Wellness + Hotelek

Játssz velünk, és nyerj egy frissítő, bükfürdői wellness hétvégét!

1 perces olvasási idő

Hamarosan kezdődik a suli, és jönnek az esős őszi napok! Töltődj fel előtte napfénnyel, és nyerj egy káprázatos, 2 főre szóló, 2 éjszakás, zavartalan wellness hétvégét a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa fantasztikus szállodájába!

Mit tartalmaz a csomag?

  • 2 éjszakára szóló szállást 2 főre a hotel egyik standard kétágyas szobájába.
  • Üdvözlő italt.
  • Az exkluzív kialakítású és megújult spa- és szaunavilág korlátlan használatát.
  • A kardio- és erősítőgépekkel felszerelt fitneszstúdió korlátlan használatát.
  • “All inclusive” részvételt a szálloda fitnesz- és sportprogramjain.
  • A díjmentes wifi használatát.
  • Szobánkénti fürdőköntöst és hajszárítót. 

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány 2024. február 29-ig használható fel hétköznap és hétvégente is, kivéve ünnepnapokon és a kiemelt időszakokban.

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a Greenfield Hotel Golf & Spa 115 000 Ft értékben ajánlott fel pihenést.

Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik a 115 000 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2023. szeptember 5.

Miért érdemes a Greenfield Hotel Golf & Spa fantasztikus komplexumában pihenni?

A Greenfield Hotel nem egyszerűen egy kellemes szálloda, hanem egy igazi élménykomplexum. A 3500 m2-es, nemrégiben felújított wellnessrészleg medencéiben nyugalmas fürdőzésre és izgalmas csobbanásokra is van lehetősége a szállóvendégeknek.

Ez utóbbiról az egész évben használható, időjárásbiztos és 10 méter magasból induló óriás csúszda gondoskodik. A testi és lelki feltöltődésre a szaunavilágban van lehetőség, a pihenésre pedig a megújult, extra kényelmes szobákban.

A gyerekeknek vagy a játékos lelkű felnőtteknek pedig a Chill&Fun Club biztosítja itt a szórakozást. 

Ha Bükfürdő, akkor ezeket a látnivalókat ne hagyd ki!

Az ország egyik leghíresebb fürdővárosában, Bükfürdőn biztosan nem fogtok unatkozni. Szédületes kalandpark, a kikapcsolódás új dimenziója és mezítlábas élmények várnak, ha ide látogattok.

A különleges, 4 kúton keresztül felszínre törő bükfürdői gyógyvíz literenként több mint 15000 milligramm ásványianyag-tartalommal rendelkezik, így egyedülállóan kedvező hatást fejt ki a szervezetre.

De a Bükfürdő Therma&Spa nemcsak a gyógyulni vágyókat várja, hanem a fürdőzés szerelmeseit is a 14 hektáros, árnyas fákkal borított strandjával, élménymedencéivel, szédületes csúszdáival.

Játssz velünk, és nyerj egy frissítő, bükfürdői wellnesshétvégét!
Bükfürdő Thermal & Spa, Bük

Ha kipancsoltátok magatokat, akkor irány a Funcity, az ország egyik legforradalmibb szórakoztató központja. A modern technikával átitatott komplexumban kipróbálhatjátok magatokat Forma 1-es pilótaként vagy épp mozihősként is.

Vigyetek zárt cipőt az aktív pihenés fellegvárába, a Kristály Torony kalandparkba. A háromszintes hely több mint egy kilométer hosszú pályavonalával, az óriás hintával és a közel 200 méteres Flying Fox csúszás­sal kifejezetten alkalmas akár egy egész nap aktív és eseménydús eltöltésére.

Játssz velünk, és nyerj egy frissítő, bükfürdői wellnesshétvégét!
Kristálytorony Kalandpark, Bük

A vizes és a levegős kalandokat pihenjétek ki cipő nélkül a Kneipp Parkban. A körülbelül fél km hosszú, úgynevezett száraz taposót mezítláb végigjárva hihetetlen masszázsélményt kaphattok. De van itt bokorlabirintus, gyógynövénykert és csicsergős, madárdalos nyugalom is. 

Kirándulástól a városnézésig: kihagyhatatlan úti célok a Bük-Sárvár térségből >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%