Wellness + HotelekTavaszi zsongás

Lemondási díj nélküli tavaszi wellness, hogy kételyek nélkül foglalhass

2 perces olvasási idő

Foglalj fenntartások nélkül! – Lemondási díj nélküli tavaszi wellness 

Biztosan veletek is előfordult már, hogy némi bizonytalansággal kattintottatok a „lefoglalom” szóra, mert ott motoszkált bennetek: biztos, hogy nem fog közbe jönni valami? Ez teljesen érthető, de szerencsére van megoldás, mert sok szálláshely esetében fizetés nélkül visszamondhatjátok a foglalást, ha borulnának a tervek. Most összeszedtünk 10 klassz szállást, ahol lemondási díj nélküli tavaszi wellness hétvégében lehet részetek!

Lemondási díj nélküli tavaszi wellness, hogy kételyek nélkül foglalhass
Thermal Hotel Balance Lenti ****

Lemondási díj nélküli wellness egy tavaszi hosszúhétvégéhez:

Hotel Wellamarin Zamárdi ****superior

A Balcsira való hangolódást már tavasszal elkezdhetitek, például egy kötöttségek nélküli, lemondási díj nélküli wellness keretében! Közvetlenül a vízparton vár a Hotel Wellamarin, melynek szobáiból festői kilátásban lesz részetek, akár a tóra néz a terasz, akár a somogyi dombokra. Lubickoljatok az élménymedencében, élvezzétek a bowling pályát és az egyéb sportolási lehetőségeket, falatozzatok finomakat az étteremben, vagy sétáljatok a tóparton!

Bassiana Hotel & Étterem Sárvár ****

Bár Sárvár a fürdőjéről híres, azért van ott más is – például a gyönyörű Arborétum és a Nádasdy-vár, melyek közvetlen szomszédságában található a hotel. A wellness részlegén akad jacuzzi, szauna, Kneipp-taposómedence, májustól pedig a kinti, fűthető medencében is csobbanhattok. Finom ételek, zöld környezet, tágas szobák, mindez Sárvár szívében – szuper választás!

Sziget Hotel Nyíregyháza ****

„Friss hús” is került a listára: A Sziget Hotel 2021-ben nyílt, és rögtön dobogós is lett a tavalyi Év Szállása díjkiosztón. Verhetetlen helyen van: egy 10 hektáros szabadidőparkban található, egy horgásztó közepén elterülő kis szigeten. Így a tóra néző kilátás és a nyugodt környezet adott. Modern, stílusos szobák és hangulatos wellness részleg vár, ráadásul a közelben található a Nyíregyházi Állatpark  is – így családoknak is jó szívvel ajánljuk!

Barrico Thermal Hotel Demjén ****

A szállás egyediségét a saját gyógyvíznek és a gerendából készült épületnek köszönheti, mely meleg hangulatú, otthonias légkört teremt. A különleges Demjén Piramis Fürdő csupán 50 méterre található; kint is, bent is megmártózhattok, relaxálhattok. Az étteremben pedig ne felejtsétek el megkóstolni a legfinomabb egri borokat! Foglaljatok lemondási díj nélküli tavasz wellness hétvégét a Bükk egyik legszebb részén!

Caramell Premium Resort Bükfürdő ****

Ha a tavaszi fáradtságot nem csupán kipihenni szeretnétek, de egyúttal feltöltődni és újjászületni is, akkor íme, az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája. Itt a feng shui elvei érvényesülnek, meleg színekkel és különleges belsőépítészeti megoldásokkal. A wellness- és a zen spa részlegen lazíthattok egy jót, de ha aktívabb elfoglaltságra vágytok, próbáljátok ki a szálláshelyen található kalandparkot is! 

Thermal Hotel Balance Lenti ****

Ha szeretnétek úgy érezni, hogy (majdnem) külföldön vagytok, irány a határmenti Thermal Hotel Balance, ami közvetlen átjárást biztosít a Lenti Termálfürdőbe is. Itt nem lesztek híján medencéknek, wellness szolgáltatásoknak! A panorámás teraszok és modern szobák, a félpanziós ellátás és az Őrség nyugodt, zöld környezete miatt ennél jobb hely kevés van, ha tavaszi wellness a terv! 

Tündérkert Hotel Noszvaj ***

Vonz a régi elegancia, és a természet – meg persze a lemondási díj nélküli wellness gondolata? Akkor ne is keresgéljetek tovább. A vintage stílusú Tündérkert Hotel az impozáns De La Motte kastély parkjában található! Ez valóban egy zöld, buja tündérkert, ahol friss levegőt szippanthattok és elcsendesedhettek. Ha pedig a parkban tett sétát vagy a környező erdőkben való kirándulást kipihennétek, irány a wellness részleg! Romantikus helyszín, de gyerekbarát is, így pároknak és családoknak egyaránt kiváló opció.

Hotel Aurum Hajdúszoboszló ****

A jó öreg Hajdúszoboszló sem maradhat le a listáról, ha tavaszi wellness a téma. A város egyik legimpozánsabb szállodájában átlagon felüli szobaméretek találhatók, ráadásul az is a szállás különlegessége, hogy a medencék ugyanazzal a hajdúszoboszlói gyógyvízzel vannak feltöltve, amelyek a Hungarospában is megtalálhatók. Élménymedence, gyógykezelések, tokaji borok az étteremben, kifogástalan komfort – más nem is kell egy hosszúhétvégéhez!

Hunguest Hotel Forrás Szeged ****

Voltatok már a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban? Ha még nem, itt az idő – elvégre ez az ország egyik legnagyobb gyógy-és élményfürdő komplexuma, ahol Európa leghosszabb csúszdája is található! Az Aquapolissal közvetlen összeköttetésben áll a Hunguest Hotel Forrás, ahol azért biztos ami biztos, saját wellness részleg is található. Van ezen kívül bowlingpálya, kulináris csodák az étteremben, kandallós luxuslakosztály, és gyerekbarát szolgáltatások. A Tisza-part is csak egy kellemes sétára van!

Colosseum Hotel Mórahalom ****superior

Szegedtől 20 km-re található a fürdőváros, Mórahalom, ahol a Colosseum Hotel pár éve az Év Szállása díjat is bezsebelte. 5 beltéri medencében ázhattok, de a szállás közvetlen átjárást biztosít a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe is. A szobák elegánsak, az éttermi fogások változatosak, és az egész szállás kifejezetten baba- és családbarát. Ha olyan, lemondási díj nélküli tavaszi wellness úticélt kerestek, ami kicsik és nagyok igényeit egyaránt kielégíti, ne habozzatok!

Ne aggódjatok azon, hogy 100%-ban összejön-e a tervezett kiruccanás – válasszatok egy lemondási díj nélküli wellness szálláshelyet, és töltődjetek valamelyik balzsamos tavaszi hétvégén! Még több wellness szállás, ahol nincsen lemondási díj >>

(Képek: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
82%
Imádom
Imádom
9%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
9%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%