Horvátország

Top 10 horvátországi apartman 2024-re – foglalj február 18-ig előfoglalási kedvezménnyel

2 perces olvasási idő

2024 az utazás éve, így érdemes már most lefoglalnod azt a horvátországi apartmant, ahol a nyaralásodat szeretnéd eltölteni. Ismerd meg a szomszédban található, mesés helyszín adottságait, fedezd fel a tájakat, és merülj el a kristálytiszta tengerben pihenésed alatt. Melyik top 10 horvátországi apartmant ajánljuk a kikapcsolódáshoz? Lássuk a listát.

Mielőtt lefoglalnád a horvátországi apartman valamelyikét:

Foglalj most akciós belföldi és horvátországi nyaralást február 18-ig! Keresd az Előfoglalás 2024 felirattal ellátott kedvezményes árakat, és csapj le a legjobb ajánlatra!

Horvátországi ajánlatok előfoglalási kedvezménnyel >>

Mit kell tenned a szuper árakért?

Foglald le a nyaralásod február 18-ig és készülj fel a felejthetetlen kikapcsolódásra! A promócióban résztvevő, jelvénnyel jelölt szálláshelyek „Előfoglalás 2024” felirattal ellátott akciós árai 2024.01.17 – 02.18. között foglalhatóak.

Belföldi foglalás esetén 2024.01.17 – 08.31. között, míg horvátországi pihenésnél 2024.01.17 – 09.30. között és élvezheted a szabadságod!

FONTOS!: Az Előfoglalás 2024 kedvezmény azon belföldi utazásoknál vehető igénybe, ahol a távozás napja legkésőbb 2024. augusztus 31. dátumra esik vagy azon horvátországi utazásoknál vehető igénybe, ahol a távozás napja legkésőbb 2024. szeptember 30. dátumra esik.

Íme a Top 10 horvátországi apartman, ahová előfoglalhatsz:

1. Apartman Lili Crikvenica

Élvezd a meseszép kilátást az Apartman Lili teraszáról, amely Crikvenicában található. A szállás párok számára ideális, így tervezhetsz egy romantikus elvonulást 2024 nyarára. Ingyenes parkolóval, extra nagy és tágas szobákkal, kedves vendéglátással várnak, a hely tulajdonosa angolul és németül is remekül kommunikál.

A tengerpart 500 méterre található, amelyet egy kényelmes séta során könnyen elérhetsz. Fedezd fel ezt a kedvelt tengerparti várost és szállj meg ebben a kényelmes horvátországi apartmanban.

2. Apartmani Ivka Vir

Egy kedves házaspár adja bérbe az Apartmani Ivka szállást Virben, akik magyarul is beszélnek. A tiszta vendégház két részre van osztva, így akár több család is érkezhet egyszerre erre a helyre. A tengerpart mindössze 300 méterre található, a közelben éttermek és boltok is megtalálhatóak, így minden adott egy tökéletes nyaraláshoz.

A parkolás ingyenes, az apartmanok jól felszeretlek, a környezet pedig csodás. Ismerd meg Vir szigetét a kikapcsolódásod alatt és foglald le ezt a bájos horvátországi apartmant még ma!

Ezek a legjobb strandok és látnivalók Vir szigetén >>

3. Apartmani Anton Crikvenica

Crikvenica egyik csendesebb utcájában található az Apartmani Anton, ahol összesen 8 fő fér el kényelmesen. A szobák nagy terasszal és tengerre néző kilátással rendelkeznek, így akár egész nap csodálhatod a kristálytiszta vizet. A tenger partja pár percnyi sétára található, a közelben pedig több étterem és számos bolt is helyet kapott.

Minden szoba klímával hűthető, így a nagy melegben is kellemes hőmérsékletű szobába térhetsz haza a pancsolás vagy a kirándulás után. A kedves szállásadó mindent megtesz a kényelmedért, a szobák jól felszereltek és tiszták. Ez a horvátországi apartman kiváló lehet egy felejthetetlen pihenésre.

Kedvezményes horvát szállások >>

4. Apartmani Amfora Umag

Umag az utóbbi években rendkívül népszerű üdülőhellyé vált, ami nem is csoda, hiszen remek helyen található. Az Apartmani Amfora pár utcára fekszik a tengerpartjától, gyönyörű udvarral, hatalmas kültéri medencékkel és gyerekpancsolóval várja a vendégeket.

A helyszínen akár gyerekfelügyeletet is kérhetsz, valamint számtalan animációs programmal kedveskednek a gyerekes családoknak. Kényelmes szobák, kedves személyzet és finom ételek is a rendelkezésedre állnak, ha ezt a horvátországi apartmant foglalod le.

Fontos információ az ide utazók számára: Mielőtt elfoglalnád a szállást, az utazási irodában be kell jelentkezned. Az utazási iroda neve Plavo more, amely szintén Umagban található. 

5. Apartmani Lacic Vir

Vir szigetén található az Apartmani Lacic, amely a tengerparthoz közeli parton fekszik. A szállás tiszta, a szobák kényelmesek, a szállásadó pedig kedves és segítőkész. Az apartmanok tengerre néző kilátással és légkondicionálóval felszereltek, 200 méteren belül pedig több étterem és bolt is elérhető.

Ha grillezni szeretnél a nyaralásod alatt, ebben a horvátországi apartmanban ezt is megteheted. Élvezd a nap sugarait és a gyönyörű környezetet pihenésed alatt!

6. Apartman Pakoštane

Kapcsolódj ki ezen a szép helyen, ahol a teljes apartmanra szól a foglalásod. Medencével, grillezési lehetőséggel és ingyenes parkolással várnak, valamint kényelmes, jól felszerelt szobák is a rendelkezésedre állnak ebben az apartmanban.

Budapestről 6 óra alatt ezen a mesés helyszínen lehetsz, és mindennap a közelben lévő tengerparton pihenheted ki a fáradalmaidat. A kertben elhelyezett nyugágyak is a pihenésed szolgálják, a közelben pedig egy kedves étterem is található, ahol helyi finomságokat kínálnak.

Foglalj szállást Horvátországba még ma >>

7. Apartmani Zaric Krk

Családok számára ideális ez a horvátországi apartman, amely a népszerű Krk sziget központjában épült fel. Az udvaron egy medence található, valamint egy trambulin, ahol a gyerekek egész nap ugrálhatnak. Az emeleten és a földszinten is kialakították szobákat a vendégek számára, ennek köszönhetően összesen 24-en férnek el a szálláson.

Családias hangulatban, közel a tengerparthoz töltheted el a szabadságodat, amelyhez a kedves szállásadó is hozzájárul. Foglalás előtt érdemes tudnod, hogy a tulajdonos németül és horvátul beszél csak.

Úti cél: az Aranysziget! Krk legszebb látnivalói >>

8. Apartments Nena Trogir

Trogir történelmi belvárosától mindössze másfél kilométerre található ez az apartman, ahonnan közvetlen kilátás nyílik a tengerre. A 2009-ben épült szállás modern berendezéssel, kényelmes ágyakkal vár, ahol ingyenesen parkolhatsz az autóddal is.

A vendégházban mindegyik szoba légkondicionált, valamint a segítőkész szállásadó azon van, hogy semmiben se szenvedj hiányt a pihenésed alatt. Tiszta, rendezett apartmanok, csendes környék, sok látnivaló – ezek jellemzik a szállást, amit akár most azonnal le is foglalhatsz.

9. Apartmani Lucija Zadar

4 fő kényelmesen elfér az Apartmani Lucijában, amely a különleges Zadar városában található. A szálláshelyen légkondicionáló, jól felszerelt konyha és ingyenes kerékpárkölcsönzés is a rendelkezésedre áll. Homokos és kavicsos strand is 500 méteren belül elérhető, 100-150 méterre pedig egy helyi étterem és egy kisbolt várja a vendégeket.

Szórakozásra és különböző, vízisport eszközök bérlésére is lehetőséged van 1 kilométeren belül, így aktívan töltheted a pihenésed a városban.

10. Apartments Kastell Lopar

Ebben a horvátországi apartmanban lehetőséged van akár reggelis ellátással is szállást foglalni, amit a kedves szállásadó szolgál fel a nap kezdeteként. A kényelmes, tágas szobák és a bájos környezet tökéletesek a pihenésre, az 500 méterre lévő strandon pedig kedvedre fürödhetsz a nap során.

Minden apartmannak saját terasza van, így egy pohár bor társaságában élvezheted a naplementét a szabadságod alatt. Akár a kiskedvenced is veled tarthat a nyaralásodra, ez a szállás szívesen fogadja őket, mindössze 15 eurót kér értük éjszakánként. Grillezésre és szalonnasütésre is alkalmas az apartman, valamint az autóddal is ingyen parkolhatsz az udvarban. 

Horvátországba tervezed az idei nyaralásod? Válogass a fenti apartmanok közül, vagy nézz szét a kínálatunkban, és foglald le a pihenésed február 18-ig kedvezményes áron! További remek ajánlataink elérhetőek az alábbi linken >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
71%
Imádom
Imádom
29%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%