Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramjaCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekNyári vakáció

Így pancsolj olcsóbban! – 10 fürdő, ahol kedvezményt kapsz Szallas.hű! tagként

2 perces olvasási idő

Szereted az óriáscsúszdákat, a wellness élményeket és a színes koktélokat? A Szalllas.hu új hűségprogramjának, a Szallas.hű! tagjaként országszerte 50 fürdő vár ajándék programkuponokkal, melyeket a szállásfoglalásod mellé adunk ajándékba. Mutatjuk, melyik az a TOP 10 fürdő, ahol kedvezményt kaphatsz Szallas.hű! tagként.

TIPP: Csatlakozz a Szallas.hu új hűségprogramjához, és szerezz azonnali 10% szálláskedvezményt! Foglalásaid mellé programkuponokat is kapsz, amelyekkel olcsóbban ehetsz éttermekben, pancsolhatsz fürdőkben, nézelődhetsz múzeumokban. 

10 legjobb fürdő, ahol kedvezményt kapsz Szallas.hű! tagként

Összegyűjtöttünk 10 fürdőt neked, ahonnan garantáltan emlékezetes élményekkel térsz majd haza. Készen állsz a kalandra? 

Aquarius Élmény- és Parkfürdő, Nyíregyháza

Szallas.hű kedvezmény: 15%

Az Aquarius Élmény- és Parkfürdő Nyíregyháza üdülőövezetében, a tölgyerdő ölelésében fekvő Sóstógyógyfürdő szívében fekszik, ahol minden korosztály megtalálja a számára kellemes kikapcsolódási formát.

Az Élményvilágban a kalandok kedvelőinek hullámmedence, többféle csúszda és vadvízi sodrófolyosó nyújt igazi szórakozást, míg a Termálvilág gyógyvizes medencékkel, élményelemekkel, nyakzuhannyal, hideg és meleg vizes Kneipp medencével, illetve masszázsokkal várja a látogatókat. 

Szallas.hű! kedvezményes nyíregyházi szállások >>

Napfényfürdő Aquapolis, Szeged

Szallas.hű kedvezmény: 10%

A Napfényfürdő Aquapolis Szeged színes vízi- és gyógycentruma, ami ideális helyszín a pihentető kikapcsolódáshoz családok, párok és baráti társaságok számára.

Tesztelnéd Európa leghosszabb vízi csúszdáját? A belső fürdőtérben a pezsgő- és az élménymedencében megfeledkezhetünk a hétköznapokról, az élményt pedig tovább fokozza a 13 csúszda, köztük a 272 méter hosszú, Európában is rekorder Kék Anaconda. A legkisebb csemetéket egy 4 szintes Gyermekjátszó csalogatja. 

Szallas.hű! kedvezményes szegedi szállások >>

Extrém élményeket tartogat a szegedi wellness! >>

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő, Mezőkövesd

Szallas.hű kedvezmény: 10%

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő Észak-Magyarország legnagyobb területű fürdője, amely 22 medencével várja pihenni vágyó vendégeiket. A Matyóföld szívében található gyógyfürdő vizének kéntartalma az egyik legmagasabb Magyarországon.

A megújult uszoda mellett található fedett élményfürdőben 3 csúszda, csésze alakú pezsgőmedence, pezsgőágyak, hidromasszázs fülkék, nyakzuhatagok, sodrófolyosó és hullámmedence kényezteti a fürdőzőket. 

Szallas.hű! kedvezményes mezőkövesdi szállások >>

Aquasziget Élményfürdő, Esztergom

Szallas.hű kedvezmény: 10%

Az esztergomi Várhegytől sétatávolságra fekvő Aquasziget Élményfürdő csúszdás medencékkel, prémium wellness részleggel és pazar programokkal csalogatja vendégeit.

Az Élményfürdőben játékos gyerekmedence, 2 beltéri csúszda és egy élménymedence található, míg a szabadtéri részen van úszómedence, gyerekmedence, termálmedence, hullámmedence és egy kisebb csúszdamedence is.

Aki szeret szaunázni, annak fontos tudni, hogy alapvetően naturista szaunákkal üzemel a fürdő, de az emeleten található rózsa szauna és a földszinti infraszauna fürdőruhában is használható.

Szallas.hű! kedvezményes esztergomi szállások >>

Virágfürdő, Kaposvár

Szallas.hű kedvezmény: 10%

Kaposvár népszerű pihenőhelye a Virágfürdő, amely a Dunántúl legnagyobb egybefüggő vízfelületű élményfürdője. A fürdő fedett és nyitott medencékkel, uszodával, valamint gyógyvizes termálfürdő résszel várja a vendégeit. A kaposvári gyógyvíz tökéletesen alkalmas pl. mozgásszervi megbetegedések és baleseti sérülések kezelésére. 

Az élményfürdőzés, a frissítő szaunavilág, a magas színvonalú komplex gyógyászati-, uszodai- és strandszolgáltatások, sportpályák, valamint a frissítő- és gyógymasszázs mind-mind garantálják a kellemes időtöltést. Hetente több alkalommal a szaunamesterek különleges szeánszokkal színesítik a repertoárt.

Szallas.hű! kedvezményes kaposvári szállások >>

Barack Gyógy- és Élményfürdő, Tiszakécske

Szallas.hű kedvezmény: 15%

A tiszakécskei Barack Gyógy- és Élményfürdő gyógyító termálvízzel és a modern wellness szolgáltatásokkal teszi teljessé a kikapcsolódást. Magyarország egyik legkedveltebb fürdőjében a gyerekek éppúgy jól érzik magukat, mint a szüleik, vagy akár a baráti társaságok. 

A fürdő egész területén tíz medence áll a vendégek rendelkezésére, két kültéri gyógyvizes medence, élménymedence, kalandmedence, strandmedence és baby pancsoló is megtalálható. Beltéren úszómedencét, jacuzzit, gyermekmedencét és merülő medencét alakítottak ki. 

A szaunavilág garantáltan elvarázsolja a pihenni vágyókat, akik választhatnak finn szauna, infraszauna, rózsabarack aromaszauna, stollen szauna közül.

Szallas.hű! kedvezményes tiszakécskei szállások >>

Aquaticum Debrecen, Debrecen

Szallas.hű kedvezmény: 10%

Az egyik legjobb fürdő hazánkban a debreceni Aquaticum, amelynek 93 ezer négyzetméteres vízi birodalma gyógyulási és sportolási lehetőségekkel, bababarát szolgáltatásokkal, szaunavilággal, termálfürdővel és élményfürdővel csalogat. 

Az Aquaticum egyik gyöngyszeme a Mediterrán Élményfürdő, ahol nyakzuhanyok, gejzírek és dögönyözők sorakoznak, míg az Aquaticum strand kínálatában 15 medence, egy 12 méter magas napozóterasz és külön gyerekvilág várja a fürdőzőket. A 4 méter magas ugrómedencét kár lenne kihagyni. 

Szallas.hű! kedvezményes debreceni szállások >>

Aqua Land Termál és Élményfürdő, Ráckeve

Szallas.hű kedvezmény: 10%

A ráckevei Aqua Land Termál és Élményfürdő kalandos csúszdái és a több mint ezer méter mélyről fakadó gyógyvize kényeztető élménnyel ajándékoz meg. 

A fedett fürdőben egy 18 méteres, feszített víztükrű medence és egy gyógyvizes élménymedence vár, az Aqua Parkban pedig adrenalinbomba Kamikaze és Black Light, 3 pályás családi csúszda, kalózvár és még sok-sok kaland teszi felejthetetlenné a kikapcsolódást. 

A pihentető naphoz klasszikus és fényterápiás finn szaunák, bio- és infraszauna, gőzkabin és tepidárium, illetve különféle masszázsszolgáltatások is hozzájárulnak.

Szallas.hű! kedvezményes ráckevei szállások >>

Miskolctapolca Barlangfürdő, Miskolctapolca

Szallas.hű kedvezmény: 15%

Az egész évben látogatható Miskolctapolca Barlangfürdő páratlan élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A hely legfőbb különlegessége, hogy a vendégek több 100 ezer éves, természet alkotta járatokban élhetik át a tökéletes vízi kikapcsolódást. 

Ez lenne a legjobb fürdő hazánkban? Sokak szerint igen, hiszen a wellness szolgáltatások egész sora, a kellemes termálvíz, a gyógyító barlangi klíma és a pihentető tematikus medencék télen-nyáron várják a fürdőzés szerelmeseit.

A teljeskörű kényeztetéshez a Szauna Park lávaköves finn szaunája, a gőzkabin és 3 infraszauna is hozzájárul. 

Szallas.hű! kedvezményes miskolctapolcai szállások >>

Makói Hagymatikum Fürdő, Makó

Szallas.hű kedvezmény: 10%

Szegedtől csupán 25 kilométerre található a Makói Hagymatikum Fürdő, amely építészeti és gyógyászati szempontból is különleges élményt nyújt >>

A fürdő új része 2024 tavaszán nyitotta meg kapuit, az Atlantisz szoborcsoportokkal, fényjátékokkal és három különböző filmmel kalauzol el egy mitikus világba. A fürdő két élménymedencével, új recepcióval és négy évszakos vendégfogadó térrel bővült, a négy évszakos csúszdaparkban pedig négy új csúszdát alakítottak ki.  

Tudtad? Itt található az ország egyik legnagyobb alapterületű exkluzív szaunaparkja is, ahol gőzfürdő és nyolc különböző szauna vár.

Szallas.hű! kedvezményes makói szállások >>

Nézelődj tovább a Szallas.hű! kedvezményes fürdők között, és foglalj szállást mihamarabb, az élmények csak rád várnak >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%