Wellness + Hotelek

Különleges témák, egyedi megoldások – Top 10 hihetetlen szálloda

2 perces olvasási idő

Egy egyedileg megépített, hihetetlen szálloda igazán különleges vendégcsalogatókat rejt. Lehet, hogy csak pár apró kiegészítőt helyeznek el a szobákban, esetleg egy építészeti bravúrral várják a látogatókat, de egy biztos: ha ezeket a hoteleket választjátok, felejthetetlen pihenésben lesz részetek.

Lássuk, melyik az a top 10 hihetetlen szálloda, amit érdemes meglátogatnotok Magyarországon és a környékbeli országokban!

1. Tudományos keretek között – Science Hotel Szeged****

Odavagytok a tudományokért? Kedvenc sorozatotok az Agymenők? Akkor ezt a hihetetlen szállodát nektek találták ki! A Szegeden található Science Hotel 43, tudományosan berendezett szobával várja a látogatókat, mellyel a helyi úttörő tudósoknak szeretnének emléket állítani.

Olyan egyedi stílusjegyekkel rendelkezik, mint a nyomtatott áramkörös szőnyegek, a bináris számzuhatagos falak, vagy a különleges poszterek. Utóbbiak mindegyik szobában megtalálhatóak.

Természetesen nagy hangsúlyt fektettek a kényelemre is, hatalmas franciaágyak, választékos büféreggeli, és 0-24-ben működő lobby bár vár benneteket, ha ide látogattok.

2. Világörökségi helyszínen – Minaro Hotel Tokaj Mgallery*****

Hajtottátok már álomra a fejeteket az UNESCO által Világörökség részét képző helyen? A Minaro Hotel Tokaj Mgallery extra különleges szálláson megtehetitek ezt.

A szőlőstőkék között elhelyezkedő, modern megjelenésű hotel nem csak a Világörökségi megjelölés miatt különleges, belsőépítészeti dizájnja egy egészen más dimenzióba repít majd el benneteket!

Rendkívül felszerelt wellnessrészleggel, mennyei ételekkel, pazar berendezésű szobákkal, és természetesen megannyi finom borral tehetitek tökéletessé a pihenéseteket, ha ezt a tokaji szállást választjátok.

10 tokaji látnivaló, amiért érdemes útra kelni >>

3. Vadászkastély a Zempléni-hegység közepén – Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments Nagyhuta***

A nagyhutai Kőkapu Vadászkastély és Hotel a kütyümentes kikapcsolódás tökéletes helyszíne. Wifi legtöbbször nincs, valamint a mobilhálózat is erősen akadozik, így ebben a hihetetlen szállodában tényleg a pihenésre fókuszálhattok.

Gyönyörű kilátás garantált a közeli csónakázótóra, valamint a természet megannyi szépsége vesz körül benneteket ezen az egyedi helyen.

Barangoljátok be biciklivel a Károlyiak erdőbirtokát, tegyetek egy hatalmas sétát a tó körül, utazzatok a közelben lévő kisvasúttal, vagy egyszerűen csak élvezzétek a csend és nyugalom áradását!

4. A vidék első okosszállodája – Smart Hotel Körösladány****

Tényleg lehetséges kulcsok és mágneskártyák nélkül pihenni? A Körösladányban található Smart Hotelben elfelejthetitek a beléptetéssel járó macerát, ugyanis mindössze egy mobilapplikációra van szükségetek a szabadságotok megkezdéséhez.

Ezzel hozzáférhettek a saját szobátokhoz, a parkolóhoz, valamint a főbejáratot is könnyen kezelhetitek. A szálláson bőséges büféreggelit kínálnak, vacsora pedig igény szerint igényelhető.

A speciális hotelben ráadásul idegenforgalmi adót sem kell fizetnetek és akár SZÉP kártyával is rendezhetitek a számlát. Izgalmasan hangzik, nem?

5. Kikapcsolódás jurtákban – Jurta Hotel Balatongyörök

Igazi, felejthetetlen élményre vágytok a Balaton közelében? A Jurta Hotelt pont azoknak találták ki, akik kipróbálnák, milyen is egy jurtában aludni, természetesen komfortos körülmények között.

Éljétek át, milyen a természettel együtt ébredni, nyugalmat, feltöltődést és boldog pillanatokat átélni ezen a különleges helyen. A hotel csak felnőtteket fogad, így gyerekmentes elvonulásra is kiváló lehet!

Minden jurta fürdőszobával és egy hatalmas, köralakú franciaággyal rendelkezik, valamint akár hőlégballonozást, balatoni hajózást, vagy egy finom borkóstolást is igénybe vehettek a közelben.

6. Különálló hotelszobák – Hotel Enigma Resort Mamaia

Ha egy hotelben foglalunk szobát magunknak, akkor egy hatalmas épületre számítunk, ahol egymás mellett találhatóak a szálláshelyek. A Romániában található Hotel Enigma Resort attól különleges, hogy a foglalható szállodai szobák apartman jelleggel vannak elhelyezve, így teljes nyugalomban pihenhetitek ki az év során felgyülemlett fáradalmaitokat.

Hatalmas tereinek köszönhetően biztosan elfértek majd, ráadásul a gazdag, büféreggelinek köszönhetően minden itt töltött napotok csodás lesz!

Kényelmes, franciaágyas kialakítás, szeparált szobák, valamint nagyméretű terasz található a helyszínen, így tényleg csak a pihenésre kell koncentrálnotok!

7. Egyedi bútorok és megjelenés –  JN Boutique Hotel București

Orgonasípszerű vagy aranyozott ágytámla? Modern megjelenésű, egyedileg berendezett szobák? Ezek jellemzik a JN Boutique Hotelt Bukarestben, ahol a kényelem és az elegancia ötvözetében kapcsolódhattok ki.

A minimalista és az extravagáns berendezési jegyeket is magában hordozza a szállás, amely a belsőépítészet szerelmeseinek lett kitalálva.

Foglaljátok el a kényelmes szobák egyikét, és gyönyörködjetek a páratlan dizájnban a kikapcsolódásotok alatt!

8. A fa és kő keresztezése – Fortuna Eco Boutique Hotel Băile Tușnad***

Olyan, mintha egy erdei mesébe csöppenénk, ahogy meglátjuk a Tusnádfürdőn található Fortuna Eco Boutique Hotelt. Tökéletes harmónia és nyugalom vár benneteket ezen az egyedi helyen, ahol a fa és kő uralkodik.

Különleges berendezésű szobákkal, finom reggelivel és elragadó környezettel fogad majd benneteket a személyzet, akik végig kedvesen és segítőkészen lesik majd minden kívánságotokat. 

Töltsetek el pár napot a természet lágy ölén, és élvezzétek a szálloda által biztosított szolgáltatások sokaságát!

9. Az autózás szerelmeseinek – Automobil Hotel Kraków***

Minden, ami autó! Ha ti is imádjátok a négykerekűek világát, akkor élmény lesz a pihenés az Automobil Hotelben, amely Lengyelország fővárosában található.

Már a bejáratnál egy tűzpiros jármű vár benneteket, a recepció és a szobák is ezt a tematikát követik. Számtalan poszter és kép teszi egyedivé a szállodát, amely modern, tiszta és rendkívül kényelmes.

A hotel Krakkó külvárosában található, így nem kell aggódnotok a nyüzsgés és a zaj miatt, igazi pihentető lesz a kikapcsolódásotok, ha ezt a szállást választjátok!

Látnivalók Krakkóban >>

10. Tengeri témájú, tengerparti szállás – Hotel Skipper Rewa***

Lengyelország északi csücskékben kapott helyet a Hotel Skipper, amely egy félsziget csücskében épült fel. Páratlan panorámával, tengeri témájú kiegészítőkkel és színekkel várják a látogatókat, akiknek felejthetetlen pihenésben lesz részük ezen a mesebeli helyen.

Élvezzétek a tenger lágy morajlását a teraszról vagy merüljetek el a számtalan kényelmi szolgáltatással rendelkező, 200 négyzetméteres wellnessrészlegen.

Töltsetek el pár napot ebben a hihetetlen szállodában és fedezzétek fel Lengyelország ezen részét is!

Megtaláltátok azt a hihetetlen szállodát, ahol a pihenéseteket töltitek majd? Bármelyiket választjátok a kikapcsolódástok helyszínéül, egészen biztosan felejthetetlen élményekben lesz részetek az extravagáns kialakításnak és az egyedi megjelenésnek köszönhetően. Ha mégis tovább nézelődnétek, fedezzétek fel a kínálatunkban található, megannyi szállás valamelyikét! >>

Még több egyedi stílusú, különleges szállást találtok ebben a cikkünkben >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%