HorvátországNyári vakációTengerparti szállásokToplisták

TOP 10 hotel Zadarban és környékén, ha tengerparti pihenésről ábrándoztok

1 perces olvasási idő

Mi lenne, ha a finom reggeli majszolása közben azon kellene csak gondolkodnotok, hogy a medencében vagy a tengerparton töltsétek-e a napot? Higgyétek el: mindez lehetséges, csak rajtatok múlik! Összegyűjtöttük nektek a horvátországi Zadarban és környékén fekvő gyönyörűséges hoteleket, amikbe bármikor ellátogathattok, ha napfényre, nyugalomra, felejthetetlen programokra és mediterrán éttermekre vágytok!

1. Hotel Mediteran Zadar*** +superior

Nincs messze a tengerpart a Hotel Mediteran Zadar*** +superiortól, de ha nem szeretnétek kimozdulni, akkor a kertben végignyújtózó medencében is csobbanhattok egyet. A makulátlanul tiszta szobákban légkondi, tévé és minibár is akad. A balzsamos nyári estéket pedig megspékelhetitek egy kis borozással az erkélyen. A nyugodt pihenés mellett a szálloda kiváló konyhával is rendelkezik, így reggeltől estig kényeztethetitek a hasatokat finom falatokkal.

2. Hotel Villa Nico Zadar****

24 elegáns szobát rejt az Adria mentén elhelyezkedő Hotel Villa Nico Zadar****, ahol segítőkész, kedves személyzet lesi minden kívánságotokat. A legtöbb lakótérből mesebeli panoráma tárul elétek a környező szigetvilágra, amire ébredéskor, az ágyból is rácsodálkozhattok. A kiadós büféreggelit a napfényben fürdő teraszon fogyaszthatjátok el. Sőt! A remek éttermi kínálat miatt megéri egyből félpanzióval foglalni. 

3. Hotel Marinko Zadar***

A kikötőhöz közel eső Hotel Marinko Zadar*** a hívogató homokos és kavicsos strandoktól is csupán pár perc sétára van.  A 13 barátságos, kényelmes szoba mind klimatizált (így nem kell aggódnotok a meleg miatt), és választhattok magatoknak erkélyes hálótereket is.  A kerthelyiségben elfogyasztott, hangulatos reggeli már előrevetíti a szuper napot. Innentől csak rajtatok áll, milyen programokkal töltitek meg a napot, de szerintünk ne hagyjátok ki a környék mesés éttermeit, kávézóit se!

4. Dunatovi Dvori Heritage Hotel Ugljan Preko****

Egyszerre modern és sikkes a közvetlenül a tenger partján álló Dunatovi Dvori Heritage Hotel Ugljan Preko****. A gyönyörű, jól felszerelt, 2 fős szobák mellett 2 lakosztály is helyet kapott a szállodában – utóbbiak tágasabbak és akár 4 személy befogadására is alkalmasak. A szenzációs étteremben megízlelhetitek a mediterrán fogásokat. A hatalmas, feszített víztükrű medencében úszkálva pedig átadhatjátok magatokat a jól megérdemelt nyugalomnak.

5. Hotel Pinija Petrčane****

Maximálisan gyermekbarát, nagyszerű szálláshely bújik meg Zadar elérhető közelségében, ami egyenesen a földi paradicsomba repíti a vendégeket.  Foglaljatok szállást a Hotel Pinija Petrčane**** épületébe, ami minden generációnak új élményt kínál. A legkisebbeket animációs programok, játszóház és szabadtéri pancsoló szórakoztatja. A felnőttek ellenben biztosan örömmel múlatják majd az időt a színvonalas wellnessrészlegben.

6. Royaluxs Hotel Resort Nin***

Alig 17 km-re Zadartól, a homokos tengerparton magasodik a Royaluxs Hotel Resort Nin***. Az 50 szobás szálloda szinte olyan akár egy üdülőfalu, ahonnan ki sem kell mozdulnotok. Többféle medence, vízi játszótér és rengeteg sportprogram vesz majd körül benneteket. Száguldjatok jet-skivel, röplabdázzatok a forró homokban, minigolfozzatok! Ha közben megéheznétek, akkor a szálloda csodás éttermében tömhetitek meg a hasatokat.

7. Hotel Laguna Privlaka****

Kristálytiszta vizű strandok szegélyezik a Hotel Laguna Privlakát****, ahol gazdag reggeli és félpanziós ellátás is kérhető. A szálláshelyen a barátságos szobák mellett egy extra nagy, 95 négyzetméteres lakosztály is a rendelkezésetekre áll, ha szempont, hogy két különálló hálótok legyen. Felár ellenében a helyszínen kerékpárt, autót és akár hajót is bérelhettek, így biztosak lehettek benne, hogy mindent meg tudtok nézni, amit csak szeretnétek. 

8. Hotel Ilirija Biograd na Moru****

Nagyjából félórás útra Zadartól bukkanhattok rá a gyermekbarát Hotel Ilirija Biograd na Morura****. A sötét fenyőerdők és a tenger közelsége mellett a szálloda kitűnő szolgáltatásai is gondoskodnak a felhőtlen kikapcsolódásról. A 2000 négyzetméteres wellnessbirodalomban beltéri medence, jakuzzi, kétféle szauna és több testkezelés közül szemezgethettek. A minőségi ételkínálatot nyújtó étteremben a gyerekeknek külön menüvel is kedveskednek. 

9. Hotel Villa Donat Sv. Filipi i Jakov***

A nyakzuhannyal megbolondított kerti medence és a zseniális saját étterem is vonzóvá teszi a Hotel Villa Donat Sv. Filipi i Jakovot***. Ha azonban felfedeznétek a környék tengerillatú strandjait, akkor alig 200 métert kell megtennetek mindehhez. A kényelmes szobák, a családias hangulat, valamint a teraszon elfogyasztott isteni fogások gondoskodnak róla, hogy tökéletes teljen a nyaralás. 

10. Hotel Adriatic Biograd na Moru***

Mesés fenyőerdőkkel körülvéve találkozhattok a tengerparti Hotel Adriatic Biograd na Moruval***. A színes, modern szobákban öröm lesz álomra hajtani a fejeteket. Az erkélyek védelméből pedig bármikor rácsodálkozhattok a tengeren ringatózó vitorlásokra. A nap nagy részében viszont szinte biztosan az óriási medencében vagy a közeli strandokon fogtok hűsölni. 

Érezzétek a szabadság ízét a horvát tenger partján, a csodás Zadarban vagy annak környékén található igényes szállodákban! >>

Látnivalók Zadarban és a környéken:

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
84 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Horvátország

    Ezek a Magyarországhoz legközelebbi homokos tengerpartok Horvátországban

    1 perces olvasási idő
    Kedvenc szállások

    Kapcsolódjatok ki tavasszal is – Top 15 apartman húsvétra

    2 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    Ahol a nyuszi is szívesen megszállna - Top 15 hotel húsvétra

    2 perces olvasási idő