Nyári vakációHorvátországTengerparti szállásokToplisták

Napfürdő után csobbanjatok a tengerben! Mesés apartmanok Horvátországban

2 perces olvasási idő

Közeli strandok, tengerre néző kilátás, nyáresti sütögetések, gyermekbarát szolgáltatások. Ti mi alapján választanátok szálláshelyet egy horvát nyaraláshoz? Böngésszétek át az általunk listába szedett mesés apartmanokat Horvátországban, ahol most szuper árakon foglalhatjátok le álmaitok vakációját! 

1. Apartmani Savić Šilo

Vonzó letisztultság és kényelem adja az Apartmani Savić esszenciáját, mely a hullámokat vető tenger Kék Zászlós strandjától alig 200 méterre fekszik. A négyféle, változatos méretű apartmanból tetszés szerint válogathattok, de célszerű előnyben részesíteni a festői panorámát nyújtó lakásokat! A remek elhelyezkedésnek köszönhetően a szálláshely közelében étterem, illetve buszmegálló is található. Ha viszont kedvetek szottyanna egy kis búvárkodásra, akkor egy laza sétára azt is megtehetitek!

2. Apartmani Šimun Zadar

Hűs árnyékot adó lugas övezi az Apartmani Šimun barátságos szállásait, melyek alatt nem fog felforrósodni a rekkenő hőségben sem az autótok. A balzsamos illatú nyári estéken kitelepedhettek grillezni a szabad ég alá vagy borozhattok egy jót az erkélyen, teraszon. A szobák kifogástalanul tiszták, a tulajok pedig rendkívül kedvesek lesznek. A homokos vagy kavicsos strandoktól pedig csupán pár száz méter választ el benneteket, ha ide foglaltok szállást. 

3. Apartment Daca Vir

7 férőhelyes, kellemes családi apartmanba csöppenhettek az Apartment Dacában, ahol a vendégszerető tulajdonosok szívesen segítenek nektek, hogy még otthonosabban érezzétek magatokat. Az 56 négyzetméteres lakáson három háló és egy nappali osztozik, amit jól felszerelt konyha és különálló fürdő egészít ki. Ne aggódjatok a meleg miatt se, hiszen a klíma egykettőre gondoskodik a megfelelő beltéri hőmérsékletről. Így biztosan nyugodt és pihentető éjszakákban lesz részetek.

4. Apartmani Zaharija Rovinj

Kell annál jobb ajánlólevél az Apartmani Zaharijába, mint a maximális 10/10-es értékelés, amit közel 70 vendég adott eddig? Ebben a kiváló eredményben szerepet játszik a tisztaság és a kényelem. Sőt! Akkor is tökéletes döntés ide foglalni, ha bizonytalan a nyelvismeretetek, mert a kedves szállásadó remekül beszél magyarul. A 3 db, légkondicionált, 45 négyzetméteres apartmanhoz kert is tartozik, mely tökéletes helyszíne lehet a grillpartyknak. Fedezzétek fel a közelben elterülő, csodás óvárost is!

5. Apartmani Anton Crikvenica

Stílusos, modern és tengerre néző panorámát kínáló apartmanok sorakoznak ezen a szuper szálláshelyen. Miközben a kiválóan felszerelt konyhában sürögtök-forogtok, nem kell elszakadni a család vagy a baráti társaság többi tagjától sem, akik az egy légtérben kialakított, világos nappaliban nézik a tévét a kényelmes kanapén. Mikor közeledik az este, bontsatok ki egy üveg finom bort, költözzetek ki az erkélyre és nézzétek meg a naplementét úgy, ahogy még sosem láttátok azelőtt!

6. Apartment Sunset Trogir

Nagy családok számára kiváló lehetőséget kínál az Apartment Sunset, melynek 4 hálóterében könnyedén elfértek akár nyolcan is! A hűsítő légkondicionáló, az eszméletlen panorámát tartogató erkély, illetve a grillezésre csábító kerthelyiség biztosan sok örömöt fog okozni nektek. A berendezés rendkívül igényes. Sőt! A nagyszerűen felszerelt, modern konyhában még mélyhűtő is akad! A zöldellő lombokkal övezett, kavicsos strand pedig szó szerint a lábatok előtt hever.  

7. Apartmani Šantić Čižići

Két, tengerre tekintő, csendes lakásban pihenhettek a 3 főre tökéletes Apartmani Šantićban. A barátságos, napernyős erkélyeken egy klassz reggelivel kezdhetitek meg a napot, így utána lesz erőtök a folyamatos pancsoláshoz a környék közeli strandjain. Nem messze innen egyébként csónakbérlésre, valamint vízibicikli kölcsönzésre is lesz lehetőségetek, ha ringatóznátok egyet a türkizkék víztömegen. Ez a szállás azoknak is kedvez, akik kutyával vagy macskával kelnének útra, ugyanis némi felár ellenében őket is szívesen látják itt.

8. Terra Park Phalaris Novalja

Kerüljetek közelebb a természethez az üdülőfalunak is beillő Terra Park Phalarisban! Nem, ez nem kemping! Sokkal több! A színvonalas, minőségi mobilházakban egy elegáns hotelben találhatjátok magatokat. A sűrűn szőtt szúnyogháló gondoskodik róla, hogy ne legyenek hívatlan látogatóitok. Az ajtóból kilépve pedig egyből a hangulatos teraszotokon élvezhetitek az Adria varázslatos látványát. Családosoknak ideális döntés ez a szállás, hiszen több gyermekbarát szolgáltatás, játszótér és animációs program is elérhető egy helyen.

9. Apartman Medulin – CIM595

A homokos strandokban bővelkedő turistaparadicsomban, Medulinban hamar magatok mögött hagyjátok majd a világot. Legyetek a vendégei ennek az ár-érték arányban tökéletes, 2 fős szálláshelynek, ahol minden adott lesz a felejthetetlen, romantikus vakációhoz! A napernyővel fedett terasz, valamint a légkondicionáló megfelelő komfortélményt biztosít a forró napokon is. Az igényes, felújított lakásban egy apró, de jól kihasználható konyha, illetve zuhanyzós fürdő is helyet kapott.

10. Apartmani Marko Kaštel Lukšić

Saját medencében is hűsölhettek az Apartmani Marko csinos teraszán, míg a napágyakon ejtőzve alaposan feltölthetitek a D-vitamin raktáraitokat is. A klímával gazdagított, szép apartmanokhoz erkély is jár. A szálláshely saját éttermében pedig a helyi specialitásokat is megkóstolhatjátok. Viszont, ha kedvetek tartja, akkor egy szabadtéri sütögetésre is benevezhettek a kertben. Élvezzétek ki a horvát nyaralás minden pillanatát!

Foglald le most szállásodat Horvátországba, hogy tiéd legyen a legszuperebb apartman. A Szallas.hu óriási kínálatából könnyű lesz választani >>

Tippek horvátországi nyaraláshoz:

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
85 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Horvátország

    TOP 30+1 gyerekbarát szállás Horvátországban

    5 perces olvasási idő
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    TOP 50 családbarát wellness hotel – íme a Blog.szallas.hu országos összeállítása

    9 perces olvasási idő