Wellness + HotelekBalcsi

Foglaljon a felejthetetlen tavaszi élményekért!

1 perces olvasási idő

(A szöveget nem a blog.szallas.hu szerkesztősége írta. Szponzorált tartalom)

Festőibb környezetet lehetetlen elképzelni a kikapcsolódásra és az önfeledt pihenésre, mint a Balaton északi partján fekvő Balatonfüredet. A városnak varázslatos történelme van, biztosak lehetünk benne, hogyha sokadjára is érkezünk ide, akkor is minden alkalommal láthatunk és tanulhatunk valami újat.

Több száz sor is kevés lenne ahhoz, hogy leírjuk, milyen színes és érdekes történetek fűződnek Füredhez. Jókai Mór itt írta az Aranyembert, Szengyörgyi Horváth János itt rendezte meg először az azóta már hagyománnyá vált Anna-bált lánya, Anna Krisztina tiszteletére 1825-ben.

De messzi időkre nyúlik vissza a mára tradícióvá vált Kékszalag vitorlás verseny is, amelyet először 1934-ben rendeztek meg, és amely a mai napig fontos eseménye a balatonfüredi nyárnak.

Emellett minden évben részt vehetünk a Borheteken is a Tagore-sétányon, ahol színvonalas zenei produkciókat élvezhetünk és finomabbnál finomabb borokat és ételeket is kóstolhatunk. A városban számos nevezetes villa és kúria található, amelyek mind hozzájárultak Balatonfüred arculatának kialakításához, és messzire vitte a hírét.

De nem csupán ezekért éri meg a városba látogatni. A Danubius Hotel Annabella és az all-inclusive Danubius Hotel Marina tavasztól minden kényelmet biztosít vendégeinek, ami a felhőtlen pihenéshez szükséges.

Mindkét szálloda a város szívében, zöld környezetben helyezkedik el, és saját stranddal várja a kikapcsolódni vágyókat. Felnőttek és gyerekek egyaránt garantáltan élvezni fogják a nyaralást, erről biztosít a Marina 442 m2-en elterülő, lebegő játszószigete is, ahol különböző ügyességi akadályok biztosítják az izgalmas vízi kalandokat.

Foglaljon a felejthetetlen tavaszi élményekért! Danubius Hotel Annabella és az all-inclusive Danubius Hotel Marina

Még a nyári szezon előtt tavasszal is páratlan ajánlatokkal várja vendégeit a két szálloda. Tegye tökéletessé a tavaszi pihenését egy balatoni hajókázással! Amennyiben a tavaszi időszakban foglal kedvenc balatoni szállodáiba, akkor családjával együtt részt vehet egy 60 perces sétahajózáson. Semmi mást nem kell tennie a hajós ajándék élményhez, csupán legalább 2 éjszakára foglalnia

Foglaljon a felejthetetlen tavaszi élményekért! Danubius Hotel Annabella és az all-inclusive Danubius Hotel Marina

A Marinaban és az Annabellaban a gyerekek is megtalálhatják a nekik való önfeledt szórakozást. Legyél te is zöldfülű! – ez a mottója az idén 10 éves megújult gyerekbarát szolgáltatásnak, amely mindkét szállodában elérhető.

A Bubbles Club ebből az alkalomból környezettudatos animációs programokkal várja a kicsiket, hiszen a környezettudatosság alól a nyaralás alatt sincs kibúvó! Szelektív hulladéktárolók kerülnek a játszószobákba, az újrahasznosítás ötletei és a természetes anyagok megjelennek a napi kézműves programokban, madárbarát kertek épülnek, QR kódos feladatok hívnak a szállodai környezet megismerésére.

Az animátorok edukatív zöld foglalkozásokkal színesítik a tematikus heti programokat. Fókuszba kerülnek a zöld világnapok, az ökológiai lábnyomot csökkentő játékos ötletek és zöld tippek is. 

A gyerekek mellett a felnőttek szórakozása is garantált, hiszen mindkét szálloda tavaszi és nyári szezonjában zenés esteken vehetnek részt. 

Foglaljon a felejthetetlen tavaszi élményekért! Danubius Hotel Annabella és az all-inclusive Danubius Hotel Marina

Foglaljon még tavasszal szállodáinkba és élje át a hamisítatlan balatoni életérzést!

(Képek: Danubius Hotel)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%