Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásHegyek-völgyekŐszi élményszüretProgramok hétvégéreTavaszi zsongásWellness + Hotelek

Erdei hosszú hétvége lenyűgöző vadászhotelekben

2 perces olvasási idő
erdei hétvége vadászhotelekben

Madárcsicsergés az ablak alatt, erdei séták, friss levegő, távolban legelésző őzek… Ugyan ki ne szeretne ilyen környezetben lazítani és egy erdei hosszú hétvége alkalmával, vadászhotelekben kipihenni a hét fáradalmait? A következő hotelekben és vadászházakban minderre van lehetőség, sőt még ennél is több élménnyel és programmal várják a vendégeket.

erdei hétvége vadászhotelekben

Erdei hétvége vadászhotelekben

Kőkapu Vadászkastély és Hotel Nagyhuta***

A Zemplén mélyén megbújó Kőkapu vadászkastélyban 5 db igényesen berendezett, napjaink luxusával felszerelt lakosztály található, gyönyörű kilátással a környező hegyekre és a méregzöld víztükrű horgász- és csónakázó tóra. A vadászkastély mellett egy háromcsillagos hotel, apartman- és rönkházak is várják a vendégeket. Gyerekbarát szálláshely, 4 éves kor alatt ingyenes!

„Gyönyörű környezetben, szép hegyekkel övezve, romantikus vadászkastély eredeti, elegáns berendezéssel, jó minőségű wellness lehetőséggel, jó étteremmel. Kiváló kiindulási hely túrázáshoz, illetve Zemplén csodáinak felfedezéséhez” (vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

Tovább a szálláshely oldalára >>

Forster Vadászkastély és Szálloda Bugyi***

erdei hétvége vadászhotelekben

Festői szépségű környezetben, több hektáros őspark ölelésében található a XIX. század végén épült Forster Vadászkastély és a Vadászcsárda, illetve itt épült fel a Forster Vadászkastély Szálloda. Csendes, nyugodt környezetben, tradicionális magyar ízekkel, program lehetőségekkel várják a vendégeket a 123 férőhelyes szállodában. Szobák felszereltsége: sarokkádas, fekvőkádas vagy zuhanykabinos fürdőszobák, mini bár, WIFI hozzáférés, hajszárító.

Kattints a további részletekért >>

Újhuta Kastélyszálló Háromhuta

Egy főúri vadászkastély minden kényelmét élvezhetik azok a vendégek, akik a háromhutai Újhuta Kastélyszállót választják pihenésük helyszínéül. Sőt, még annál is többet, hiszen a szálláshely 150 m2 területű wellnessrészlegén finn szauna és beltéri medence is található, emellett tökéletes kiindulópontja az erdei sétáknak és túráknak. A XIX. századi stíluselemeket megőrző kastélyban 3 lakosztály és 18 szoba kapott helyet. Tökéletes hétvége erdei környezetben, a legszebb hazai vadászhotelekben.

Tovább a kastélyszálló oldalára >>

Apponyi Kiskastély Medina****

Budapesttől egy órára, egy Tolna megyei faluban találjuk az Apponyi Kiskastélyt, itt valóban elbújhatunk a világ zajától. Különös oázis ez, ahol összesen hét, különböző stílusú szoba, szauna, jacuzzi és kültéri medence várja a vendégeket. Olyan érzésünk lehet, mintha a kastélyban élő tulajdonos családhoz vendégségbe érkeznénk, éppen mint Apponyi Rezső korában, csak ő éppen nem tartózkodik itthon.

Még több fotó és információ a szállásról >>

Szidónia Kastélyszálloda Röjtökmuzsaj****

erdei hétvége vadászhotelekben

A Soprontól 20 km-re fekvő romantikus kastélyszállóban a régi idők hangulata találkozik a jelen kor kényelmével. Az 1000 m2 területű wellnessrészlegen a szálloda vendégei ingyenesen használhatják az beltéri medencéket, gőzfürdőt, a finn szaunát és a gőzkamrát. A hotelben a magyaros ízek és a helyi specialitások jellemzik a gasztronómiát, de a laktózmentes, gluténmentes vagy vegetáriánus vendégek is megtalálják itt a nekik készült finomságokat. Gyerekbarát hotel (4 éves korig ingyenes), ahol gyerekágyneműt, fürdetőkádat, asztali etetőszéket, kiságyat is igényelhetnek a vendégek, emellett játszószoba és játszótér is a legkisebbek rendelkezésére áll.

Kattints a további részletekért >>

Andrássy Rezidencia Wine & Spa Hotel Tarcal*****

Tokaj-Hegyalja mesés vidékén, Tarcalon, gyönyörű, rusztikus környezetben található az Andrássy család patinás egykori rezidenciája. A stílusosan kialakított ötcsillagos wellness szálloda 41 szobával, spa & wellness részleggel, illetve Tokaj-Hegyalja egyik legjobb éttermével várja a vendégeket.

erdei hétvége vadászhotelekben

„Nagyon exkluzív a rezidencia. Kifinomult egyben modern. A személyzet kiváló. Nagyon kedves és nem tolakodó, mindig segítőkészek voltak. Wellness része tökéletes. Az étterem elsőosztályú, nagyon jó ötlet, hogy vacsora nem svédasztal. A borkostolót csak ajánlani tudom. Biztos, hogy vissza fogunk még ide térni.” (vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

Tovább a hotel oldalára >>

Prónay-kastély Alsópetény****

Bár nem kifejezetten vadászkastély, az alsópetényi Prónay-kastély XVIII. századi hangulatával, berendezésével mindenképp helyet követel magának ebben a listában. A szálláshely 24 db kétágyas fürdőszobás szobával és 4 lakosztállyal rendelkezik. A Fürdőház szolgáltatásai – 5×10 m-es beltéri, ellenáramoltatós úszómedence, jakuzzi, szauna, gőzkabin és sókamra, nyugágy – igazi felüdülést, wellness élményt nyújtanak a festői környezetben.

Még több fotó a kastélyszállóról >>

Hotel Kardosfa Zselickisfalud***

Kardosfa – a valamikori Esterházy erdészlak, majd vadászház – a Zselici dombvidék 8.300 ha nagyságú vadászterületén, Kaposvártól 20 km-re található. A háromcsillagos hotelben kialakításra került 23 db szoba 48 férőhellyel, egy 60 fős – modern technikával felszerelt – konferenciaterem, továbbá a szálloda része egy 56 fő befogadására alkalmas étterem is. A régi, hagyományos magyar ízek mellett változatos, diétás- és vadételeket is tartalmazó étlap szolgálja ki a vendégek igényeit, és a reformkonyha kedvelői is csillapíthatják itt éhségüket.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Hódos-éri Vadászház Hotel Bakonyszentlászló ***

A Bakony északi lábánál, mesés erdei környezetben található a Hódos-éri vadászház, amely nemrég teljes felújításon esett át. A szálláshely egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyó vendégeit, és a háziállatokat is szívesen látják. A kertben szabadtéri főzési lehetőségek, pl. bográcsozási, szalonnasütési hely és tűzifa is rendelkezésre áll.

„Tökéletes hely a kikapcsolódásra. Bőséges és finom reggeli és vacsora, melyet a gondnok bácsi varázsolt elénk minden nap. A gyerekeknek felejthetetlen élmény volt az őzike az udvarunkon, aki rendszeresen látogat el a vadászház területére és eszegeti a fáról lehullott magvakat.” (vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

Kattints a további részletekért >>

Pénzpataki Vadászház Répáshuta

A Bükk-hegység szívében, Bükkszentkereszt és Répáshuta között fekszik Pénzpatak, Miskolctól 12 perc autóútra. Tökéletes búvóhely azoknak, akik csendre, nyugalomra, kristálytiszta levegőre, családias hangulatra vágynak. A közel 600 méteres tengerszint feletti magasságával, ez hazánk legmagasabban fekvő vadászháza, amely összesen 20 fő elhelyezésére alkalmas. Minden szoba televízióval és hűtővel felszerelt, valamint saját zuhanyzós fürdőszoba tartozik hozzájuk.

erdei hétvége vadászhotelekben

A környék nem szűkölködik programlehetőségekben sem, hiszen az erdei tanösvények, kincsvadászat túraútvonalai, helyszíni távcsöves bemutató („csillagvadászat”), a közeli barlangok varázsa, a bükki füvesember gyógypatikája, a bükkszentkereszti gyógyító kövek, mind a test és a lélek felfrissülését szolgálják.

Még több fotó és információ a szállásról >>

+1 Programajánló: Hunor Vadászati Kiállítás – Vásárosnamény

erdei hétvége vadászhotelekben

A Hunor Vadászati Kiállítás Vásárosnaményban, a Bereg szívében várja Kedves Vendégeit. A kiállítás interaktív módon, hang-és képanyagok segítségével mutatja be 4 kontinens vadásztrófeáit.

TIPP: Ha a szallas.hu-n foglalsz, 10 % kedvezményt kapsz a belépőjegy árából!

Nézz körül szállásajánlataink között és találd meg a tökéletes hotelt vagy apartmant! >>

Ha tetszett a vadászkastélyokról szóló cikk, olvasd el további szállásajánlóinkat is:


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%