Budapest és környékeÍzkaland

Ízek és élmények a város felett – A legszebb rooftop bárok Budapesten

1 perces olvasási idő

Az elmúlt évek nagy felfedezettjei szórakozni szeretők körében a tetőkertek, angolul rooftop bárok. Ezek a különleges szórakozóhelyek szállodák, bevásárlóközpontok tetejét keltik életre, ahol az ínycsiklandó vacsorák, hideg koktélok és házi limondék mellé filmvetítéseket, koncerteket is „szervíroznak”. A panoráma pedig páratlan. Fedezd fel te is a legjobb budapesti rooftop bárokat!  

Ízek és élmények a város felett – A legszebb rooftop bárok Budapesten

Rooftop bárok Budán

1.Mammut Tető

  • Cím: 1024 Budapest, Lövőház utca 2.

A Mammut 2. Bevásárló és Szórakoztató Központ üresen árválkodó tetejét töltötte meg élettel néhány évvel ezelőtt a Mammut Tető névre keresztelt rooftop bar. Itt nemcsak finom borokkal és kézműves sörökkel várják a vendégeket, hanem filmvetítéseket is tartanak. Ide költözött át ugyanis a Corvin tetőről a Budapest Rooftop Cinema.

2. Leo Rooftop

  • Cím: 1013 Budapest, Clark Ádám tér 1.

A főváros egyik legújabb négycsillagos budai szállója, a Hotel Clark Budapest ****+superior tetején vár az exkluzív Leo Rooftop sky bar. Mivel fedett, hűvösebb időben is gyönyörködhetünk a Duna, a Lánchíd és a Gellérthegy fenséges látványában. 

Ízek és élmények a város felett – A legszebb rooftop bárok Budapesten
Leo Rooftop

Rooftop bárok Pesten

3. High Note Sky Bar

  • Cím: 1051 Budapest, Hercegprímás utca 5.

Nem csak az Aria Hotel vendégei, hanem bárki más is részesülhet abból a kivételes élményből, melyet egy különleges este jelent a High Note Sky Bar-ban. A Condé Nast Traveler néhány évvel ezelőtt a világ legjobb rooftop bárjának választotta a helyet, mely öt különböző színtéren várja a vendégeket, ezek közül kettő hűvös időben is nyitva áll. 

4. The Sky Garden Rooftop Terrace

  • Cím: 1064 Budapest, Podmaniczky utca 45.

A Mystery Hotel Budapest**** tetején működik Budapest egyik legexkluzívabb rooftop bárja, mely különleges kóstolókkal is vár. Válassz egy asztalt, mely mellett ülve a Budavári Palotára és a Mátyás-templomra látsz, heverj el egy kényelmes nyugágyon, vagy telepedj le a bárpultnál!  

Tiszta luxus minden szinten - 5 csillagos nyaralás itthon
The Sky Garden Rooftop Terrace

5. Intermezzo Restaurant & Roof Terrace

  • Cím: 1054 Budapest, Hold utca 3 -5.

A Hotel President Budapest**** teteje eredetileg helikopterleszálló volt – ez a helyszín kapott új és egyedi funkciót, amikor néhány éve megnyílt itt az Intermezzo Restaurant & Roof Terrace. A Budai Várra és a Parlamentre panorámás tetőkertben fogyaszthattok könnyebb és tartalmasabb ételeket, koktélokat és házi jeges teát is.

Ízek és élmények a város felett – A legszebb rooftop bárok Budapesten
Intermezzo Restaurant & Roof Terrace

6. 360bar

  • Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 39.

Nevéhez híven 360 fokos panorámában gyönyörködhetsz a Párizsi Nagyáruház tetején található 360bar-ban. Budapest legmagasabban berendezett rooftop bárját gyönyörű virágok és saját almafa is ékesíti, újdonságaik közül pedig a mediterrán menüt ajánlják vendégeik figyelmébe.

Még több nagyszerű szálláshely Budapesten rooftop bárok közelében

Bi&Bi Panzió Budapest

Közvetlenül a Mammut Bevásárlóközpont mellett található a Bi&Bi Panzió Budapest, amely remek szálláslehetőség családoknak, pároknak, egyéni utazóknak egyaránt. Tiszta, modern és igényes környezet, ahol tökéletesen kipihenheted magad. 

Bi&Bi Panzió Budapest

12Revay Hotel Budapest***

Ébredj a Bazilika csodás látványára erkélyes tetőtéri apartmanodban a 12Revay Hotel Budapest vendégeként! A szálló sétatávolságra található a főváros legnépszerűbb látványosságaitól, így autóra nem, csak egy kényelmes cipőre lesz szükséged a város felfedezéséhez.

Ízek és élmények a város felett – A legszebb rooftop bárok Budapesten
12Revay Hotel Budapest***

Nyáron bakancslistás program eltölteni egy estét Budapest egyik mesés tetőkertjében. Te se hagyd ki az élményt! 

(fotók: szallas.hu, shutterstock, instagram)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
50%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
50%