Wellness + HotelekToplisták

Felfedezésre váró kincsek: országjárók TOP10 kedvenc hotele

1 perces olvasási idő

Az utazás önmagában nagy élmény, de mi lenne akkor, ha a megérkezés is az lenne? Felejtsd el az átlagos, unalmas szálláshelyeket, mert most összegyűjtöttünk 10 különleges hotelt a 2024-es nyaralásokhoz! Böngészd át listánkat, tervezd meg, hová indulsz és foglald le már most az idei utazásaidat! 

1. Balatonalmádi: Hunguest Hotel BÁL Resort****

Érezd az arcodon a Nap simogató sugarait a pihe-puha ágyban ébredve a Balaton-partján magasodó, modern Hunguest Hotel BÁL Resortban****! A meseszép szobád hatalmas ablakai mögül a magyar tenger végtelen panorámája kacsint rád. Járj utána, miféle fantasztikus ételeket rejt a konyha, illetve milyen élményeket kínál a wellnessoázis

2. Pécs: Fibula Residence Felnőttbarát Hotel & Wellness****

Pihentető pillanatokban nem lesz hiány a Fibula Residence Felnőttbarát Hotel & Wellnessben**** sem. Ez a csodálatos szálloda exkluzív légkört varázsol a nyaraláshoz minden 14 év feletti vendégnek. Pezsgőfürdőzz, szaunázz és pár hossz úszás után nyújtózz el kényelmesen a növényfal előtti nyugágyon!  

3. Zsámbék: Szépia Bio & Art Hotel****

Finom elegancia és a tulajdonosok saját művészeti alkotásai teszik különlegessé a Szépia Bio & Art Hotelben**** tett látogatásod. Ám, ez persze még nem minden. A szebbnél szebb szobákon túl tuti elbűvöl majd az élménymedencés, gőzfürdős wellnessrészleg. A remek szabadidős, sportolási lehetőségek után pedig megtömheted a hasad az ízgazdag étteremben.

Kirándulás a Zsámbéki Romtemplom környékén >>

4. Visegrád: Patak Park Hotel***

Csavard magad köré a fürdőlepedőt és telepedj be az erdei panorámás finn szaunába a Patak Park Hotelben***! Az izzasztó kalandot követően várnak a szabadtéri pezsgőfürdő buborékai, a hamisítatlan magyar ízekkel játszó étterem ételei vagy a domboldalon kialakított, 6 állomásos Fitness Liget

5. Szilvásvárad: Szalajka Fogadó***

Elképesztő gasztronómiai utazásra csábít a kiváló konyhával rendelkező Szalajka Fogadó*** is, ahol mennyei vadételeket rendelhetsz. Barangold be a környék izgalmas túraútvonalait gyalog vagy kerékpárral, majd hódolj a wellness örömeinek a többféle szaunával, illó kamrával, sószobával és medencével!

6. Keszthely: Hotel Bacchus***

Az édes élet kiapadhatatlan kincsestára rejtőzik a Hotel Bacchusban***, melyben egy több mint 1000 tárgyból álló bormúzeumot is kialakítottak. A lágy textilekkel, megnyugtató színekkel megálmodott, barátságos szobákban zavartalan lesz a feltöltődésed. Egy kiadós reggeli után pedig belevetheted magad a városnézésbe.

7. Egerszalók: Hunguest Saliris****

Öltsd magadra a kényelmes fürdőköntöst, bújj bele a papucsodba, és irány a Hunguest Saliris**** mesebeli fürdője! Ezt a luxus kikapcsolódást sosem felejted el, melyről a 17 medence, az elképesztő szaunavilág, illetve a fantasztikus kezelések is gondoskodnak. A szép környezet, valamint a szálláshely étterme már csak grátisz lesz. 

Egyedülálló természeti csoda Egerszalókon >>

8. Balatonfüred: Danubius Hotel Annabella***+superior

„A Balaton északi partjának fővárosában” lelhetsz rá a vízparthoz közeli Danubius Hotel Annabella***+superiorra, mely igazi gyermekparadicsom. A szálláshely az év 365 napján remek választás, hiszen télen a beltéri wellnesst, nyáron a privát strandot élvezheted. A csobbanás mellett ráadásul szuper szórakozási lehetőségek közül szemezgethet a család. 

9. Kecskemét: Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel****

Kevés festőibb helyre foglalhatnál szállást idén, mint a Granada Konferencia Wellness és Sport Hotelbe****. Az erdő karjaiba zárt szálloda varázslatos kerttel és tóval kápráztat el, míg a wellness teljes testi-lelki feltöltődést biztosít. 

10. Hajdúszoboszló: Hunguest Hotel Apollo****

Ahogy elmerülsz a Hunguest Hotel Apollo**** medencéinek ölelésében, minden gondodat magad mögött hagyod. Lazíts a gyógymedencében vagy a méregtelenítő szaunákban, mert a kiadós wellnesst követően egy gyönyörű szobában szenderülhetsz el. Foglalj még ma!

Reméljük, sikerült segítséget nyújtanunk az idei nyaralás megszervezéséhez. Ha megtaláltad a legvonzóbb szálláshelyet, foglald le pár kattintással oldalunkon >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
83%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
17%
85 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Kastélyok és várak

    Fedezd fel az ország leggyönyörűbb kastélyait a Szallas.hu NAGY TÉRKÉPES KASTÉLYGYŰJTEMÉNYÉNEK segítségével!

    15 perces olvasási idő
    9.6
    Wellness + Hotelek

    Felnőttbarát éden a Balaton-parton

    1 perces olvasási idő
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő