Kedvenc szállásokToplisták

Tervezd meg a szabadságod!− 10 varázslatos apartman a nyaralásra

1 perces olvasási idő

Foglalj szállást most, nyaralj később, mert a legkapósabb apartmanjaink viharsebesen fogynak! Utazz el Magyarország 10 csodálatos településére idén az Északi-Középhegységtől a hullámzó Balatonig, és válassz szálláshelyet fantasztikus apartmanjaink közül!

1. Eger: Mátyus Udvarház Kengyel Fogadó

Mintha kicseréltek volna, úgy fogsz hazatérni az egri utazásról, ha a Mátyus Udvarház Kengyel Fogadóban pihensz meg. A festői, nyugodt környezetben található szálláshelyen igényesen kialakított szobákban töltődhetsz fel, amit a wellness terasz két pezsgőfürdője, valamint az étterem remek ételei is támogatnak. 

2. Mezőkövesd: Zsóry Liget Camping & Resort****

Új lendületet adnak a nyaralásnak a Zsóry Liget Camping & Resort****  prémium faházai, melyek kívül-belül egyformán lenyűgözőek. A jól felszerelt, hotel kényelmet biztosító kuckók elég tágasak, és kiülős terasszal is rendelkeznek. Ám, ha jobban szeretnél inkább panzióban vagy vendégházban lazítani, az is megoldható a helyszínen. 

Látogatóban Matyóföld csodás vidékén >>

3. Tát: Öreg Halász Fogadó

A Duna mentén fekvő, táti Öreg Halász Fogadót a Gerecse dombjai karolják át. Az idilli, könnyen megközelíthető szállás csupán 45 km-re fekszik Budapesttől. A nádfedeles épületben 24 egyedi tervezésű, komfortos vendégszobában frissülhetsz fel, melyek mesés eleganciát sugároznak. A fantasztikus ételkölteményeken túl kóstold meg a finom borokat, kávékat és kézműves sütiket is! 

4. Gyula: Castellum Panzió

Gyula szívében, a látnivalókhoz és a híres Várfürdőhöz egyaránt közel helyezkedik el a Castellum Panzió. A klímával ellátott, teraszos apartmanok mellé bőséges reggelit vagy vacsorát is kérhetsz. A hangulatos kis lakáshoz ráadásul egy apró konyha is tartozik, ahol mikrohullámú sütő és hűtő is helyet kapott többek között. 

5. Tihany: OliverLux Aparthotel

A Tihanyi Apátság tekint le a minimalista stílus jegyében született, modern OliverLux Aparthotelre, mely lebilincselően szép balatoni panorámát kínál. A hófehér, légies, tágas terek megkapó kényelmet árasztanak, amibe a saját infraszauna csempész luxust. 

6. Nemesgulács-Badacsony: Hegypanoráma Apartman

Nyiss ki egy üveg bort, merülj el a forró dézsafürdő melegében, és csak gyönyörködj a szőlőtőkék, valamint a Badacsony hegyeinek látványában! Valósítsd meg mindezt a Hegypanoráma Apartmanban, ahol finn szaunázni is tudsz! A wellnessen kívül persze bográcsozhatsz vagy társasozhatsz is a teraszon a családdal, barátokkal, kedveseddel!

7. Esztergom: Bazilika alatt Panzió ****

Fedezd fel a Dunakanyar csodáit és foglalj szállást az esztergomi Bazilika alatt Panzióba ****! A kényeztető wellnessrészlegben benevezhetsz egy üdítő masszázsra vagy ejtőzhetsz egyet a jakuzziban, gőzkabinban, szaunában. A személyzet szuper kedves, a szobák gyönyörűek, az ételek finomak… ugyan, mi kell még?

8. Zalakaros: Love and Dream Élményvilla

Gyermekmentes kikapcsolódásra vágysz? Irány a Love and Dream Élményvilla! Add meg a módját a romantikának, luxus környezetben, igéző panoráma mellett a legszebb wellness lakosztályokban! Az exkluzív, felnőttbarát szálláshelyen fényterápiás, privát jakuzzik, szaunák és kandallók is találhatók a szobákban.

3 napos útiterv Zalakarostól Keszthelyig >>

9. Budapest: Ráday Panzió

Fővárosi városnézéshez, kiránduláshoz válaszd a Ráday Panziót, ahol klímával, televízióval, valamint fürdőszobával felszerelt lakótereket találsz! Igény esetén kérhetsz reggelit, illetve vacsorát is, amit szép időben a hangulatos kerthelyiségben fogyaszthatsz el.

10. Balatonlelle: Oliver Inn

Mindhárom SZÉP kártyát elfogadják az Oliver Inn üdülőben, ami egyszerű és nagyszerű szobákkal vár. A Balaton közel, az ár kedvező, a személyzet kedves és segítőkész, így biztos lehetsz benne, hogy jó üzletet csinálsz, ha ide foglalsz szállást. 

Akár városnézéshez, akár pihenéshez keresel belföldi apartmantbiztosan megtalálod a kedvedre valót! >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
89%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
11%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
85 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Kastélyok és várak

    Fedezd fel az ország leggyönyörűbb kastélyait a Szallas.hu NAGY TÉRKÉPES KASTÉLYGYŰJTEMÉNYÉNEK segítségével!

    15 perces olvasási idő
    9.8
    Kedvenc szállások

    Mediterrán pihenés Gyulán

    1 perces olvasási idő
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő