BalcsiCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásWellness + Hotelek

Pihentető luxus – Irány az Aura Hotel!

1 perces olvasási idő
Aura Hotel****

Balatonfüreden létezik egy olyan luxusszálloda, amely csak 12 év feletti vendégeket fogad. Itt elsősorban azoknak az utazóknak kínálnak pihentető szolgáltatásokat, akik szeretik, ha egy szálloda csendes, minőségi szobákkal és kiváló étteremmel várja a vendégeket. A balatonfüredi Aura Hotel ilyen. Talán ezért is nevezik a szakmabeliek „felnőttbarát” szállodának a füredi hotelt. 

Pihentető luxus - Irány az Aura Hotel!
Aura Hotel Balatonfüred

Aura Hotel Balatonfüred – felnőttbarát szálloda a Balaton partján

A hotelben számtalan különlegességgel kedveskednek a vendégeknek:

  • a minibárban ingyenes szűrt környezetbarát víz található, amely segít a mindennapi hidratáció elérésében, melyet naponta egyszer újratöltenek.
  • Ha esetleg valakinek nem lenne kényelmes az ágyon levő 3 féle párna közül egyik sem, akkor még 4 másikból lehet választani. Itt aztán tényleg ügyelnek a jó alvásélményre, az egyedi párna menü segítségével. 
Pihentető luxus - Irány az Aura Hotel!

Az Aura Hotelben minden valóban a felhőtlen kikapcsolódásról szól. A vendégek inspiráló környezetben vehetik igénybe a szálloda szolgáltatásait. Ha kedvünk van, itt az ágyban is reggelizhetünk! De, ha már itt vagyunk, érdemes kipróbálni a szálloda éttermét is, L’aura Boutique Éttermben exkluzív gasztronómia élmények részesei lehetünk. Boutique büfé kínálat alapelve a minőség és a frissesség. A hotel séfje minden héten készít valami különlegességet, a meleg főételek a la minute készülnek, így garantálva az ételek frissességét. A boutique svédasztal kínálatában pedig a hideg előételek, saláták, levesek, sajtok és desszertek várják a vendégeket.

Mikor lesz a következő kulináris hétvége a szállodában?

A következő gasztrokalandozás a február 22-i hétvégén kerül megrendezésre, ahol az Aura Gasztro sorozat keretén belül egy steak vacsorán vehetnek részt a húsimádók Laposa borok kíséretében, március 14-én pedig Molnár Gábor séf exkluzív menüsorral várja a vendégeket.

Pihentető luxus - Irány az Aura Hotel!
Kulináris hétvégék februárban is

Ha megvacsoráztunk, érdemes betérni a szálloda bárjába is, ahol egyedi italkülönlegességekkel várják a vendégeket. A kínálatban többek között ott vannak a limitált szériájú balatoni borok, az igazán finom koktélok, az egyedi ízvilágú rumok és divatos gin & tonic kreációk.

Ha már ittunk és ettünk eleget, a szálloda wellness részlege tökéletes kikapcsolódást biztosít, az őrületes hétvégi szaunaszeánszaikon a hangulat mindig forró. A magasan képzett masszőrök egyedi, személyre szabott masszázsokat kínálnak. A szakemberek csak természetes alapanyagokat tartalmazó olajokat, krémeket használnak annak érdekében, hogy feltöltődve, élményekben gazdagon térjenek haza a szálloda vendégei.

Aura Tipp: Nálunk a pihenés nem gyerekjáték!

Gyerekmentes hétvége kettesben? Ez nem luxus, minden szülő megérdemli. Az Aura Hotel, Balatonfüred egyetlen felnőtt hotele mindent megtesz annak érdekében, hogy gyerekzsivajtól mentes pihenésben legyen részük azoknak, akik kettesben szeretnének eltölteni pár napot. 

Pihentető luxus - Irány az Aura Hotel!
Aura Hotel Balatonfüred ****

Keresd hétköznapi wellness csomagajánlatunkat!

Foglalj akár 33%-os kedvezménnyel és élvezd a wellness luxus oldalát! További részletek >>

(fotók: Aura Hotel)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%