BalcsiCsaládi kiruccanásNyári vakációTavaszi zsongásVidéki vendégség

Családias hangulat a Balaton-felvidéken: Kati Apartman, Nemesgulács

1 perces olvasási idő

A Balaton-felvidék festői környezetében, a Gulács lábánál fekszik Nemesgulács település, amelynek csendes utcájában várja vendégeit a Kati Apartman. A családias hangulatú apartman tökéletes választás lehet túrázóknak, kirándulóknak, illetve olyan családoknak, baráti társaságoknak is, akiknek fontos az elhelyezkedés és a vendégszerető légkör. Míg a Balaton-part 5 km-re, a Káli-medence népszerű települései 10 km-en belül fekszenek, ennél ideálisabb helyszín aligha létezik egy élményekben gazdag nyaraláshoz vagy családi hétvégéhez. 

Nemesgulács, apartman
Kati Apartman, Nemesgulács

A Kati Apartmanról

A csendes, nyugodt környezetben található Kati Apartman -amely nevét egyik tulajdonosáról kapta – egész évben várja vendégeit Nemesgulácson, a Tapolcai-medence szívében. A szálláshelyen két apartman található, amelyek összesen 14 fő elszállásolására alkalmasak.

Nemesgulács, apartman

Családbarát hely, ahol minden korosztály megtalálja a számítását. Kisgyerekkel érkezőknek gyerekágyat, etetőszéket és gyerek fürdőkádat tudnak biztosítani, a kertben hintaágy és gyerekhinta is található. A körbekerített udvaron a medence nyújt nyáron felfrissülést, míg a közös főzéseknek a grillező és tűzrakóhely lesz a középpontja.

Kattint tovább a szálláshely oldalára >>

Az apartmanok felszereltsége

Mindkét apartmanban 2-2 dupla ágyas szoba található, amelyekhez 1-1 fürdőkádas fürdőszoba, WC, nappali és amerikai konyha tartozik. Mindkét apartmanban mosogatógép is helyet kapott, megkönnyítve ezzel a vendégek dolgát. Az udvaron 4-5 autó számára adott a parkolási lehetőség.

TIPP: Ne hagyd otthon házi kedvenced, az apartmanokba macska és kutya is bevihető (800 Ft/éjszaka) díj ellenében.

Kinek ajánljuk?

A szálláshely ideális választás lehet baráti társaságok, családok számára, hiszen a családi házban két apartman található, mindkét lakrész külön bejárattal rendelkezik.

Nemesgulács, apartman

Kirándulóhelyek és látnivalók a környéken

A Balaton-felvidék számtalan kirándulási és túrázási lehetőséget rejt magában, ezekhez tökéletes kiindulópont lehet a nemesgulácsi apartman. A Káli-medence gyöngyszemei, Szentbékkálla, Köveskál, Kékkút, Salföld vagy Mindszentkálla 10 km-en belül helyezkednek el, de Badacsony és a Szent György-hegy bazaltorgonái is elérhető közelségben vannak. A Nemesgulácson pihenőknek szinte kötelező program a szigligeti vár felkeresése, ahonnan lenyűgöző panoráma nyílik a környező tanúhegyekre és a Balatonra is. Aki kedveli a termelői árukat és a bio élelmiszereket, mindenképp látogasson ki a káptalantóti Liliomkert piacra, amely különleges hangulatával és helyi termékekkel vasárnaponként várja az érdeklődőket.

Gulács, a Tapolcai-medence egyik tanúhegye

Foglald le pihenésed a Kati Apartmanban és a foglalás mellé most 48 kedvezménykupont kapsz ajándékba! Néhány program, amire beválthatók a kuponok:

  • Hévízi Tófürdő -10%
  • Festetics-kastély, Keszthely -20%
  • Folly Arborétum -10%
  • Hajózástörténeti Látogatóközpont és Kilátó -10%
  • Kinizsi vár -10%

Vendégértékelések a szallas.hu oldaláról:

„Ilyen kedves Házigazdáink még sosem voltak, mint Kati és Lajos bácsi. Szeretettel ajánlom mindenkinek! Tágas, tiszta szobák, csendes utcában, családias hangulatú, nagyon kényelmes!”

„Nagyon kedves fogadtatás, igényes, jól felszerelt, tiszta szállás. Közel van Hegymagashoz, így túrázáshoz is megfelelő kiindulópont. Bátran ajánlom baráti társaságoknak, családoknak egyaránt, és Kati néni bodza szörpje isteni finom!”

„Nagyon jól éreztük magunkat. Az apartman tágas, jól felszerelt. A gyerekek nagyon élvezték a medencét, a kicsi a hintát. Köszönjük a finomságokat, amivel megleptek minket. Nehéz szívvel mondtunk búcsút a szállásnak, a gyerekek már másnap vissza akartak menni. Lehet, hogy még visszalátogatunk Önökhöz.”

Balaton-felvidéki nyaraláshoz vagy tavaszi-őszi kirándulásokhoz válaszd a Kati Apartmant! 2019. február 24-ig előfoglalási kedvezmény jár a szallas.hu oldalon foglalóknak, ne maradj le róla! További részletek >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%