Külföldi kalandokRomantikus kikapcsolódásToplistákWellness + Hotelek

7 romantikus wellness szállás Zakopane városában

1 perces olvasási idő

A lengyelországi Zakopane minden évszakban remek úti cél, de télen, amikor a hegyeket fehér hótakaró borítja, különösen szép látvány. Egy síelés vagy városnézés után jól esik szaunában melegedni vagy a jacuzziban pihenni. Ha Zakopane városában kerestek romantikus wellness szállást, mi ezeket ajánljuk.

7 romantikus wellness szállás Zakopane városában

7 romantikus wellness szállás Zakopane városában

TatryTop Rezydencja Zakopiańska Premium SPA 10

5 férőhelyes apartmanok, finn szauna és jacuzzi várja a hotel vendégeit. Családbarát szálláshely, 5 éves korig ingyenes!

Grand Hotel Stamary Wellness & SPA ****

A híres Krupówki sétálóutcától alig 1 km-re található a négycsillagos szálloda, amely 54 szobával, saját étteremmel és ingyenes parkolóval rendelkezik. A wellnessrészlegen gőzfürdő, jacuzzi, gyerek- és felnőttmedence, valamint többféle szaun segíti a kikapcsolódást.  

Gold Hotel Zakopane ****

„Rendkívül tiszta kényelmes, és ízlésesen berendezett épület .A személyzet barátságos és segítőkész. A reggeli csúcs!! Minden, ami minőségi: a juice 100 %-os, 6-féle kávé, remek húsfélék, sajtok, füstölt makréla, pácolt heringfilé lilahagymával, piecarki (pácolt gomba hagymával- lengyel specialitás) stb.”

Mit is tudnánk ehhez a vendégértékeléshez hozzáfűzni? A négycsillagos Gold Hotelt látni kell!

Willa Swoboda Zakopane

A négylábó kedvenceket sem kell otthon hagyni, ha Zakopanéba indulunk, hiszen a Willa Swoboda felár ellenében szívesen fogadja a kutyákat. Gyerekkel érkező családoknak gyermekfelügyelet, gyerekágynemű, fürdetőkád, asztali etetőszék, bébiétel-melegítési lehetőség, játszószoba, játszótér és kiságy áll rendelkezésre.

Pensjonat u Ani Zakopane

A Kasprowy-csúcs közelében, festői környezetben vár mindenkit a Pensjonat u Ani Zakopane. Bababarát szálláshely, ahol a házi kedvenceket is szívesen látják. A szálláshelyen szauna és jacuzzi található, amelyek a masszázzsal egyetemben térítés ellenében vehetők igénybe.

Apartament Eden – Willa Radowid Zakopane

Zakopane központjában, alig pár lépésre a legfőbb látnivalóktól találjuk a Willa Radowid épületét, ahol finn szaunában és úszómedencében pihenhetjük ki a nap fáradalmait.

+1 szállástipp a Magas Tátra legszebb részén

Penzión Viktória Ždiar

A Viktória panzió Zakopanetól mintegy 35 km-re, a szlovák oldalon a Bélai Tátrában helyezkedik el, 920 m tengerszint feletti magasságban. A Bélai Tátra a Magas Tátra legszebb tájegysége, amit rögtön észre lehet venni a panzió ablakából is.

A sílesés szerelmeseinek ajánljuk ezt a szállást, hiszen a Ski Centrum Strachan Ždiartól csupán 500 méterre, míg a Skicentrum Strednica Ždiartól 1 km-re található. A rendkívül hangulatos hotelben többféle masszázsra, szaunázásra van lehetőség, emellett érdemes kipróbálni a gőzkamrát és a kültéri jacuzzit is.

Még több szálláshelyet megnéznél Zakopane városában? Itt tudsz válogatni a szallas.hu ajánlatai közül >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%