Kedvenc szállásokBarátokkalCsaládi kiruccanásHegyek-völgyekNyári vakációŐszi élményszüretRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásToplisták

A 10 legcsábítóbb szállás erdőben-dombokon-hegyeken

1 perces olvasási idő

Mesés kunyhó a bambuszerdőben, privát jakuzzis kuckó a hegytetőn vagy bográcsozás a szőlők felett szívdobogtató panoráma mellett? Fordítsatok hátat a zűrös hétköznapoknak és válasszátok a nyugalmat, a természetközeli élményeket a legcsábítóbb szálláshelyeken, melyek erdők mélyén, szelíd dombokon vagy a hegyek ölelésében bújnak meg! 

1. Mountain Cottage, Parádóhuta

A Mátrában emelkedő Mountain Cottage luxus házikójának teraszán, jakuzzizás közben nem ritka, hogy az erdő lakóival, a kíváncsi őzikékkel, mókusokkal is találkozhattok. A tornácról fejedelmi, hegyi panoráma fogad, de a magával ragadó hangulatra odabent sem lesz panasz. A romantikus kád, az infraszauna, a kapszulás kávéfőző egytől egyig a gondos odafigyelést hirdeti.   

2. Zuzmó Vendégház, Jósvafő

A nagybetűs OTTHON érzetét kelti Jósvafő csodás, bababarát kincse, a 10 fős Zuzmó Vendégház. A békés kis porta a vidéki szálláshelyek minden előnyét magán hordozza, miközben 6 személyes finn szaunával is rendelkezik. Az idilli kertben ejtőzés, hintázás vagy grillezés közben ráadásul páratlan panoráma nyílik a környező hegyekre.

3. Börzsönyi Ékszerdoboz, Kismaros-Börzsönyliget

Csak húzzátok el a terasz ajtaját és máris fél lábbal a tölgyerdőben vagytok a Börzsönyi Ékszerdobozban! A bájos kuckót 4 főre rendezték be, melyből nem maradt ki a privát jakuzzi sem. A nyugodt elvonulásokhoz szállodai kényelem is jár – kandallóval, nagy tévével és igény szerint szuper bekészítéssel. 

4. Várárok Vendégház, Miskolc

Keljetek minden nap a Diósgyőri vár látványára, a 4 szobás, 8 férőhelyes Várárok Vendégházban! A hatalmas, kiválóan felszerelt épületben még egy külön kávé- és teasarok is helyet kapott. A mesebeli udvaron fedett pezsgőfürdő, gyermekjátszótér és trambulin szolgálja a tökéletes kényelmeteket.

5. Hilltop Hideout, Szentendre

Erdő szélén, hegy tetején magasodik a Hilltop Hideout, ahol tényleg „felülemelkedhettek” a gondokon. A tüneményes, 2 fős faház romantikázásokhoz remek választás, melyet a rönkszauna, a pezsgőfürdő és a kőkandalló csak még tovább fokoz. Olvasgassatok a lehengerlő panoráma mellett a teraszon lógó függőágyban vagy borozzatok közösen a párnákkal bélelt kanapén!

6. Bambusz-Kabin Vendégház, Kaposdada

Egy bambuszerdőt átszelő, megvilágított pallósoron át juthattok be a Zselici dombság egyik legvagányabb szálláshelyére, a Bambusz-Kabin Vendégházba. A modern, klímás, faillatú helyiségben galériás háló található. Az egyik kedvenc tartózkodási helyetek viszont biztosan a fürdődézsás terasz lesz. 

Kalandozások Zselic és a Dunántúli-dombság területén >>

7. Bohém Pecó Vendégház, Zalaegerszeg

Fenséges kilátást biztosít nektek a Bohém Pecó Vendégház, melynek teraszán ücsörögve szinte a talpatok alatt érezhetitek a hullámzó Zalai-dombság lankáit. A konyha maximálisan felszerelt, a zuhanyzós fürdő kifogástalan, míg a nappaliban egy cserépkályha és egy infraszauna is található a nagyobb komfortélményért. 

8. Silvanus Wellness és Konferencia Hotel****, Visegrád

A Dunakanyar álomba illő panorámájában medencéből, jakuzziból, étteremből és csinos szobákból is gyönyörködhettek a Silvanus Wellness és Konferencia Hotelben****. A beltéri wellness örömök mellett a legkisebbeket vadonatúj játszóházzal igyekeznek elkápráztatni. 

9. Bon Villa, Zalaszentgrót

A zalai lankákon kuporgó Bon Villa festői kilátást biztosít a szőlőtőkéken át a környékre, miközben az árnyas fák alatt megbújó asztalkánál eszegetitek a frissen sült szalonnát vagy a mennyei pörköltet. A csodás belső terekben kényelmes ágyak, gyermekeknek külön meseszoba és kandallós nappali is akad.

10. Nomád Glamping, Noszvaj

Kapcsolódjatok ki a természetben a Nomád Glampingben, az erdő ölelésében, ahol olyan különleges, felnőttbarát szállások várnak rátok, mint a csillagnéző buborékok, a panorámás, lépcső-házak vagy a mesékbe illő Molly faházak. A lényeg a gondtalan pihenés és a mentális detox a természetben! A szállásról bővebben itt olvashattok >>

Rejtőzzetek el a világ elől, lazítsatok és töltődjetek fel a legcsábítóbb erdei, domb- és hegyvidéki szálláshelyeken! >>

További természetközeli szállásokat találtok ezekben a cikkeinkben:

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
50%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
25%
Nem tetszik
Nem tetszik
25%
85 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Kastélyok és várak

    Fedezd fel az ország leggyönyörűbb kastélyait a Szallas.hu NAGY TÉRKÉPES KASTÉLYGYŰJTEMÉNYÉNEK segítségével!

    15 perces olvasási idő
    9.8
    Kedvenc szállások

    Mediterrán pihenés Gyulán

    1 perces olvasási idő
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő