Horvátország

Top 10+1 horvátországi hotel 2024-re – előfoglalási akcióra fel!

2 perces olvasási idő

2024-es nyaralásod érdemes időben lefoglalni, amelyhez mesés horvátországi hoteleket ajánlunk. A szomszédban található nyaralóövezetek még mindig rendkívül népszerűek, köszönhetően a pazar helyszíneknek, a gyönyörű környezetnek, a kristálytiszta víznek, és a remekül felszerelt szállásoknak. Íme a top 10+1 horvátországi hotel, amelyekhez kedvezményes áron juthatsz hozzá a Szallas.hu előfoglalási akciójában!

Mielőtt lefoglalnád a horvátországi hotel valamelyikét:

Foglalj most akciós belföldi és horvátországi nyaralást február 18-ig! Keresd az Előfoglalás 2024 felirattal ellátott kedvezményes árakat, és csapj le a legjobb ajánlatra!

Horvátországi ajánlatok előfoglalási kedvezménnyel >>

Mit kell tenned a szuper árakért?

Foglald le a nyaralásod február 18-ig és készülj fel a felejthetetlen kikapcsolódásra! A promócióban résztvevő, jelvénnyel jelölt szálláshelyek „Előfoglalás 2024” felirattal ellátott akciós árai 2024.01.17 – 02.18. között foglalhatóak.

Belföldi foglalás esetén 2024.01.17 – 08.31. között, míg horvátországi pihenésnél 2024.01.17 – 09.30. között és élvezheted a szabadságod!

FONTOS: Az Előfoglalás 2024 kedvezmény azon belföldi utazásoknál vehető igénybe, ahol a távozás napja legkésőbb 2024. augusztus 31. dátumra esik vagy azon horvátországi utazásoknál vehető igénybe, ahol a távozás napja legkésőbb 2024. szeptember 30. dátumra esik.

Íme a Top 10+1 horvátországi hotel, ahová előfoglalhatsz:

1. Hotel Marina Selce Crikvenica

Mindössze 10 méterre található a tengerparttól ez a mesés hotel, amely az év 365 napjában üzemel. Csodás kilátás nyílik a vízre a szobáiból, valamint a reggelit és a vacsorát is a szálloda hatalmas teraszát fogyaszthatod el a lemenő nap sugarai között.

Szolgáltatásai között megtalálható az ingyenes parkolás, a beltéri medence és szauna használata, valamint egy saját strand, ahol kipihenheted a fáradalmaidat. A szállás 4 éves korig ingyenes, és mindössze 4-5 óra alatt elérhető Budapestről.

2. Hotel Pinija Petrčane

Petrčane egy kis település, közel Zadarhoz, ahol imádnak a turisták megszállni. A Hotel Pinija szintén a tenger partján található szállás, amely tökéletes a pihenéshez és a nyaraláshoz. Környezetében egy hatalmas fenyőerdő található, ahol magadba szívhatod a friss, tengeri levegő minden molekuláját!

Ez a szálloda többek között fedett és szabadtéri fűtött medencével, fűtött gyermekmedencével, elektromos autók számára töltőállomással, finom ételekkel, ingyenes parkolással, valamint kényelmes szobákkal és ágyakkal várja a vendégeit! Ezt a horvátországi hotelt körülbelül 6 órás úttal közelíthetitek meg Budapesttől, így viszonylag rövid túra után már indulhat is a feltöltődés!

3. Hotel Marinus Beach Marina

Legyen szó egy hosszabb nyaralásról vagy egy rövid kikapcsolódásról, a Hotel Marinus Beach Marinában tökéletes mindkettőre. Ez a horvátországi hotel mindennap finomságokkal várja az itt megszálló vendégeket, akiknek gyönyörű, tengeri kilátásban lehet részük a reggeli alatt.

Az autóval érkezők ingyenesen parkolhatnak a szálloda garázsában, valamint rossz idő esetén bátran igénybe vehetik a szállás által biztosított wellness-szolgáltatásokat. Az sem jelent problémát, ha a kiskedvencedet magaddal vinnéd erre az útra, a hotel ugyanis szívesen fogadja őket felár ellenében.

Csobbanj egy hatalmasat a medencében vagy a tengerben pihenésed során és élvezd a pazar környezetet ezen a mesés helyszínen!

4. Hotel Katarina Selce

A tengerpart közvetlen közelében kapott helyet a Hotel Katarina, amelyet 2017-ben újítottak fel. A modern világ és a hagyományok ötvözete jött létre a munkálatok során, amely különleges varázst kölcsönöz ezáltal a szállodának. A szállás Selce központjában található, így egy rövid séta után felfedezheted a város gasztronómiáját és történelmét.

A hotelben úszómedencék, kedves kiszolgálás és tisztaság vár, valamint kényelmes és tágas szobák. Budapesttől mindössze 5 órára található, így bátran választhatod az előfoglalási akció keretein belül ezt a mesés, horvátországi hotelt is!

5. Resort Colentum Murter

A Murter-sziget gyönyörű strandjairól híres, így biztosan felejthetetlen nyaralásban lesz részed, ha itt foglalod le a horvátországi hoteled. A Resort Colentum egy gyönyörű üdülőkörnyezetben kapott helyet, távol a város zajtól, így csendben és nyugalomban élvezheted a megérdemelt pihenésed.

Ez a hely maga a paradicsom, amihez a finom falatok, a kényelmes szobák és a szabadtéri medencék is hozzájárulnak. Budapesttől körülbelül 6 órányi útra található, így hajnali indulással már az ebédet ebben a pazar környezetben fogyaszthatod el.

Az Előfoglalási akció 2024 további szállásai >>

6. Hotel Pagus Pag

Pag óvárosától mindössze 5 percnyi sétára fekszik a Hotel Pagus, amely modern szobáival várja a látogatókat. Az 1200 négyzetméteres spa részlegen helyet kapott több medence, jakuzzi és finn szauna is, valamint igénybe vehetsz különböző kozmetikai kezeléseket és masszázsokat a pihenésed során.

A kültéri medencék mellett bátran pihenhetsz a napozóágyakon, valamint gyönyörködhetsz a naplementében az étterem hatalmas teraszán. Foglald le ezt a különleges szállást még ma az előfoglalási akció keretében!

7. Hotel Korkyra Vela Luka Korčula

Korčula szigetén, Vera Luka központjában, közel a kikötőhöz kapott helyet ez a horvátországi hotel, amely az egyik legnépszerűbb a városban. Saját wellness központtal, modern szobákkal és finom ételekkel kedveskedik a vendégek számára.

Fogyaszd el a mediterrán reggelit a szálloda hatalmas teraszán és élvezd a napsütést a strandon. Kutyát és macskát 20 euró/éj fejében vihetsz magaddal a nyaralásodra, ha a Hotel Korkyra Vera Lukát választod!

8. Hotel Bevanda Opatija

Ez az Opatiján található, családias hotel közvetlenül a tenger partján található. Mesés tengerre néző szobáiból egész nap élvezheted a gyönyörű kilátást a tengerre, este pedig felfedezheted a várost akár gyalogosan is. Kiskedvenced is veled tarthat az útra 40 euró/éj ellenében, valamint az autód is felár kifizetése után parkolhatod le a szálloda parkolójában.

Budapesttől körülbelül 6 óra alatt érhető el ez a horvátországi hotel, ahol szívesen látják a kisgyermekes családokat és a romantikus elvonulásra vágyó párokat is.

Foglalj még ma szállást Horvátországban kedvezményes áron >>

9. All Inclusive Hotel Val Seget Donji

Mindössze 3 kilométerre található Trogir belvárosától ez a horvátországi hotel, ahol all inclusive ellátással várják a vendégeket. A mediterrán légkör körbe öleli a szállodát, amelyet a gyönyörű sétányok, kristálytiszta tenger és nyugodt reggelek biztosítanak. Kezdd a napodat egy finom reggelivel, folytasd a sort egy pazar ebéddel, majd az est zárásaként fogyaszd el a különleges vacsorát a hotel éttermében.

Ha ez nem lenne elég, a szállás séfje minden este látványos show-val kápráztat majd el, valamint a rendelkezésedre áll még a korlátlan italfogyasztás, amit az all inclusive bárban vehetsz igénybe. Fedezd fel ezt a gyönyörű helyszínt és hódolj a tökéletes pihenésnek nyaralásod során!

10. Hotel Plaža Pag

Ha egy igazán családias, horvátországi hotelt keresel a nyaralásod helyszínéül, akkor a Hotel Plažat ajánljuk. Közvetlenül a tenger partján található szállás saját garázzsal és parkolóval rendelkezik, így bátran itt hagyhatod az autódat a pihenésed során.

Minden szoba légkondicionált, valamint kényelmes ágyakkal rendelkezik, emellett pedig a szállodában medence, kávézó és egy étterem is található. Pag szigete népszerű a turisták körében, az óvárosa mesés látnivalókat rejt, fedezd fel te is őket a pihenésed alatt! Körülbelül 6 és fél óra utazással kell számolnod, ha ezt a hotelt választod.

+1 Hotel Superior City Hotel Bellevue Šibenik

Šibenik központjában található a népszerű Hotel Superior City Bellevue, melynek modern berendezésű szobáiból gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, valamint mindegyikben található ingyenes piperecikk és hajszárító. A szállás közvetlenül a tenger partján kapott helyet, így a reggelit is pazar környezetben fogyaszthatod el a nyaralásod mindennapján. Választhatsz kontinentális és vegetáriánus verziók közül, amelyet helyi finomságokból készítenek el.

Rossz idő esetén a szálloda wellnessrészlege használható, ahol finn és török szaunát is igénybe vehetsz. Látványosságok 1 kilométeren belül elérhetőek, ezáltal akár a várost gyalogosan is felfedezheted a pihenésed alatt. Kapcsolódj ki ezen a páratlan helyen és élvezd a nyaralásod minden percét!

Megtetszett valamelyik horvátországi hotel? Foglald le a Szallas.hu előfoglalási akciójában és készülj egy felejthetetlen nyaralásra 2024-ben is! További ajánlatok az alábbi linkre kattintva érhetőek el >>

Tippek a horvátországi nyaraláshoz:

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%