Nyári vakációWellness + Hotelek

Last minute nyaralnál? Íme, 10 belföldi szállás, ahol fejenként 20 ezer forintba sem kerül egy éjszaka

1 perces olvasási idő


Ha idén is utolsó pillanatra csúszott a nyaralás megszervezése, ne aggódj, hogy már nem találsz igazán jó helyet. Ellenkezőleg, számos szuper szálloda és apartman kínál last minute szállásokat az utazóknak belföldön, melyek között három, sőt négycsillagos hotel is található. Válogass alábbi last minute szállástippjeink közül, hogy ez a nyár is élményekben gazdagon teljen!

Last minute szállodák

1. Fenyves Wellness Hotel Békéscsaba****

Erdővel körülölelt, pihentető környezetben vár last minute ajánlattal ez a békéscsabai wellness hotel, ahol az egész család talál remek elfoglaltságot. Felnőtt és gyermek medence, pezsgőfürdő, finn és infra szauna segít lazítani, aktív időtöltéshez pedig szuper a díjtalanul használható teniszpálya és a játszótér.


Békéscsaba látnivalói >>

2. 4 Évszak Hegyihotel Mátraháza***

A tökéletes hegyvidéki szálláshelyet találtad most meg Mátraházán, amely a High-Tech Sportok Bázisának égisze alatt működik. Az igényes, minden kényelemmel ellátott szállodában garantált a tartalmas pihenés, hiszen a környék bővelkedik túra- és más sportlehetőségekben. Ha borúsabb az idő, wellness részleg, játszótér és X-Box szoba is rendelkezésetekre áll. 

Programtippek Mátraházán és környékén >>

3. Libra Hotel Veresegyház***

A Libra Hotel 2019-ben elnyerte a rangos Év Szállása 2019 – Népszerűségi Díj III. helyét, amely máris sokat elárul a hotel színvonaláról. A Medveotthonhoz is közel fekvő szálláshely sokféle wellness szolgáltatást kínál, így például masszázsok, szaunák és jacuzzi is hozzájárulnak a vendégek tökéletes pihenéséhez.

A hotel bababarát szálláshely, ahol minden fontos babagondozási kelléket megtalálsz, ráadásul 2 éves korig ingyenes az itt-tartózkodás.

Veresegyházi látnivalók >>

4. Ágnes Hotel Hévíz***

Az erkélyeket díszítő muskátli erdő és a szépen gondozott, virágokkal ékesített park kedves és hívogató hangulatot varázsolnak az Ágnes Hotelnek. A hévízi szálloda last minute ajánlattal várja vendégeit közel a gyógyfürdőhöz, ám saját uszodája és wellness részlege is nyitva áll az itt nyaralók előtt.  

Ezt nézd meg Hévízen >>

5. Erzsébet Nagy Szálloda Paks****

A város egyik legszebb helyén, a Duna-parton áll ez a nagy múltú szálloda, amely igazi időutazást kínál, akár last minute is. A régi nagy időkre emlékeztető, klasszicista stílusú szobákat remekül kiegészíti a modern wellness részleg, szaunával, pezsgőfürdővel és fitness teremmel. A környék felfedezéséhez kölcsönözhetsz kerékpárt is. 

Paks programkínálata >>

Tolna megyei kirándulás bakancslistás élményekkel >>

Last minute apartmanok

6. Villa Mediterrana Siófok

Pár percre a Víztoronytól kínál last minute balatoni szálláslehetőséget ez a modern siófoki villa, ahol párosan vagy családdal egyaránt pihentető lesz a nyaralás. A szálláshely szép, zöld kertjében még medence is van, így ha csak felfrissítenéd magad a hőségben, gond nélkül megteheted.

Válogass Siófok programjai közül >>

7. Harmónia Wellness Villa és Panzió Szilvásvárad

Az ország egyik legszebb vidékén, Szilvásváradon is van még elérhető last minute szálláshely, ne is habozz sokat. Ha csendes elvonuláshoz keresel családias wellness panziót, jó helyen jársz, de akkor is kitűnő választás, ha kényelmes bázist keresel a Bükk felfedezéséhez

Kapcsolódj ki Szilvásváradon >>

8. Zöld Sziget Apartmanház Gyenesdiás

Ha pároddal szeretnél eltölteni néhány kellemes napot a Balaton északi partján, a Zöld Sziget Apartmanház kényelmes lakrészekkel és saját medencével vár benneteket. Remek választás, ha nemcsak strandolni szeretnétek, de fejest ugranátok Keszthely, és a Balaton nyugati medencéjének felfedezésébe is.

Ha balatoni nyaralás, akkor Gyenesdiás >>

9. Marilyn City Center Apartman Pécs

Nehéz lenne ennél tökéletesebb elhelyezkedésű last minute szállást találni Pécsett, hiszen közel a Dzsámi és a Zsolnay-negyed. Az apartman igazán egyedi, szupermodern stílussal büszkélkedhet, dekorációjával pedig emléket állít a legendás amerikai filmcsillagnak, Marilyn Monroe-nak. Ha szereted a dizájnos szálláshelyeket, ezt biztosan imádni fogod.

Pécs száznál is több látnivalót kínál >>

Kihagyhatatlan látnivalók Pécsen, a kultúra városában >>

10. Panoráma Birtok Wellness Panzió Győrújbarát

Még a konyhasarok és a kerti homokozó is elegáns ezen a wellness birtokon, ahol a magas minőség párosul a kitűnő ízléssel, és kikapcsolódási lehetőségek sorát kínálja az egész családnak.

Gyerekbarát szálláshelyként játszótér is várja a családokat, a sportot kedvelő felnőttek és nagyobb gyerekek pedig szabadtéri fitness parkban és ping-pongozással tehetnek még többet az egészségükért.


Fedezd fel Győrújbarát környékét
>>

Amint láthattad, szállodák és apartmanházak sora kínál nagyszerű last minute szállásokat az egész országban, így van miből kiválasztanod a számotokra legjobbat. Hozd ki a nyárból a legtöbbet kedvező áron, foglalj szállást oldalainkon! >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
77 bejegyzés

A szerzőről
Két éve vagyok tagja a Szallas.hu blogíró csapatának. Ez idő alatt Olvasóinkat elkalauzolhattam már Magyarország és Horvátország bámulatosan szép tájaira, pompás éttermeibe és illatos cukrászdáiba. Szabadidőmet legszívesebben a családom körében töltöm, szeretünk túrázni, új tájakat felfedezni. Szívem csücske az ezerarcú Balaton, melyet második otthonomnak nevezhetek.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    9.6
    Wellness + Hotelek

    Felnőttbarát éden a Balaton-parton

    1 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    TOP 50 családbarát wellness hotel – íme a Blog.szallas.hu országos összeállítása

    9 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    Ahol a nyuszi is szívesen megszállna - Top 15 hotel húsvétra

    2 perces olvasási idő