Wellness + HotelekRomantikus kikapcsolódásToplisták

Tejben-vajban fürdőzés a hazai wellness hotelekben

1 perces olvasási idő

Csempésszetek egy kis luxust a mindennapokba és látogassátok meg a most következő exkluzív, magyar wellness hoteleket, ahol sok extra kényeztetést is igénybe vehettek! Kérjétek ágyba a reggelit, pezsgőzzetek a panorámás jacuzziban vagy induljatok felejthetetlen segway túrára! 

1. Velence Resort & Spa****, Velence

Ébredjetek modern, tágas, légkondiconált szobákban, apartmanokban vagy lakosztályokban a gyermek- és családbarát Velence Resort & Spa**** csodálatos épületében, ahonnan mesés kilátás nyílik a nádasokkal övezett Velencei-tóra!

A panorámában a finom ételek és italok elfogyasztása mellett is gyönyörködhettek a szálloda kiváló étterméből vagy akár a 3600 négyzetméteres wellnessrészleg kültéri medencéjéből. Sőt, pezsgő vagy gyümölcstál bekészítést is kérhettek, hogy feldobjátok a vakációt!

Kerékpártúra a Velencei-tó körül – látnivalókkal >>

2. Rubin Wellness&Conference Hotel****, Budapest

Tudtátok, hogy a Rubin Wellness&Conference Hotel**** színes, vidám, stílusos szobáiban ágyba is viszik nektek a reggelit, ha kéritek? Pedig így van! Frissüljetek fel az élménymedencében, a pezsgőfürdőben vagy a számos remek szauna egyikében, ami után kényeztető masszázst vagy kozmetikai kezeléseket is igénybe vehettek!

Az Essence étterem kulináris ínyencségeinek sem fogtok tudni ellenállni, de nem is kell, hiszen az itt begyűjtött plusz kalóriákat a helyi fitneszteremben bármikor lemozoghatjátok.

3. Fibula Residence Felnőttbarát Hotel & Wellness****, Pécs

Zöldellő növényfal, feszített víztükrű medence, sótéglákkal megbolondított pihenőtér, trópusi élményzuhany, izgalmas szaunavilág… ugye, milyen jól hangzik? Engedjetek a pazar Fibula Residence Felnőttbarát Hotel & Wellness**** csábításának, mely azzal is garantálja a békés és felhőtlen pihenéseteket, hogy csak 14 éves kor felett fogad látogatókat!

A szállásfoglalás mellé ráadásul 4 féle extra csomag közül is választhattok, így pezsgő, gyümölcskosár és bonbon bekészítéssel, 1 órás segway túrával, valamint szobai reggelizéssel is színesíthetitek a napot!

Túrák, várak és borkóstoló Pécs környékén >>

4. Thermal Hotel Balance****, Lenti

Fedett, fűtött folyosón át egy kényelmes papucsban is átmasírozhattok a Thermal Hotel Balance**** épületéből a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkba, ha szeretnétek belekóstolni az összes körülöttetek található wellnessélménybe. Azonban jó, ha tudjátok, hogy a szálloda negyedik emeletén helyben is rendelkezésetekre állnak a vízi- és szauna örömök.

Ha a Deluxe családi szobát vagy az Elnöki lakosztályt veszitek igénybe, akkor (ingyenesen) több ajándékra is bukkanhattok a helyiségekbe lépve – például 1 üveg borra vagy 1 üveg pezsgőre. 

5. Hotel HegiQ****, Hegykő

Csodálatos építészeti megoldások és szemet gyönyörködtető, apró részletek teszik igazán varázslatossá a Hotel HegiQ-ben**** töltött időt, ahol – külön kérésre – a szobában is elfogyaszthatjátok a reggeliteket.

Dőljetek hátra a jacuzziban, lazítsatok a szaunaszeánszokon – teljes nyugalomban, gyermekzsivajtól mentesen, mert ez a szálláshely csak 14 éves kor felett fogad vendégeket! Ha pedig úgy tartja kedvetek, akkor sétáljatok át a szomszédos SÁ-RA Termálfürdőbe még több wellnesspillanatért. 

+1: Royal Mediterran Aparthotel****, Siófok

Milyen érzés privát jacuzziból szemlélni a lenyugvó Napban fürdő Balatont? Próbáljátok ki a Royal Mediterran Aparthotelben****, ahol romantikus bekészítést is tartogat nektek a Szerelmesek csomagja!

A hangulatos, barátságos szobákban a magyar tenger hullámai mellett szenderülhettek álomba. Napközben pedig kétféle szauna, valamint fürdődézsa gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. 

Nagy romantikatérkép – randihelyszín tippek az országban >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
82%
Imádom
Imádom
9%
Vicces
Vicces
9%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
84 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Vidéki víkend

    Tavaszi ébredés Gyulán

    1 perces olvasási idő
    Kedvenc szállások

    Kapcsolódjatok ki tavasszal is – Top 15 apartman húsvétra

    2 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    Ahol a nyuszi is szívesen megszállna - Top 15 hotel húsvétra

    2 perces olvasási idő