Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Álmok Hete a Szallasguru.hu-n – Mert mindenkinek van egy álma….

2 perces olvasási idő

Te miről szoktál álmodozni? Lottó ötösről? Lakatlan szigetről? Medencés házról? Ha ezeket nem is tudjuk teljesíteni, azért egy wellness hétvége megvalósításában talán segíthetünk. Hogyan? 2019. szeptember 9-én indul az Álmok Hete a szallasguru.hu oldalon, ahol hatalmas kedvezmények és akciók várnak mindenkire. Foglald le a következő pihenést akár 50 % kedvezménnyel, vagy utazz Norvégiába és pipáld ki a bakancslistádon az északi fény megfigyelést!

Mutatjuk a legjobb akciókat, amelyekről kár lenne lemaradnod.

Álmok Hete és hatalmas kedvezmények a Szallasguru.hu oldalán

Demjéni kikapcsolódás és feltöltődés

Hotel Cascade Resort Spa & Conference Demjén****

Álmok Hete szallasguru

Mesés környezetben, a Bükk és a Mátra által határolt völgyben fekszik Demjén és a Hotel Cascade Resort, amelynek magas színvonalú szolgáltatásait az Álmok Hete idején 30 %-kal olcsóbban élvezheted. 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére Rustic vagy Natural szobában, teljes ellátás, korlátlan belépési lehetőség a Demjéni Gyógyfürdőbe, kedvezmény az élményfürdő árából… Mi kell még a tökéletes pihenéshez?

  • Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, teljes ellátás
  • Csomag ára: 119 000 Ft helyett 81 900 Ft

Őszi családi élmények & wellness a Balaton-parton

Hotel Marina-Port Balatonkenese ****

Álmok Hete szallasguru

Igazi családbarát pihenés vár mindenkire Balatonkenesén, a Hotel Marina-Portban. Amíg a felnőttek a wellnessben pihenik ki a hétköznapok fáradalmait, a kicsik kipróbálhatják a beltéri gyermekmedencét, az emeletes Labirintus-játszóházat vagy jó idő esetén versenyezhetnek az elektromos kisautóval és pedálos gokarttal. A játszószobában vidám, kreatív foglalkozásokat tartanak, 3 éves kor felett pedig gyermekfelügyelet vehető igénybe.

  • Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió
  • Csomag ára: 84 900 Ft helyett 46 900 Ft

4 csillagos pihenés az Elizabeth Hotelben, fürdőbelépővel

Elizabeth Hotel Gyula****

Álmok Hete szallasguru

A gyulai vár és az Almásy-kastély szomszédságában található Gyula egyik legszebb szállodája, az Elizabeth Hotel. Elegáns szobák, félpanziós ellátás és belépő a Gyulai Várfürdő strand- és gyógyfürdőjébe, mindez 45 %-os kedvezménnyel. Az utalvány egészen december 23-ig felhaszálható, így akár egy téli pihenés is beütemezhető az üdülővárosban.

  • Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió
  • Csomag ára: 86 900 Ft helyett 47 990 Ft

Wellness Balatonfüreden, a Hotel Silverine Lake Resortban

Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred****+superior

Álmok Hete szallasguru

Extra hosszú felhasználással, 2020. márciusig érvényes a balatonfüredi hotelbe szóló utalvány, amely 2 fő részére nyújt félpanziós ellátást. A négycsillagos szállodában kipróbálhatod a vízparti finn szaunát, a gőzfürdőket vagy a sókamrát, van melegvizes medence és a gyermekmedence, valamint fitness terem is. A szobák berendezését harmónia és visszafogott elegancia jellemzi, amelyet a páratlan balatoni panoráma tesz teljessé. Kipróbálnád?

  • Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió
  • Csomag ára: 91 900 Ft helyett helyett 47 900 Ft

Luxus pihenés Kecskeméten, hétvégén is felár nélkül!

Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont ****

Álmok Hete szallasguru

Most 40%-kal olcsóbban pihenhetsz Kecskemét négycsillagos hotelében, a Four Points by Shearont szállodában, akár hétvégén is felár nélkül! Hangulatos szobák, gazdag büféreggeli kínálat, friss kávé és udvarias kiszolgálás. Mindehhez ingyenes internet, ásványvíz bekészítés és kiváló gasztronómia társul. A szálloda legfelső szintjén kialakított wellness részlegben úszómedence, jacuzzi, szaunák, gőzfürdő és relaxációs szoba segíti egy fárasztó nap után a feltöltődést. Ja és mindez Budapesttől csak 1 órás autóútra!

  • Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió
  • Csomag ára: 95 900 Ft helyett 57 800 Ft

Ötcsillagos luxus pihenés Tarcalon, az Andrássy Rezidencián

Andrássy Rezidencia Wine & Spa Hotel Tarcal*****

Andrássy Rezidencia Wine & Spa Hotel Tarcal*****

Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodája Tarcalon, gyönyörű, rusztikus környezetben várja vendégeit. Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa kiemelkedően magas minőségi színvonalon kínálja a wellness, spa és gasztronómia legjavát. Az Andrássy család egykori rezidenciájában került kialakításra a kifinomult ízléssel megálmodott, stílusos wellness szálloda, amely 41 szobával, spa & wellness részleggel, illetve Tokaj-Hegyalja egyik legjobb éttermével rendelkezik.

  • Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió
  • Csomag ára: 138 000 Ft helyett 79 500 Ft

Varázslatos őszi wellness élmények Galyatetőn

Hunguest Grandhotel Galya Galyatető ****

Akár ősszel, akár a téli hónapokban látogattok el Galyatetőre, az ország második legmagasabb csúcsára, garantáltan varázslatos természeti környezetben pihenhettek. A Hunguest Grandhotel Galya az Álmok Hete keretében 44 %-os kedvezménnyel kínálja csomagját, amelyben félpanziós ellátás, az Aqualand ingyenes használata és animátorok által szervezett programok szerepelnek. A környék sportlehetőségei kimeríthetetlenek: nyáron erdei gyalogtúrák, éjszakai fáklyás túrák, íjászat, lábtengópálya, télen a mátraszentistváni sípálya, valamint Galyatetőn sífutó pálya áll a vendégek rendelkezésére.

  • Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió
  • Csomag ára: 85 000 Ft helyett 48 000 Ft

Ötcsillagos wellness élmény Debrecenben az egész családnak!

Hotel Divinus Debrecen*****

Hotel Divinus Debrecen *****

Ha ötcsillagos wellness pihenés az álmod, irány Debrecen! A cívisváros zöldövezeti részén, a Nagyerdőn található Divinus Hotel amerikai büféreggelivel, svédasztalos vacsorával és minden igényt kielégítő wellness részleggel várja vendégeit, most 35%-kal kedvezőbb áron! Úszás után próbáld ki a mézes-, sós-, jeges-mentás vagy sörös szauna szeánszot, relaxálj a fény- és aromaterápiás gőzkabinban, majd kóstolj meg egy idénygyümölcsökből készített gyümölcsturmixot a wellness bárban!

  • Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió
  • Csomag ára: 107 800 Ft helyett 69 900 Ft

+ 1 Bakancslistás utazás: 4 nap Norvégiában, sarki fény túrával!

Hotel Scandic Grand Tromso ***

Álmok Hete szallasguru

A Te bakancslistádon is szerepel a sarki fény megfigyelése? Most itt az alkalom, hogy kipipáld ezt az élményt, hiszen a szallasguru.hu oldalán közel 40 %-kal olcsóbban juthatsz hozzá az utalványhoz. A csomag tartalmazza a repülőjegyet és illetéket, 3 éjszaka szállást, valamint egy egész estés, vezetett sarki fény túrát. Ne gondolkozz sokáig, Norvégia csak Téged vár!

  • Csomag tartalma: 2 fő, 3 éj, reggeli, szállás + repülőjegy, illeték
  • Csomag ára: 789 900 Ft helyett 499 900 Ft

Valósítsd meg álmaidat és vásárolj kedvezményes wellnessutalványt az Álmok Hete idején! Még több ajánlat a szallasguru.hu oldalán >>

(fotók: szallashu, szallasguru.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%