Nyári vakációCsaládi kiruccanásToplistákWellness + Hotelek

TOP 10 szállás, ahol most 5 ezer forint kedvezményt kapsz, ha az OTP SZÉP kártyáddal fizetsz

2 perces olvasási idő

Szívesen megszállnál az ország első illat- és wellness hotelében, ahol az ország orra, Zólyomi Zsolt, az egyetlen magyar parfümőr választotta ki az illatokat? Esetleg szeretnél a Visegrádi várra néző teraszodon kávét szürcsölni, és hasonló panorámával medencében lubickolni? Vagy egyszerűen egy olyan szállásra vágysz, ahol finomabbnál finomabb ételek, szaunavilág, jacuzzi, és minden extrával felszerelt wellness részleg vár?

Most több mint 2 ezer olyan szállás közül válogathatsz, ahol 5 ezer forint kedvezményt kapsz, ha az OTP SZÉP kártyáddal fizetsz. Az ajánlatok közül elhoztuk nektek a TOP 10-et.

Ha szívesen végigböngésznéd az összes olyan szálláshelyet, ahol jár a kedvezmény, a teljes listát itt találod.

TIPP: Figyelj arra, hogy mikor foglalsz, hiszen a kedvezmény csak 2022. május 25-ig jár!

7 tipp szállásszakértőinktől arról, hogy mire érdemes figyelni a kedvezmény beváltásakor:

  • Foglalj legalább 10 ezer forint értékben! Abban az esetben, ha nem éri el ezt az összeget a foglalásod értéke, sajnos nem tudsz élni az OTP SZÉP kártyás kedvezménnyel.
  • Válaszd az OTP SZÉP kártyád! Tudjuk, mindegyik SZÉP szép, viszont ha másik Széchenyi Pihenőkártyáról fizeted az előleget (pl. KH, MKB stb.) sajnos lemaradsz a jóváírásról. 
  • Egy összegben fizesd be az 5 ezer forint előleget OTP SZÉP kártyádról! Ha az OTP Széchenyi Pihenőkártyáról egyösszegben befizetett előleg értéke nem éri el az 5 ezer forintot, vagy több részletben próbálod befizetni, sajnos nem kapsz kedvezményt. 
  • Ellenőrizd az egyenlegedet! A Szallas.hu online fizetési felületén megteheted a SZÉP kártyás fizetési mód kiválasztása után! Ha az OTP Széchenyi Pihenőkártya egyenlege nem éri el az 5 ezer forintot, sajnos nem kapsz kedvezményt. 
  • Légy az elsők közt! Ha az OTP Széchenyi Pihenőkártyás előlegfizetés 2022. 05. 25. 23:59 időpont után érkezik a Szallas.hu online fizetési rendszerébe, sajnos már nem jár a promóciós jóváírás.
  • Egyes szálláshelyek az áraikhoz kártyagaranciát rendelnek. Ilyenkor nem a Szallas.hu, hanem a szálláshely fogja terhelni a megadott bankkártyán a fizetendő összeget. Ezeknél a foglalásnál a szálláshely beállításai és technikai okok miatt nem vehető igénybe az 5 ezer OTP SZÉP kártya kedvezmény. Ha a kedvezmény a kártyagarancia miatt nem érvényesíthető, arról szobafoglalás felületén még a foglalás elküldése előtt tájékoztatást nyújtunk. 
  • Itt találod az összes szálláshelyet, ahol biztosan jár a jóváírás >>

TOP 10 szállás, ahol most kedvezményesen foglalhatsz:

CE Plaza Hotel Siófok****

A hotel wellness központja élménymedencével, pezsgőfürdővel, frissítő zuhanykülönlegességgel, érzékborzoló jégkúttal, üdítő finn-, bio- és infraszaunákkal és gőzkabinnal segíti az ellazulást egy fárasztó hét vagy nap után.

Amíg a felnőttek egy frissítő masszázson vesznek részt, addig a kicsik a játszószobában szórakozhatnak. A szállás 2 éves korig ingyenes, és ha a család aktív kikapcslódásra vágyik, itt még gyerek kerékpárt is kölcsönözhettek.

Itt találod az összes olyan szállást, amellyel 5 ezer forint kedvezményt kaphatsz >>

Danubius Hotel Annabella Balatonfüred***

Balatonfüred leghangulatosabb részén, a Tagore sétány elején található a Danubius Hotel Annabella, amelynek ikonikus épülete nélkül ma már elképzelhetetlen lenne a város látképe. A hotelben 384 erkélyes, légkondicionált szoba található, a parkolóban korlátozott számú parkolóhely áll a vendégek rendelkezésére.

A gyerekbarát szálláshely 6 éves korig ingyenes. A legkisebbek szórakoztatásáról a Bubbles Club szakképzett animátorai gondoskodnak, a szálloda kertjében pedig játszótér és parkfitnesz eszközök találhatók. A zavartalan pihenést a hotel saját strandja garantálja.

Colosseum Hotel Mórahalom****

A Szeged melletti fürdővárosban található szálloda közvetlen átjárást biztosít vendégeinek a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, ahol díjmentesen vehetik igénybe a fürdő medence és spa szolgáltatásait.

A kifogástalan wellnes élmények mellett a hotel étterme sem okoz csalódást. A vendégértékelések ódákat zengenek az itt felszolgált ételekről, gondolnak a gyerekekre, de laktóz- és gluténmentes, és vegetáriánius fogásokkal is készülnek. A kicsiket 4 éves korig ingyen fogadják. Baba etetőkészlettel, babajátékokkal és játszószobával is készültek nekik.

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Komló****

Az ország első illat- és wellness hotelében az ország orra, Zólyomi Zsolt, az egyetlen magyar parfümőr választotta ki az illatokat. A szálloda superior illatszobáiban a Zólyomi, avagy az Orr illatszelekciói találhatók. A parfümőr a világ legnagyobb illlatfejlesztőit látja el tanácsokkal, szerinte az illatok egy életre hathatnak ránk.

A különleges illatok mellett beltéri és kültéri medencékkel, szaunaparkkal, széleskörű masszázskezelésekkel, testkezelésekkel és mélymelegterápiás kezelésekkel várnak. A kicsiket gyerekmedencével, játszósarokkal, játszótérrel, profi animátorokkal, és 6 éves korig ingyenes szállással várják.

Emellett a házi kedvenceinket sem kell otthon hagynunk, őket is szívesen fogadják.

TISIA HOTEL & SPA Tiszaújváros****

A szálloda 2 ezer m2-es wellness részlege szaunavilággal, napozóterasszal, élmény-, úszó-, termál- és gyerekmendencékkel vár. Emellett itt az ételérzékenyekre és a kisgyerekes családok igényeire is nagyon figyelnek. A hotel étteremében kérhetünk gyerekmenüt, de diétás, szénhidrátszegény, vegán, laktóz-,és gluténmentes ételekkel is készülnek.

Még több szállás, amely most kedvezményt ad, ha az OTP SZÉP kártyáddal fizetsz >>

Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád****

Aki egy olyan szállodában szeretne megszállni, ahol biztosan friss és tiszta levegő várja, itt a legjobb helyen jár. A magyarországi szállodák közül egyedül a Hotel Silvanus rendelkezik közösségi tereiben Zepter TherapyAir iOn légtisztító berendezésekkel, amelyek öt nagyteljesítményű szűrője labortanúsítvánnyal igazoltan a legkisebb lebegő mikrocseppeket is eltávolítja a levegőből.

A hotel szobáiból lélegzetellállító kilátás nyílik az erdőre, a Dunakanyarra vagy a Fellegvárra. Ennek köszönhetően itt egy csobbanás a medencében, vagy a reggeli kávé szürcsölése a teraszon is egyedülálló élmény.

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza****

Egy kiadós mátrai túra után a hagyományos magyar konyha ízei, mediterrán pikantéria, vagy különösen finom vegetáriánus, paleo, illetve fitnesz fogások várnak rád a hotel éttermében. Ha már eleget kirándultál a környéken, akkor megpihenhetsz a hotel wellness részlegén, ahol aromakabinnal, különböző masszázsokkal, sókamrával, jégzuhannyal és szaunával kényeztethetjük magunkat.

A szállás 4 éves korig ingyenes. A kicsiknek emellett játszótérrel, játszószobával, fedett pancsolóval és animációs programokkal is kedveskednek.

Ensana Thermal Aqua Hévíz****

A hotel 6 éves korig ingyen fogadja a gyerekeket, emellett fedett pancsolóval, játszószobával, animációs programokkal, és játszóházzal várja őket. Amíg a gyerekek játszanak, addig a szülők a 2 ezer m2-es wellness részlegen pihenhetnek. A szaunavilág és különböző medencék mellett sóbarlang és kozmetika is található itt.

Grand Hotel Esztergom****

A 4 csillagos superior szálloda 131 igényesen berendezett szobát és 18 tágas luxus lakosztályt kínál 4 szinten. Némelyikből csodás panoráma nyílik az esztergomi bazilikára. A szálloda ékköve a tetőtéri day spa részleg, ahol vendégek nyugodt körülmények között kapcsolódhatnak ki Esztergom mesés látképét csodálva. A szolgáltatásokat és a napsütötte terasz nyugalmát a terület felnőttbarát jellegéből adódóan zavartalanul élvezhetik az itt megszállók.

Bár a tetőteraszra csak felnőtteket várnak, a gyerekekre is gondolnak. A szállás 6 éves korig ingyenes, emellett asztali etetőszékkel, gyerekágyneművel és kisággyal várják a legkisebbeket.

Thermal Park Egerszalók****

Az egerszalóki wellness és gyógyfürdővel szemben, a Laskó -patak mentén, erdőkkel szegélyezett területen fekvő hotel a nyugalom szigete. Egy olyan hely, ahol elbújhatunk a világ elől, közben tökéletes kényelemben pihenhetünk. A wellness részleg három külső medencével, úszómedencével, gyerekmendencével és szaunavilággal vár.

Tervezd meg az álomnyaralásod! Ha még több OTP SZÉP kártyás kedvezményt kínáló szállás közül válogatnál, itt találod az összeset! >>

Abban az esetben, ha idén te is gyerekbarát nyaralást tervezel a Balatonnál, mindenképpen érdemes végigböngészned az alábbi válogatásunkat is. Ebben azokat a hoteleket gyűjtöttük össze, amelyek a kicsiket ingyen fogadják, gyerekmenüvel, profi animátorokkal, játszótérrel, trambulinnal és gyerek kerékpárral várják őket:

(Fotók: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%