Romantikus kikapcsolódásŐszi élményszüretRomantikus búvóhelyek

Őszi élményszerzés édes kettesben – szuper programok és szállások

2 perces olvasási idő

Bakancslistánkon összegyűjtöttük nektek a legjobb programokat és látnivalókat, melyeket érdemes kéz a kézben felfedezni a párotokkal a nyár után is. Válasszátok a romantikát és a tökéletes feltöltődést, mert remek válogatással készültünk nektek földön, vízen és levegőben is… Kattintsatok, ha szeretnétek látni a 20 legjobb őszi programot és szállást: őszi élményszerzés kettesben!

Őszi élményszerzés édes kettesben - szuper programok és szállások

Őszi élményszerzés édes kettesben – szuper programok és szállások

1. Közös időutazás, mesebeli kalandokkal: Miskolc

Miskolc ezernyi csodás pillanattal örvendeztet meg benneteket, ha hagyjátok. Például időtlen kalandokban lehet részetek a Diósgyőri várban, ahol szuper tárlatvezetéseken ismerkedhettek meg az épülethez kapcsolódó izgalmas történetekkel. Nem messze a vártól pedig a Tündérkertben tehettek romantikus sétát!

Itt szálljatok meg, ha mentek: Two Towers Apartman Miskolc

2. Láblógatás és csónakázás: Lillafüred

Rejtőzzetek el a Bükk vadregényes erdőiben, a Hámori-tó partján, Lillafüreden és látogassátok meg a Libegőparkot, ahol összebújva gyönyörködhettek a festői tájban! Ha pedig ennyi nem lenne elég, akkor egy romantikus csónakázás a tavon, vagy egy kis andalgás a Függőkertben gondoskodik majd róla, hogy különleges élményekkel gazdagodjatok.

Itt szálljatok meg, ha mentek: Sebesvíz Panzió Lillafüred

3. Béke és nyugalom: Verőce

A Dunakanyarban minden adott a tökéletes feltöltődéshez. Verőcén járva ismerkedjetek meg a település történetével a Helytörténeti Múzeumban, majd fedezzétek fel a csodálatos környéket! Nézzétek meg a Börzsöny kincseit a Kismarosról induló Királyréti Erdei Vasúttal vagy derítsétek fel a Kisoroszi-szigetcsúcsot!

Itt szálljatok meg, ha mentek: Tölgyerdő Apartman Verőce

4. Hazai barangolás: Rácalmás

A Duna jobb partján fekvő Rácalmáson végre zavartalanul élvezhetitek egymás társaságát. Járjátok be az Ófalut, az Afrika- és Halászati kiállítást, valamint a Modrovich kastélyt is! Ha a nap végén jól jönne egy kis wellness, akkor a Jankovich Kúria Wellness Hotel****-ben külsős vendégeket is fogadnak – előzetes bejelentkezéssel.

Őszi élményszerzés édes kettesben - szuper programok és szállások
Jankovich Kúria Wellness Hotel****


Itt szálljatok meg, ha mentek: Vadrózsa Vendégház Rácalmás

5. Fényképalbum bővítés: Zamárdi

Ősszel is tartogat meglepetéseket és remek programokat a magyar tenger Zamárdiban. Keressétek meg kéz a kézben a Balaton szíve szobrot és merüljetek el a panorámában, melyet a Kőhegyi kilátó nyújt! Visszafelé ne felejtsetek el betérni a pincesorra, hogy a hegy levét is megkóstolhassátok!

Itt szálljatok meg, ha mentek: Szent Kristóf Vendégház Zamárdi

6. Vízi paradicsom: Orosháza

Szuper élménymedencékkel és gyógyító vízzel vár benneteket a Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő egy kis wellnessre – minden évszakban. A hármas tórendszer partján épült kilátóból pedig pazar látképpel gazdagodhattok. Élvezzétek együtt a szaunavilágot , a sokszínű medencekínálatot és a tökéletes testi-lelki feltöltődést!

Őszi élményszerzés édes kettesben - szuper programok és szállások
Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Itt szálljatok meg, ha mentek: Spirit Homes Apartments Orosháza-Gyopárosfürdő

7. Ékszerdoboz a Balaton partján: Tihany

Tihany nem hiába az egyik legkedveltebb turistacélpont hazánkban. Ha még nem jártatok itt, akkor térjetek be a Marcipánházba, a Fazekasházba, csodáljátok meg a panorámát a Pisky sétányról és a lenyűgöző Bencés Apátságot is! Amennyiben pedig egy kis bakancsos túrára vágytok, nézzétek meg az Aranyház gejzírkúpot!

Itt szálljatok meg, ha mentek: Csátó Vendégház Tihany

8. Pihenés a Velencei-tónál: Gárdony

Gárdony nem csak nyáron remek választás, hanem ősszel is. Pattanjatok nyeregbe a Grand Lovasudvarban, majd keressétek fel a varázslatos Kaktuszkertet, a Rönkvárat, zárásképpen pedig a Sarvajc-keresztet és kilátót!

Itt szálljatok meg, ha mentek: Vintage Jakuzzis Vendégház Gárdony

9. Fürdőzés a hagyma fővárosában: Makó

Az egyik leggyönyörűbb magyarországi fürdőkomplexum Makón található és Makovecz Imrét dicséri. 18 medence, egyedi szaunapark és szuper élményelemek nyújtanak felejthetetlen pillanatokat az ide látogatóknak. Próbáljátok ki!

Őszi élményszerzés édes kettesben - szuper programok és szállások
Hagymatikum

Itt szálljatok meg, ha mentek: Villa Apartman Makó

10. Adrenalinfüggőknek: Cserszegtomaj

Mindig valami újdonságra vágytok és szeretitek az adrenalinbombát a nyaralás alatt? Akkor vegyetek részt egy hőlégballonos repülésen és szemléljétek meg több mint 1000 méter magasról a Balatont, a tanúhegyeket és még oly sok mást is! 

Őszi élményszerzés édes kettesben - szuper programok és szállások
Balaton Ballooning

Itt szálljatok meg, ha mentek: Parti Szél Apartman Cserszegtomaj

11. Izgalmas városnézés: Győr

Hazánk egyik legszebb barokk városa, Győr tárt karokkal készül az érkezésetekre. Járjátok be zegzugos utcáit, remek éttermeit és különleges látnivalóit, melyeket szuper, vezetett túrákon ismerhettek meg a Gyere Győrbe tematikus városnézések segítségével! Válasszátok a „Szerelmekről mesél a város” című előadást!

Őszi élményszerzés édes kettesben - szuper programok és szállások
Győr barokk belvárosa


Itt szálljatok meg, ha mentek: Soho Apartmanház Győr

12. Ízutazás és természetjárás Orfalun

Páratlan nyugalmat és békét ígér a természetben az Őrségben található Orfalu. Hangolódjatok egymásra és közben fedezzétek fel a Tűzlepke Öko-élményparkot, mely remek tanösvényt és izgalmas kötélpályát is rejt. Levezetésként pedig térjetek be a Fűszertár Füveskert és Teaházba, ahol a helyi finomságokat kóstolhatjátok meg!

Itt szálljatok meg, ha mentek: Csupor-Major Vendégház Orfalu

13. Túrázók kedvence a Zsongorkő-lelátó: Kővágószőlős

Rajongtok a bakancsos túrákért és szeretnétek a természetben tölteni egy kis időt? Akkor válasszátok a Baranya-megyében meghúzódó Kővágószőlőst, ahol a Mecsekben remek kiránduló útvonalakat találtok. Feltétlen menjetek el a Zsongorkő-lelátóhoz az elképesztő panorámáért!

Őszi élményszerzés édes kettesben - szuper programok és szállások
Zsongorkő-kilátó

Itt szálljatok meg, ha mentek: Borbolya Apartmanok Cserkút

14. Sörözés a leghűségesebb városban

Beltéri programmal is készültünk, ha az időjárás nem lenne kegyes. Amennyiben kedvelitek a finom söröket, akkor nem csak a Tűztorony miatt érdemes felkeresnetek Sopront, hanem az itt épült több mint 100 éves Sörgyárért is. Kóstoljatok fantasztikus söröket, ismerjétek meg a történetüket és a gyártásuk titkait is! Egészségetekre!

Őszi élményszerzés édes kettesben - szuper programok és szállások
Soproni Sörgyár

Itt szálljatok meg, ha mentek: Premium Casa Apartman Sopron

15. Szerelem a fellegekben: Kaszó

A szerelmesek mindig pár lépéssel a föld felett járnak. Nos, ez duplán igaz lehet a kaszói Lombkorona tanösvényen, ahol 9 méter magasságban ismerkedhettek meg együtt az itt élő állat- és növényvilággal. Útközben pedig interaktív játékok segítségével tehetitek próbára a tudásotokat!

Őszi élményszerzés édes kettesben - szuper programok és szállások
Kaszói lombkoronasétány

Itt szálljatok meg, ha mentek: Berki Vendégház Kaszó

16. Extrém élmények: Mátrafüred

Vegyétek be magatokat a hegyekbe, és pihenjetek Mátrafüreden édes kettesben! Jó, ha tudjátok, hogy itt nem csak kiváló kirándulási helyszíneket találtok, hanem olyan izgalmas élményekben is részetek lehet, mint a kutyafogat túra vagy a suhanás az erdei bobpályán! Miért hagynátok ki? 

Őszi élményszerzés édes kettesben - szuper programok és szállások
Kutyafogat a Mátrában

Itt szálljatok meg, ha mentek: Hotel Anna Mátrafüred*** +superior

17. Motorcsónakos utazás: Tiszafüred

Ismerjétek meg testközelből Tiszafüred kincseit, a különleges élővilágot Bencsik Barnabás vezetésével, a vízen utazva! A vadregényes táj ugyanis ezernyi titkot őriz, melyet motorcsónak segítségével fogtok felfedezni. Ne hagyjátok ki a Napfelkelte, naplemente és éjszakai csillagtúrákat se!

Őszi élményszerzés édes kettesben - szuper programok és szállások
Motorcsónakos túra a Tisza-tavon

Itt szálljatok meg, ha mentek: Szitakötő Panzió Tiszafüred

18. Pancsolás a Virágok városában: Kaposvár

A dél-dunántúli megyeszékhely fürdőjét érdemes felkeresni, ha egy kis wellnessre vágytok. A színvonalas versenymedencében bármikor levezethetitek a maradék energiát, a kültéri és beltéri medencéken túl pedig olyan élményelemeket is találtok itt, mint a sodrófolyó,
a vízicsúszdák, a pezsgőágyak, a jakuzzik és a szuper szaunák. 

Őszi élményszerzés édes kettesben - szuper programok és szállások

Itt szálljatok meg, ha mentek: Pergola Vendégház Kaposvár

19. Anyaghű vármakettek: Dinnyés

Különleges történelmi sétára van lehetőségetek Dinnyésen, ahol a Várpark segítségével megismerkedhettek 35 hazai erődítménnyel és történetükkel. A helyszínen szekérvár és skanzen is helyet kapott. Fedezzétek fel ezeket is!

Őszi élményszerzés édes kettesben - szuper programok és szállások
A makettek egy része a dinnyési Várparkban

Itt szálljatok meg, ha mentek: Andante Apartman Agárd

20. Varázslatos várkastély: Budapest

Budapesti kiruccanást terveztek vagy fővárosiként kimozdulnátok egy kicsit a kedvesetekkel? Akkor látogassátok meg a Vajdahunyadvárat, mely a Városligetben számos állandó és időszakos kiállítással gondoskodik róla, hogy rossz idő esetén se unatkozzatok. A mesebeli épületnél pedig fantasztikus fotókat is készíthettek, ugyanis a több mint ezer éves múltra visszatekintő vár 4 nagy építészettörténeti korszak jegyeit is magán viseli.

Őszi élményszerzés édes kettesben - szuper programok és szállások
Vajdahunyad vára

Itt szálljatok meg, ha mentek: ABT Apartments Veres Budapest

További romantikus szálláshelyeket találsz a szallas.hu oldalán >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%