Romantikus búvóhelyekCsaládi kiruccanásNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásWellness + Hotelek

Dolce vita – szálláshelyek, ahol jacuzzis szoba vár

2 perces olvasási idő

Néha mindenki megérdemel egy kis kényeztetést, amolyan igazi dolce vita életérzést. Az édes élet mindenkinek mást jelent, de abban talán egyetérthetünk, hogy egy jacuzzis vagy pezsgőfürdős szoba sokat tud tenni azért, hogy testileg, lelkileg feltöltődjünk. Legyünk most kicsit hedonisták, és engedjünk meg magunknak némi luxust! Ajánlónkban szuper jacuzzis szálláshelyek közül válogattunk, ahol a szobához saját jacuzzi vagy pezsgőfürdő is tartozik, ráadásul mindenki találhat köztük az igényeinek és pénztárcájának megfelelőt.

Dolce vita – szálláshelyek, ahol jacuzzis szoba vár

Onyx Luxury Sárvár – pezsgőfürdős kényeztetés romantikázni vágyó pároknak

A sárvári Onyx Luxury 2 fős apartmanja igazán romantikus választás, ha szeretnénk kicsit kettesben elvonulni, és néhány napot pihenéssel tölteni. Az aparthotel szolgáltatásai minden igényt kielégítenek, még saját étterem is tartozik hozzá. Ha a Lakosztályt vagy Luxus apartment választjátok, saját pezsgőfürdőtök is lesz. A szálláshely nagy előnye, hogy nincs előrefizetési és lemondási díj, így 100% pénzügyi biztonság mellett foglalható.

Vadkert Major Sárvár – pezsgőfürdős lakosztály családoknak

Még mindig maradunk Sárváron, mégpedig egy olyan idilli környezetben, melyet azoknak ajánlunk, akik szeretnek madárcsicsergésre ébredni, és élvezik a természet közelségét. A Vadkert Major pezsgőfürdővel ellátott, udvarra néző 4 fős deluxe lakosztálya 2 hálótérrel rendelkezik, így családok is bátran választhatják. A szobához tartozó pezsgőfürdő mellett még számos extra szolgáltatással igyekeznek még kényelmesebbé tenni az itt töltött időt: van saját éttermük, Szaunaházukban pedig különféle wellness szolgáltatásokat is igénybe vehetünk.

Élmények kicsiknek és nagyoknak Sárváron:

La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad – az exkluzív élmények szállása

A felújított szilvásváradi La Contessa Kastélyhotelben eltölteni néhány éjszakát már önmagában is exkluzív élmény, de ha igazán luxus körülmények között szeretnénk pihenni, válasszuk az Udvarház 4 fős lakosztályát, melynek külső teraszán március 15-től november 15-ig jakuzzi is üzemel.

Ha ez önmagában nem lenne elég csábító, mutatunk 5 okot, amiért látni kell Szilvásváradot:

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel Miskolctapolca – luxus minden mennyiségben

A miskolctapolcai Calimbra Wellness és Konferencia Hotel bármelyik szobája remek választás, hiszen a szálloda szolgáltatásait valódi luxus körülmények között élvezhetjük. Ám, ha nem elégszünk meg ennyivel, és szívesen élveznénk egy lazító pezsgőfürdőt a párunkkal kettesben, válasszuk a superior lux franciaágyas szobájukat, ahol erre is lesz lehetőség.

A hotel ráadásul nemrégiben újult meg, ha bővebben is olvasnátok róla, kattintsatok az alábbi linkre:

Gunaras Dombóvár, ha elkerülnétek a tömeget

A gyógyfürdőjéről híres Dombóvár azoknak lesz kitűnő választás, akik nem csak a szálláson, de a kirándulások alkalmával is szívesen kerülnék a tömeget. Erkélyes deluxe kétágyas szobájuk teraszán egy jakuzzi is helyet kapott, így teljes kényelemben relaxálhatunk.

A stílusos Takler Kúria Szekszárd

Szekszárdot a finom borok miatt is imádjuk, de maga a város is nagyon hangulatos. Ha egy igazán stílusos szállást keresünk, a Takler Kúria tökéletes választás lesz, hiszen itt minden az eleganciáról és a kényelemről szól, pláne, ha a tetőtéri executive két fős lakosztályát foglaljuk le, melyhez saját pezsgőfürdő is tartozik.

Szekszárdi városnézős programok:

Hotel Azúr Siófok minden évszakban

Ki mondta, hogy Siófokra csak nyáron érdemes menni? Bár a Balaton vizét csak akkor élvezhetjük, de a Hotel Azúr szolgáltatásai révén minden évszakban megfelelő feltöltődést biztosít a vendégeinek. Ha pezsgőfürdős szobában romantikáznátok, válasszátok a Superior Suite 2 fős lakosztályukat.

Programajánlónk:

Homoki Lodge Nature Quest Resort Ruzsatanya pezsgőfürdős bungalókkal

Ha igazán különleges élményre vágytok, irány Ruzsatanya! Már önmagában egy bungalóban tölteni néhány éjszakát is hatalmas élmény, de ha mindezt luxus körülmények között tehetjük, ahol még pezsgőfürdő is van, az maga a földi Paradicsom!

Hunguest Hotel Pelion Tapolca – gyógyulás és feltöltődés egy helyen

A tapolcai Hunguest Hotel Pelion különlegessége, hogy a gyógyulni vágyó vendégek a szállodából egy közvetlen folyosón keresztül juthatnak a gyógybarlangba. Akik csak kikapcsolódás céljából pihennek itt, azok számtalan színvonalas wellness szolgáltatás közül válogathatnak, sőt, a szálláshely 4 lakosztálya jakuzzival is rendelkezik.

Ha bővebben is olvasnátok a hotelről és a környékbeli programlehetőségekről, kattintsatok ide további információkért:

Privát terasz és jakuzzi a Boutique Hotel Annuskában Balatonfüreden

A Boutique Hotel Annuska az egyik legkapósabb balatonfüredi szállás, ami nem is csoda, hiszen a felújított szálláshely olyan egyedi dizájnt kapott, ami miatt nem kevés extrát ad az ott töltött pihenéshez. Ha privát jakuzziban szeretnétek ellazulni, válasszátok a földszinti deluxe franciaágyas szobájukat!

Füredi programajánlónk:

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár – ahol átélheted a nemesek fényűző mindennapjait

A Kastélyhotel Sasvár Resort a hazai szállások között az egyik legelegánsabb, ahol minden a fényűzésről szól. A csodásan berendezett szobákban minden eltöltött perc élmény, pláne, ha olyat választunk, ahol hidromasszázs kád is van.

Pezsgőfürdős romantika a debreceni Régi Posta Fogadóban

A debreceni Régi Posta Fogadó minden szobájának berendezésében van valami különleges, ami miatt azonnal beleszeret az ember. Ha egy romantikus hétvégére készültök a pároddal, mindenképpen a földszinti romantik franciaágyas szobájukat ajánljuk, melyhez saját pezsgőfürdő is tartozik.

Programajánlónk a városban:

Ne habozzatok, foglaljatok le most a jacuzzis szálláshelyek közül egyet, hiszen a legtöbbnél nincs előrefizetés vagy lemondási díj, így nincs veszíteni való >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
71%
Imádom
Imádom
14%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
14%