HorvátországNyári vakációTengerparti szállásokToplisták

10 varázslatos tengerparti hotel Horvátországban

2 perces olvasási idő

Régóta vágyakoztok egy nyaralásra Horvátországban, de még mindig nem köteleztétek el magatokat? Akkor ne habozzatok, mert a most következő 10 tengerparti horvát hotel közül biztosan meglelitek az igazit – ráadásul remek áron! 

1. Hotel Pinija Petrčane****

Az Adriába nyúló félszigeten magasodik a Hotel Pinija Petrčane**** gyönyörű szállodája, mely varázslatos utazásra csalogat minden korosztályt. Mártózzatok meg a kavicsos strandon, a panorámás kültéri medencében vagy a lenyűgöző szolgáltatásokat kínáló wellnessben! Utóbbiban egy finn szauna, illetve egy csendszoba is helyet kapott. Ha sportolni szeretnétek, akkor röplabdában, minigolfban, teniszben mérhetitek össze a tudásotokat. A környék felfedezéséhez pedig béreljetek bátran kerékpárt!

2. Hotel Marina Selce Crikvenica****  

Ébredjetek a tenger csillogó hullámaira a Hotel Marina Selce Crikvenicában****, ami közvetlenül a strand mentén helyezkedik el! A saját étteremben finom és változatos ételekkel kényeztetnek benneteket a séfek, ami kifejezetten jól jön majd egy egész napos fürdőzés után. Ráadásul itt még a cudar idő sem rontja el a nyaralást, hiszen a beltéri wellnessrészlegben buzgárral gazdagított élménymedence is rejtőzik a finn szauna mellett. A teljes feltöltődésről a patyolattiszta, barátságos szobák gondoskodnak. 

3. TUI Blue Jadran Tučepi*****

Hatalmas hegyek, mesés erdő és a türkizkék víztömeg öleli körül a TUI Blue Jadran Tučepi***** impozáns szálláshelyét. A természet csodálatos közelségén kívül azonban a csodálatos, komfortos szobák is minden bizonnyal hamar rabul ejtik a szíveteket. Tuti tippként megsúgjuk, hogy olyan lakosztályt is foglalhattok, ahonnan kilépve rögtön egy különleges, boltívekkel díszített medencefolyosón találjátok magatokat a pálmafák kíséretében. Ám érdemes megemlíteni a pazar pezsgőfürdőt és a panorámás étteremet, bárokat is.

4. Hotel Miramare Crikvenica*****

Lágy elegancia járja át a Hotel Miramare Crikvenica***** minden szegletét, ahol a bőséges, hihetetlenül ízletes reggelit követően máris belevethetitek magatokat a pihenésbe. A tágas, prémium hatást keltő wellnessoázisban mozaikcsempékkel kikövezett medencében merülhettek el a 3 különböző szauna kipróbálását követően. Ejtőzzetek a hangulatos pihenőtérben, a tengerre néző teraszon, a jakuzzi buborékai között vagy nevezzetek be egy testet-lelket egyensúlyba hozó masszázsra! 

5. Hotel Pagus Pag****

Ellenállhatatlan all inclusive nyaralás Horvátországban? A Hotel Pagus Pag**** teljesíti a vágyaitokat! A kényelmes, igényesen berendezett szobákba bármikor visszavonulhattok egy kis fürdőzés után. Utóbbira egyébként az 1200 négyzetméteres wellnessbirodalomban is lehetőségetek lesz a többféle szaunának, medencének, illetve jakuzzinak köszönhetően. Ha családdal érkeznétek, akkor biztos díjazni fogjátok az animációs programokat, a gyermekbarát szolgáltatásokat és azt is, hogy 12 éves korig nem kell fizetni az itt töltött éjszakákért. 

6. Hotel Park Makarska****

Túlzás nélkül ki merjük jelenteni, hogy a hegyláncok előtt elterülő Hotel Park Makarska**** wellnessoázisából nyílik az egyik legcsodálatosabb kilátás az Adriai-tengerre. Persze nem lehet szó nélkül elmenni a revitalizáló gőzfürdő, a finn szauna és a vitalizáló masszázsok mellett sem!  Az otthonos, modern szobák többsége erkéllyel is rendelkezik. Vegyetek ki egy jéghideg frissítőt a minibárból és telepedjetek ki a balkonra, ahol a lemenő nap utolsó sugarai kacsintanak rátok!

7. Crvena Luka Hotel & Resort Biograd na Moru****

Csábító mediterrán ételekkel kedveskedik nektek a szálláshelynek sem utolsó Crvena Luka Hotel & Resort****. Mártózzatok meg a tengertől alig pár méterre fekvő medencében, majd süttessétek a hasatokat a homokos vagy kavicsos strandon egy kitűnő koktél társaságában! Az igényes és változatos szobakínálatban könnyen megtaláljátok a nektek való lakótereket. Ez a remek szálláshely ráadásul a családosoknak is ideális a szabadtéri pancsoló, a játszótér, illetve az animációs programok miatt. 

8. Hotel More Dubrovnik*****

Ötcsillagos kényeztető vakációra nevezhettek be ebben a káprázatos luxushotelben, ahol semmiben nem szenvedtek majd hiányt. Az öbölben elhelyezkedő szállodában 85 szoba, klímával ellátott, kellemes szobában hajthatjátok álomra a fejeteket. Napközben a pezsgőfürdő ölelésében és a krisztálytiszta, panorámás medencében frissülhettek fel – vagy a különleges, barlangi bárban lazíthattok. 

9. Hotel Villa Arausana&Antonina Vodice****

Ismerjétek meg Dalmácia kincseit és foglaljatok szállást a tengerparton álló Hotel Villa Arausana&Antoninába****! Érdemes nem csupán reggelivel, hanem egyből félpanzióval kérni a barátságos szobátokat, ugyanis a saját étterem kínálata biztosan nem okoz majd csalódást! A kifogástalan ízek mellett ugyanis még a speciális étrendet tartókra is felkészültek. A hatalmas medence mellett hangulatos bár is helyet kapott, ahol kifújhatjátok magatokat a környéken kipróbált szabadidős kikapcsolódások után. 

10. Hotel Grand Admiral Slano*****

Csakis szuperlatívuszokban lehet mesélni a Hotel Grand Admiralról*****, mely prémium megjelenésével könnyen elnyeri a tetszéseteket. A minőségi wellnessben épp tökéletes a víz a beltéri vagy a szabad ég alatt való úszáshoz, de beiktathattok egy kis szaunázást vagy jakuzzizást is, ha épp ahhoz lenne kedvetek. A szállás pedig egyúttal szabadidőközpontként is funkcionál, ugyanis kosárlabdázni, fitneszezni, teniszezni is lehet a helyszínen.  

Hol találjátok a legjobb horvátországi strandokat? Milyen programokra érdemes elmenni, ha Horvátországban jártok? Mutatjuk:

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
88%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
13%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
85 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Horvátország

    TOP 30+1 gyerekbarát szállás Horvátországban

    5 perces olvasási idő
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    TOP 50 családbarát wellness hotel – íme a Blog.szallas.hu országos összeállítása

    9 perces olvasási idő