TOP10 elegáns kastélyszálló Magyarországon

PirosKalaposLány 2018-10-26
piros-kalapos-lany

Elegancia, kényelem, élmények. Ezt ígéri a következő 10+1 kastélyszálló, amelyek Magyarország legszebb vidékein, főúri körülmények között várják a vendégeket. A nemesi hangulat garantált, már csak az a kérdés, mivel töltjük el az időt ezekben a csodás hotelekben!

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

A Sasvár Resort Kastélyhotel Magyarország egyik legszebb vidékére, a Mátra domborulatai közé invitálja vendégiet. A hotelben 53 szoba és 5 lakosztály  került kialakításra.

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

A vendégek három épületszárny közül választhatnak, amelyeket föld alatti folyosó is összeköt, valamint ezen keresztül érhető el az elegáns élményfürdő. A fürdőben víz alatti masszázzsal, ellenárammal működő medence, pezsgőfürdő, szauna és gőzfürdő, szolárium, masszázs, fitness terem és napozó terasz található.

További információk a szállodáról >>

Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal ****

A bikali Puchner Kastélyszállóban gyönyörű környezetben ötféle szálláshangulat várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. A Kastély az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője, mintha a Habsburgok korába csöppentünk volna vissza. A reneszánsz Palota szobáiban és lakosztályaiban a Mátyás király korabeli főúri kényelem élvezetének különleges érzését élhetjük át.

Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal ****

A hotel valódi wellness fellegvár: Francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér, VIP fürdő és reneszánsz palotafürdő várja a wellness szerelmeseit.

Még több fotó a szállodáról >>

La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad ****

Az Egertől 25 km-re, Szilvásváradon található La Contessa Kastélyhotel – a Pallavicini őrgrófi család egykori birtoka – a rég letűnt idők eleganciáját és nyugalmát kínálja 80 kétágyas szobájával és 650 m2-es wellness részlegével. A szobákban elegáns olasz bútorok és nemes anyagú függönyök garantálják a hamisítatlan kastély élményt, melyek a modern kor elvárásainak megfelelően kerültek kialakításra.

La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad ****

A Bükk lábánál, a közel 7 hektáros ősparkban fekvő neobarokk kastély 2009 óta megújulva, ugyanakkor régi pompáját megőrizve köszönti vendégeit.

Foglald le most szállásod az elegáns kastélyhotelben! >>

Batthyány Kastélyszálló Zalacsány****

A szálloda csendes, nyugodt, 10 hektáros parkosított környezetben, Zalacsány szélén fekszik. A több száz éves épületet ölelő parkban szabadtéri termál medence, gyermekjátszótér, strandröplabda, minigolf, footgolf, teniszpályák, lengőteke, grillterasz, és bár található.

Batthyány Kastélyszálló Zalacsány ****

Számos sportolási lehetőség, lelkes animátorok által szervezett programok, korlátlan wellness használat garantálja a teljes kikapcsolódást.

Szállásfoglalás >> 

Szidónia Kastélyszálloda Röjtökmuzsaj ****

A romantikus kastélyszállóban, Röjtökmuzsajon bárki megérezheti a régi idők hangulatát, de élvezheti a jelen kor kényelmét is.

Szidónia Kastélyszálloda, Röjtökmuzsaj

Testi-lelki-szellemi megtisztulást, felfrissülést, angyali étkeket, különleges erőteret, békességet és kényeztetést ígér a Szidónia Kastélyszálló Soprontól mindössze 20 km-re, a wellness, a pihenés, a konferenciák és rendezvények különleges világában.

Még több fotó a szállodáról >>

Hercegasszony Birtok Mezőtúr ****

Az Alföld apró szegletében, a Körös túrtői holtágának közvetlen vízpartján megnyitotta kapuit a hotelként újjáépült mezőtúri Hercegasszony Birtok, amely a vidék és a stílus ötvözésével idézi fel a 30-as évek nemesi életének hangulatát.

Hercegasszony Birtok Mezőtúr ****

A wellness részlegben jakuzzi, úszómedence, finn- és infraszauna nyújt különleges, stresszoldó élményt a 21. század emberei számára, akik pár napra elmenekülnének a város zajától. Az étteremben helyi gasztronómiai specialitásokkal fokozzák majd a stílusos vidék feledhetetlen élményét, amit nyáron óriási grillterasz tesz teljessé.

További információk a szállodáról >>

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák ****

Az 1748-ban épült egykori Teleki-Degenfeld kastély az egyik legszebb barokk kastélyok közé tartozik, jelenleg  27 db kétágyas fürdőszobás szobával és lakosztállyal várja vendégeit.

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák ****

A Kastély főépületi szobák alapterülete, korhű berendezése, süvegboltíves mennyezete és a teljes miliő tökéletesen felidézi a XVIII. század eleganciáját. A kastély parkjában, a főépülettől 50 méterre található régi fogadó épületében került kialakításra a Sonya Wellnes Health & Beauty Központ, amelyben ellenáramoltatású medence, jacuzzi, szauna, wellness pihenő, wellness koktélbár, Sonya Wellness superior szoba és Sonya Wellness lakosztály található.

További részletek >>

 

Apponyi Kiskastély Medina****

A Budapesttől 1 órára, Tolnában fekvő falucskában, Medinán megbúvó Apponyi Kiskastély egy XIX. századi középnemes életének, miliőjének és korának lenyomata – falusi bájjal fűszerezve.

Apponyi Kiskastély Medina ****

Az épület egy részét lakó tulajdonos családhoz mintha vendégségbe érkezne…mint Apponyi Rezső korában, akárha a gróf vendége lenne…csak ő éppen nem tartózkodik itthon.

Szállásfoglalás >>

Prónay-kastély Alsópetény ****

A Budapesttől 40 km-re fekvő alsópetényi Prónay-kastély 24 db kétágyas fürdőszobás szobával, és 4 lakosztállyal rendelkezik.

Prónay-kastély Alsópetény ****

A vendégház apartmanjai és szobái, valamint a fürdőház wellness szolgáltatásai hosszabb tartózkodásra teremtenek lehetőséget és biztosítanak kellemes időtöltést a vendégeknek.
A fürdőház szolgáltatásai – 5×10 m-es beltéri, ellenáramoltatós úszómedence, jakuzzi, szauna, gőzkabin és sókamra, nyugány – igazi felüdülést, wellness élményt nyújtanak a XVIII. századi környezetben.

Még több fotó a kastélyról >>

Gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal ****

A Tokaj-hegyaljai borvidék szívében, Tarcalon található Gróf Degenfeld Kastélyszálló festői környezetben, szeretettel várja a kitűnő borokat, természetet szerető, igényes kikapcsolódásra vágyó vendégeket.

Gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal ****

A 100 hektáros Gróf Degenfeld szőlőbirtok központjában álló, egykori kúriából kialakított négy csillagos, kastélyszállodában húsz kétágyas szoba és egy lakosztály áll a vendégek rendelkezésére. A vendégszobák a régi idők hangulatát a jelen kényelmével ötvözve nyújtanak kellemes élményt a vendégek számára.

Szállásfoglalás >>

+ 1 Újhuta Kastélyszálló Háromhuta

Az újhutai völgybe érkező vendégeket impozáns látvány fogadja a korabeli stíluselemeket megőrző kastélyszállót megpillantva. A tornyokkal ellátott, fehérre festett falak, zöld zsalugáterekkel, a fő homlokzaton napórával a XIX. századba repítik a látogatókat. Az idillikus környezetet a gondozott park, a halastó, a környező erdők és a csörgedező patak teszik vonzóvá.

A főúri vadászkastély hangulatát idéző épület első emeletén 3 db lakosztály, 6 db kétágyas és 1db kétágyas akadálymentes szoba található. A tetőtérben további 11 db kétágyas szoba várja a pihenni vágyókat.

További részletek a kastélyszállóról >>

Századfordulós hangulat Lillafüreden:

Századfordulós hangulat és természetközeli élmények? Irány Lillafüred és a Hotel Palota!