon…

Ismerd meg Te is a hévízi Hotel Európa fit****superior szolgáltatásait és foglalj szállást az egész család részére >>

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%