Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásHegyek-völgyekRomantikus kikapcsolódásVidéki vendégség

Panoráma, wellness és meditáció a Cserhát hegyei közt: Grabensia Vadvirág Apartmanház Garáb

1 perces olvasási idő

Időtlen nyugalom, falusi csend, és a buddhizmus motívumai fogadnak ezen a rendhagyó, egyedi szálláson. Hollókő közelében, a Cserhát legszebb vidékén pihenhettek. Szívjatok tiszta levegőt, gyönyörködjetek a hegyekben, kiránduljatok az erdőben, vagy egyszerűen relaxáljatok a hely különleges, spirituális atmoszférájában! A Grabensia Vadvirág Apartmanház Garáb mindenkinek ajánlott, aki teljes testi-lelki feltöltődésre vágyik.

Grabensia Vadvirág Apartmanház Garáb
Grabensia Vadvirág Apartmanház Garáb

Miért olyan különleges hely Garáb?

  • Garáb egy zsákfalu Nógrád megyében, Hollókőtől csupán 8 km-re fekszik, és Hollókőhöz hasonlóan palóc település. Ha kedvelitek a palóc gasztronómiát és hagyományokat, jó helyen jártok! 
  • A Cserhát legmagasabban fekvő részén helyezkedik el; hatalmas kiterjedésű erdők, völgyek, és források ölelik körbe a falut. Ezért kedvelt üdülőfalu, az itt lévő házak legtöbbje is hétvégi ház.
  • A falu az Országos Kéktúra vonalán helyezkedik el, és egyéb túraösvények is vannak a közvetlen közelében, így a kirándulók egyik kedvenc célpontja.
  • Az állandó lakosság csupán 48 fő! Itt aztán nem lesz forgalom, zaj, tömeg – csak béke, nyugalom, csend.
Grabensia Vadvirág Apartmanház Garáb
Grabensia Vadvirág Apartmanház Garáb

Buddhista nyugalom a Grabensia Vadvirág Apartmanházban

Az apartmanház meglehetősen sajátos hangulattal rendelkezik. A református templom csak pár méterre van tőle, másik szomszédja pedig a Buddhista Egyház épülete. Ehhez jön még hozzá a környező hegyek csendje és az erdő nyugalma, és így már érthető, hogy a hely miért egy Himalája-beli buddhista kolostor légkörét idézi fel. 

Grabensia Vadvirág Apartmanház Garáb
Buddhista nyugalom

Ezt a légkört tükrözik az apartmanház dekorációs motívumai, berendezése is. Mintha egy másik világba csöppennétek. Itt a lelki töltődésé a főszerep: garantáltan tudtok majd relaxálni, elmélyedni, kiszakadni a mókuskerékből. 

„Különleges atmoszférájú, egyedi adottságú, elmélyülésre, meditációra és pihenésre lehetőséget nyújtó hely.” – középkorú pár, 2 nap alapján

Tipp: Legyetek résen, és észrevehettek egy-egy pávát mászkálni a szállás körül!

Kényelmes szobák, különleges fűtés, nászutas lakosztály

3 darab 4 személyes apartman található a szálláson, és mindegyik rendelkezik jól felszerelt konyhával, fürdőszobával, TV-vel és WiFi-vel. A fűtést pedig igen különös módon oldották meg: az egyedi fűtésrendszernek hála a falakon található képekkel fűthetitek be a szobátokat! Az apartmanház különlegessége még a nászutas lakosztály is, ahol a párotokkal pihenhettek romantikus környezetben.

Grabensia Vadvirág Apartmanház Garáb
Az egyik négyfős apartman hálója

Palócos ízek az étteremben

Bár lehet ellátás nélkül is foglalni, érdemes reggelivel kérni a szobát. A Grabensia Vadvirág éttermében a hely szelleméhez híven palócos ízek dominálnak, de finom kávéjukat is külön megdicsérték már.

„Nagyon egyéni hangulatú, különleges hely. A szállás színvonalas, a személyzet nagyon kedves és segítőkész.” – baráti társaság, 3 nap alapján

Beltéri élménymedence panorámával

Lazuljatok a beltéri medencében, de úgy, hogy közben a Cserhát hegyeiben gyönyörködtök! A medence vize körülbelül 39 fokos, mellette egy kis pihenőrészleg van, és mivel magasan helyezkedik el, így fantasztikusan rálátni belőle a kint elterülő tájra. Naplementekor pláne klassz élmény!

Beltéri élménymedence 

További látnivalók, programok a régióban

Kirándulhattok a Cserhát völgyeiben, túrázhattok az Országos Kéktúra vonalán, sőt, biciklit is bérelhettek az Apartmanházban. Ha azonban a környékbeli települések látnivalóit fedeznétek fel, akkor is van bőven választék! Az alábbi kedvezmények abban az esetben érvényesek, ha a Grabensia Vadvirág Apartmanházba foglaltok.

Akár a párotokkal vágytok egy kis nyugira, akár a család szeretne kirándulni, válasszátok a Vadvirág Apartmanházat, mert nem szokványos élményben lesz részetek! Itt találtok több információt erről a csodahelyről, és foglalni is itt tudtok >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%